Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
My do rána ctg každé cca 2-3 hodky, ráno zatazovy test na oxytocin a buď budú vyvolávať alebo cisár.
Tak to vyzera ze my sme si doniesli z porodnice zlateho stafylokoka. Z par vyrazok sa urobili hnisave pluzgiere,ma ich na celom krku, ruke, v zahyboch, no hruza daco. Dnes sme boli na poradni pribrala100g za 5 dni co je v pohode. Ale samozrejme nas poslala na kozne,lebo toho ma vela. Tak dufam ze zacneme prve tyzdne s atb. ☹
@lilith111 Ahoj, hlavne, že ste ok 🙂 a blahoželám. My už sme doma s miernou žltačkou, ale to hádam dáme. Maličkú kŕmim každé tri hodinky. Tak sa naučila v pôrodnici. Hodinku sa kŕmila a dve bola pod lampou a tak dokola. Je to trošku náročnejšie. Dnes by k nám mala prísť detská lekárka tak medzi kojením trošku upratujem 😀
@mishellka87 gratulujem k drobčekovi 🙂
Tak aj my sme po 🙂
Nakoniec išla sekciou, iná cesta nebola -13:30, 3620gramov, 53cm.
Bambuľka je celá po tatovi 🙂
@jollinka22 az terz som sa sem dostala, prve dni doma su chaos, neviem ci to len ja mam tak...malinky je nadherny, poriadne chlapisko z neho bude, naozaj klobuk dolu, take velke babatko krasne porodit...takze obrovska gratulacia jollinka, vidis uz to mame vsetky "prenasacky" za sebou...vsetko najlepsie vam zelam
@anamaria84 no veru ľahké to nebolo priznávam ... a bohu vďaka ze uz mame za sebou ja som myslela ze sa nedočkám drobceka 🙂 a teraz sa môžu pridať ďalšie ak tu su este nejaké baby 🙂 vela zdravicka všetkým držte sa zienky
@jollinka22 taku zltu vodicku a na to antibiotikovu mast, ciste svinstvo, ale radsej toto ako keby mala brat atb rovno, snad jej to pomoze. Asi jej to nic nerobi, lebo je kludna.
Ahojte baby, tak ako prve dni a tyzdne s babatkami? Uz mate aspon naznak rezimu,ci figu borovu.

Tak aj ja sa pripájam. Vcera o 17:50 vo Svajciarsku sme sa stali 3 nasobnymi rodičmi chlapčeka menom David. Miery 3950 a 54 cm. Pôrod nočná mora kedze ma nakoniec neminul akútny cisársky rez kedze maly bol priveľký a otočený čelom vzad.