Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nika14121 espumisan l a probiotika davame biopron, jedna znama-detska sestricka nam poradila este kednu vec. vela ludi tvrdi ze mame davat detom jedt na poziadanie, ona povedala ze vobec nie,ze po 2,5-3 hodinach mozem. on si pytal aj po hodine a pol. zatial mame druhy den pokoj tak neviem co pomohlo
a ja sa vas zeny skusenejsie este opytam, aj ked hlupost ale ja neviem..maly ked papan vkuse mu tecie mlieko po licku a brade,je to normalne alebo sa zle prisava?
Nam veľmi pomohla kombinácia sab simplex a bio gaia probiotiká na koliku. Vždy som jej dala kvapky pred obedom a pekne si prdka cely deň. Teraz jej dávam len probiotiká. Zatiaľ staci.
Dievčatá mate nejaké finty na uspavanie drobcov ? Moja zaspí len na prsníku alebo poviazana v perinke. Uvažujem ze kúpim ulitku. Viac sa mi to pozdáva ako perinka. Mate skusenosti ?
@tutu_1 nasa tiez zaspi vacsinou na prsniku, v perinke nechce byt,mam tri ulitky od kamosky a chcela som ich vyuzit,lebo malu od narodenia budilo ako rozhdzuje ruckami, ale ked som ju tam dala, bolo jej tam tak uzko ze ricala ako tur. Robim to teda tak,ze ked pusti prsnik chvilu jej drzim rucky,co ma velmi rada a potom jej dam na nich deku a a zaviniem ju trocha a nato dam este paplonik, aby sa neodkopala. Teraz je dost chladno, jej to tak vyhovuje. No niekedy sa vecer nevie ulozit a uspim ju na rukach.
@tutu_1
@pininka
Moja to iste s tymi rukami. Vystrelia jej a uz je hore.
Vcera asi dosli koliky aj na nu od 20.00-0.30 hore. Mala take nervicky, ze mi rozdzabila jednu bradvku a to uz som bola v tom, ze kojenie mame poriesene.
Potom sice spala od 0.30-6.30 vkuse ale aj tak som mala dost a po nakojeni znova zspala do 8.30 ze som spala aj ja.
Uz ma napadlo ze mam malo mlieka, ale asi nie, lebo sme boli na poradni a zatial to vychadza na 220g za tyzden co je vraj ok (200-250g) je pre prvy mesiac norma vraj.
Biogaia probiotika davam uz 3 den a vcera som dala aj sab simolex
@dejna20 ja uz som rozhodnutá ze kúpim ulitky z perinky uz vie vytiahnuť rúčky a to potom nespi a je nervózna ci na rukách ci kdekoľvek. Chúďatko tak vie plakať a nervacit až sa cela dopoti. Keby chcela byt aspon v satke, ale to sa stalo len raz.
Bio gaia dávam aj ja a aj SAB simplex. To nam dosť pomohlo. Biogaia dávam kazdy deň doobeda a sabsimplex ked sa veľmi puci.
Inak priberáte krásne. My preberáme pomenej. No hovorím si ze ked uz nema zelene v plienke tak sme ok. Hlavne nech nechudne.
@dejna20 tak to priberate poriadne, nasa naposledy 120g, som zvedava v pondelok co bude, aj nausnice jej ideme dat, tak to bude zabava. Sab simplex som len raz dala,inak zatial netrebalo, v noci spi dobre, dnes ale od rana bola riadne nervna,nie a nie spat. Potom aj ked zaspala,tak pol hodinka,co je pre nu malinko,tak zasa nervozna.
A sem tam kadi zelene tiez. To je vtedy ked vypije len predne mlieko a zaspi. Ked sa zobudi davam z toho isteho prsa. Inak kojim vzdy len z jedneho na jedno kojenie a potom z druheho.
Malo byt ked sa zobudi do 2 h

Tak my sme dnes uz pokrsteni. Mala bola uzasna,cele to prespala, aj obed v restike, nikto nechapal. Babika moja zlata.