icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

mishellka87
26. apr 2017

Tak aj ja sa pripájam. Vcera o 17:50 vo Svajciarsku sme sa stali 3 nasobnymi rodičmi chlapčeka menom David. Miery 3950 a 54 cm. Pôrod nočná mora kedze ma nakoniec neminul akútny cisársky rez kedze maly bol priveľký a otočený čelom vzad.

pininka
26. apr 2017

@mishellka87 gratulujem, hlavne ze ste ok,krasne miery

threetail
26. apr 2017

My do rána ctg každé cca 2-3 hodky, ráno zatazovy test na oxytocin a buď budú vyvolávať alebo cisár.

mishellka87
26. apr 2017

@pininka dakujeme❤️

pininka
26. apr 2017

Tak to vyzera ze my sme si doniesli z porodnice zlateho stafylokoka. Z par vyrazok sa urobili hnisave pluzgiere,ma ich na celom krku, ruke, v zahyboch, no hruza daco. Dnes sme boli na poradni pribrala100g za 5 dni co je v pohode. Ale samozrejme nas poslala na kozne,lebo toho ma vela. Tak dufam ze zacneme prve tyzdne s atb. ☹

lilith111
27. apr 2017

@tutu_1 tak mne nakonec dali tiez ten oxytocin. Boze to bol des. Vobec nic si nepamatam jak keby som u porodu ani nebola. No uz je to prec. Maly ma uz tyzden. Tak uz mam iny svet 😍 a vy co ste v poriadku?

tutu_1
27. apr 2017

@lilith111 Ahoj, hlavne, že ste ok 🙂 a blahoželám. My už sme doma s miernou žltačkou, ale to hádam dáme. Maličkú kŕmim každé tri hodinky. Tak sa naučila v pôrodnici. Hodinku sa kŕmila a dve bola pod lampou a tak dokola. Je to trošku náročnejšie. Dnes by k nám mala prísť detská lekárka tak medzi kojením trošku upratujem 😀

@mishellka87 gratulujem k drobčekovi 🙂

fatimuska
27. apr 2017

@pininka mozem poprositnejake foto..maky je tiez.nejaky povyhadzovany,ale.len na tvaricke,

pininka
27. apr 2017

@fatimuska jak sa zobudi pofotim ti ju, je to dost hnusne, dokonca to tak zvlastne zapacha. Ja som myslela najprv ze je to detske akne, ale nakoniec je to infekcia, na novorodeneckom musel niekto zanedbat hygienu,resp niekto je tam nosic.

dejna20
27. apr 2017

@katusikamatusik
@jollinka22
@farebnymotylik
Gretulujem k fesakom 😍👶🏼👶🏼👶🏼

dejna20
27. apr 2017

@mishellka87 grstulujem 😍👶🏼

threetail
27. apr 2017

Tak aj my sme po 🙂
Nakoniec išla sekciou, iná cesta nebola -13:30, 3620gramov, 53cm.
Bambuľka je celá po tatovi 🙂

pininka
27. apr 2017

@threetail super,gratulujem

anamaria84
27. apr 2017

@jollinka22 az terz som sa sem dostala, prve dni doma su chaos, neviem ci to len ja mam tak...malinky je nadherny, poriadne chlapisko z neho bude, naozaj klobuk dolu, take velke babatko krasne porodit...takze obrovska gratulacia jollinka, vidis uz to mame vsetky "prenasacky" za sebou...vsetko najlepsie vam zelam

pininka
28. apr 2017

@fatimuska tak som rano pofotila

fatimuska
28. apr 2017

@pininka malinke,skoré uzdravenie,tak to.co mi.mame,nie je skoro ani vidiet

fatimuska
28. apr 2017

Experiment

jollinka22
28. apr 2017

@anamaria84 no veru ľahké to nebolo priznávam ... a bohu vďaka ze uz mame za sebou ja som myslela ze sa nedočkám drobceka 🙂 a teraz sa môžu pridať ďalšie ak tu su este nejaké baby 🙂 vela zdravicka všetkým držte sa zienky

jollinka22
28. apr 2017

@pininka chudatko isto to dráždi a co vam na to dali ?

pininka
28. apr 2017

@jollinka22 taku zltu vodicku a na to antibiotikovu mast, ciste svinstvo, ale radsej toto ako keby mala brat atb rovno, snad jej to pomoze. Asi jej to nic nerobi, lebo je kludna.

lilith111
28. apr 2017

@tutu_1 aj ja gratulujem a hlavne nech ste zdravucky 🙂 a kedy a kde ste rodili? My v trencine. Nam sa zltacka nepotvrdila. Mal nabeh ale preslo mu to a kvoli velkej obsadenosti nas pustili skoro hned 🙂

tutu_1
29. apr 2017

@lilith111 ahoj, ďakujem a tiež gratulujem (ak som ešte negratulovala). Tiež sme boli v TN, rodila som 19.teho. A ty ?
U nás sa spustila žltačka kvôli rozdielnym krvným skupinám a zlemenej kľúčnej kostičky. Ale konečne sme doma ❤

farebnymotylik
30. apr 2017

@dejna20 dakujem 🙂

lilith111
30. apr 2017

@tutu_1 ja som rodila 20. teho presne na termin ;) pustali nas v nedelu. Bola som na 17. Izbe mozno sme sa videli 🙂 no pekne chudatko male. Prajem skore uzdravenie. 😚😚😚

tutu_1
1. máj 2017

@lilith111 ja som bola na 9tke. Možné to je. Nás pustili až v utorok. Ale tak už sme ok. Kostička by tiež mala byť o pár týždňov úplne zahojená 🙂

lilith111
1. máj 2017

@tutu_1 deticky sa rychlo dostanu z kazdej chorubky. Tak sa drzte a prajem vela stastia a zdravia do zivota 😚😚😚

pininka
2. máj 2017

Ahojte baby, tak ako prve dni a tyzdne s babatkami? Uz mate aspon naznak rezimu,ci figu borovu.

nivea777
2. máj 2017

@pininka režim ešte celkom nie,ale môj synator mi ukazuje figu borovú dosť často

lilith111
2. máj 2017

@nivea777 mne ukazuje horsie ;) ten prostredny 😂😂😂

nivea777
2. máj 2017

@lilith111 to mi ukázal raz ale nestihla som odfotiť