Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@mishellka87 gratulujem, hlavne ze ste ok,krasne miery
My do rána ctg každé cca 2-3 hodky, ráno zatazovy test na oxytocin a buď budú vyvolávať alebo cisár.
@pininka dakujeme❤️
Tak to vyzera ze my sme si doniesli z porodnice zlateho stafylokoka. Z par vyrazok sa urobili hnisave pluzgiere,ma ich na celom krku, ruke, v zahyboch, no hruza daco. Dnes sme boli na poradni pribrala100g za 5 dni co je v pohode. Ale samozrejme nas poslala na kozne,lebo toho ma vela. Tak dufam ze zacneme prve tyzdne s atb. ☹
@lilith111 Ahoj, hlavne, že ste ok 🙂 a blahoželám. My už sme doma s miernou žltačkou, ale to hádam dáme. Maličkú kŕmim každé tri hodinky. Tak sa naučila v pôrodnici. Hodinku sa kŕmila a dve bola pod lampou a tak dokola. Je to trošku náročnejšie. Dnes by k nám mala prísť detská lekárka tak medzi kojením trošku upratujem 😀
@mishellka87 gratulujem k drobčekovi 🙂
@katusikamatusik
@jollinka22
@farebnymotylik
Gretulujem k fesakom 😍👶🏼👶🏼👶🏼
@mishellka87 grstulujem 😍👶🏼
Tak aj my sme po 🙂
Nakoniec išla sekciou, iná cesta nebola -13:30, 3620gramov, 53cm.
Bambuľka je celá po tatovi 🙂
@jollinka22 az terz som sa sem dostala, prve dni doma su chaos, neviem ci to len ja mam tak...malinky je nadherny, poriadne chlapisko z neho bude, naozaj klobuk dolu, take velke babatko krasne porodit...takze obrovska gratulacia jollinka, vidis uz to mame vsetky "prenasacky" za sebou...vsetko najlepsie vam zelam
@anamaria84 no veru ľahké to nebolo priznávam ... a bohu vďaka ze uz mame za sebou ja som myslela ze sa nedočkám drobceka 🙂 a teraz sa môžu pridať ďalšie ak tu su este nejaké baby 🙂 vela zdravicka všetkým držte sa zienky
@pininka chudatko isto to dráždi a co vam na to dali ?
@jollinka22 taku zltu vodicku a na to antibiotikovu mast, ciste svinstvo, ale radsej toto ako keby mala brat atb rovno, snad jej to pomoze. Asi jej to nic nerobi, lebo je kludna.
@dejna20 dakujem 🙂
Ahojte baby, tak ako prve dni a tyzdne s babatkami? Uz mate aspon naznak rezimu,ci figu borovu.

Tak aj ja sa pripájam. Vcera o 17:50 vo Svajciarsku sme sa stali 3 nasobnymi rodičmi chlapčeka menom David. Miery 3950 a 54 cm. Pôrod nočná mora kedze ma nakoniec neminul akútny cisársky rez kedze maly bol priveľký a otočený čelom vzad.