Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@farebnymotylik Držte sa ❤️✊✊✊
@tutu_1 ďakujem 🙂
@farebnymotylik dufajme ze to bude raz dva a bolesti budu znesitelne. Predsa kazdy porod je iny.
@farebnymotylik drzim palce mne s tych vyvolavaciek bolo zle ledva som dobehovala na wc a nevedela som co skor strcit do zachoda. Drzim palce aby to u teba tak nebolo
@farebnymotylik uz vies o kolkej ? Aj my mame zajtra vyvolavacku ale este musim rano volat ze o kolkęj mame prist ...drzim palce ze to dame lebo ja som riadne vystresovana ...
@farebnymotylik
@jollinka22 držte sa baby 🙂 to date s prehľadom
@extempore ze by tak bolo 😂😂😂😉😬😬😬 Dakujeme
@jollinka22 este nic neviem, stale cakam 🙂 drzim palceky 🙂
@jollinka22 veľká vďaka 🙂
@jollinka22
@farebnymotylik
Myslim na vas 🙂🙏
@farebnymotylik
@jollinka22 držím prsty dievčatá 🙂
Ahojte,my uz lepsie so zltackou.Uz tie hodnoty klesli.Teraz sa zase trapim ja,uz druhy krat sa mi zapalili prsniky a mam triasky,teplotu 38.3, je mi blbo.Doktor mi dal antibiotika.Bojim sa ich brat lebo plne kojim.Ma niekto nieco podobne?
@jollinka22 ako? myslim na teba, dufam ze vsetko ok...nas dnes pustia domov konecne...
@anamaria84 ďakujem 🙂 tak dnes sa nam narodil nas Jakubko 8:19 s váhou az 4580g mamku risdne vytrápil ale dali sme to ...
@jollinka22 gratulujem,riadny chlapisko
Veru vypocty boli spravne 🙂
@jollinka22 prekrasny 🙂 a chlap ako sa patri 🙂
@jollinka22 krasny,presne ako moj prvy syn. Klobuk dolu fakt. Vyzera ako dvojmesacny. Krasny.
Dakujeme zienky 🙂
@jollinka22 pekny chlapisko teda
Ahojte mamičky 🙂 tak už aj náš Filipko je na tomto svete 🙂 Narodil sa 25.04.2017 s mierami 3 730g a 52cm 🙂 sekciou... Láska na prvý pohĺad 🙂
@farebnymotylik gratulujem 🙂
@farebnymotylik gratulujem, hlavne ze to mas za sebou.
Baby tak vam vsetkym uprimne gratulujem a tesim sa s vami, a dufam ze tento krat to aj ja takto uspesne dokoncim budete mi chybat ☹

Tak baby, zajtra mi dajú vyvolávačku... určite to bude poriadne bolieť, ale bude to stáť za to... držte palčeky...