Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@farebnymotylik dufajme ze to bude raz dva a bolesti budu znesitelne. Predsa kazdy porod je iny.
@farebnymotylik drzim palce mne s tych vyvolavaciek bolo zle ledva som dobehovala na wc a nevedela som co skor strcit do zachoda. Drzim palce aby to u teba tak nebolo
@farebnymotylik uz vies o kolkej ? Aj my mame zajtra vyvolavacku ale este musim rano volat ze o kolkęj mame prist ...drzim palce ze to dame lebo ja som riadne vystresovana ...
Ahojte,my uz lepsie so zltackou.Uz tie hodnoty klesli.Teraz sa zase trapim ja,uz druhy krat sa mi zapalili prsniky a mam triasky,teplotu 38.3, je mi blbo.Doktor mi dal antibiotika.Bojim sa ich brat lebo plne kojim.Ma niekto nieco podobne?
@jollinka22 ako? myslim na teba, dufam ze vsetko ok...nas dnes pustia domov konecne...
@anamaria84 ďakujem 🙂 tak dnes sa nam narodil nas Jakubko 8:19 s váhou az 4580g mamku risdne vytrápil ale dali sme to ...
@jollinka22 krasny,presne ako moj prvy syn. Klobuk dolu fakt. Vyzera ako dvojmesacny. Krasny.
Ahojte mamičky 🙂 tak už aj náš Filipko je na tomto svete 🙂 Narodil sa 25.04.2017 s mierami 3 730g a 52cm 🙂 sekciou... Láska na prvý pohĺad 🙂
Baby tak vam vsetkym uprimne gratulujem a tesim sa s vami, a dufam ze tento krat to aj ja takto uspesne dokoncim budete mi chybat ☹

Tak baby, zajtra mi dajú vyvolávačku... určite to bude poriadne bolieť, ale bude to stáť za to... držte palčeky...