icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
5. okt 2016

OMG kto z vás ma poobede nevoľnosti 😔 😖 ? Tak ma napína ako nikdy fuj.

kachita
5. okt 2016

@tutu_1 ja, rano som ako rybicka ale poobede je to hnus

nivea777
5. okt 2016

@tutu_1 ja mam ten mini a som spokojna.. v tom velkom mas 2 CD na nahravanie a nejaku hudbu pre babatko...ale co som citala,tak babatko zacina pocut az okolo 18tt,takze mne ta hudba bola zbytocna..

zdenka2015
5. okt 2016

Mne tiež býva zle ale to keď som hladná

tutu_1
5. okt 2016

@nivea777 super pomohla sa mi ďakujem tiez mi bude stačiť ten Mini 🙂
@kachita katastrofa toto, a ja ze čím ďalej bude toho menej
@zdenka2015 to som mala na začiatku hlavne doobeda, ale teraz mi byva strašne zle skôr poobede

dominini
5. okt 2016

@tutu_1 mne je zas tiez cely den zle, najem sa naobed a viac do seba nedokazem dostat citim sa strasne plna a pritom dokopy nic nezjem a uz zacinam 13 tt, nic mi nechuti na nic nemam chut... zvlastne

tutu_1
5. okt 2016

@dominini ja to mam veľmi podobne ale snažím sa večer si dať buď ovocie alebo zeleninu nech mam nejaké vitamíny, lebo aj dnešný obed putoval rybkám do wc a to bábätko musi predsa z niečoho existovať ☹ len je to tažko keď človeku nejde nic na chuť 😖

nivea777
5. okt 2016

@tutu_1 ja som stale -5,5 a sestricka mi povedala ze babatko si vezme,co mu treba..tak sa neboj.. mne uz chuti jest obcas.. ale najviac mi chuti ked lezim.. ked sa postavim tak sa mi zaludok nejak preleje a uz mi nechuti

36evina36
5. okt 2016

Ja uz jem skoro.vsetko sice rano ma este ponatahuje ale uz malo co vyvracam

daakotaa
5. okt 2016

@tutu_1 aj mne je poobede zle ale len ma napína. Strašne... zle mi je keď som hladná a potom mi je zle že som nájdená. Dúfam že to prejde, pri malom mi nič nebolo.

36evina36
5. okt 2016

Ja by som radsej vracala cele dni ako krvacala to sa viac bojim 🙂

daakotaa
5. okt 2016

@36evina36 ešte stále krvácaš?

tutu_1
5. okt 2016

@nivea777 hej ja viem len ja mam dosť na nic imunitu, bežne som brávala vitamíny a doplnky na imunitu v tomto obdobi ale teraz mi v lekárni povedala, ze len tie tehu a nic iné max ešte to ovocie a zeleninu.
@daakotaa ja vačšinou vydržím aj keď mi je pod psa, ale dnes som dobehla LTT a vyvracala som snáď aj vianočného kapra 😔 tiez dúfam ze to prejde postupne a budeme mat najväčší problem zapálenia zahy
@36evina36 neboj, veď raz to prestať musi, budeš oddychovať s teplým cajikom a dakou dobrou knihou 😉

babatko46
5. okt 2016

Ja som bola V 8tyzdni na pohotovosti koli krvácaniu pozreli má povedala že všetko ok pichla injekciu do zadku A odvtedy bolo dovre

martuliiik
5. okt 2016

@tutu_1 každý deň mi je zle, poobede až na večer a občas to aj neudržím... Nemalo by to už prestavať? Ťažko to znášam, ale vždy sa napijem aspoň trošku vody a na chvíľu sa to väčšinou upokojí... Máte vy nejaké triky osvedčené?

babatko46
5. okt 2016

@natika045 mne pomáha magnézium beriem 3x denne A odvtedy mi nič neni 🙂

36evina36
5. okt 2016

@daakotaa dnes uz len trosku spinila berem kopu tabletek mam v sebe jednu injekciu a som na.pnke myslim ze uz sa do roboty nedostanem tak ale je to o 100% lepsie ako vcera to sa so mna krv valila ale nastastie nie cerstva stale len taka tmava hnusne hneda

77kraska
5. okt 2016

@36evina36 my sme kupili minuly tyzden angelsound,skudali sme hned bola som na konci 12tt,nasli sme rychlo srdiecko je to uzasne 🙂 nelutujem kupu, ukludnilo ma to po tej nadche co ma zmohla.

tutu_1
5. okt 2016

@martuliiik veď práve aj ja som myslela ze paradicka nevoľnosti prestanú (mne okolo 10tt takmer vsetky ustali) ale teraz, aj včera a cez víkend 😅 ... Mm sa mi smial, ze ci obed bábätku nechutil. Uz ma aj miestami hnevalo, ze sa smeje keď ja trpim. Ale zas utešujem sa ze tehotne budeme len 9 mesiacov a 3 uz mame za chvíľku za sebou 😅

77kraska
5. okt 2016

@36evina36 my sme pre istotu najskor pocuvali moj tlkot,aby sme to vedeli rozoznat a potom sme az isli na brusko.ja ked lezim na chrbte presne viem kde mam taky hrbcek na bruchu medzi lonovou kostou a pupkom,ze tam je maternica tak sme male nasli celkom rychlo ;)

36evina36
5. okt 2016

@tutu_1 ja mala v nedelu ryzu rezen a uhorkovy salat a asi po hodine som vyvracala len salet ani zrnko ryze ani kusok masa len kolecka uhorky mam pocit ze ju nema rad

nivea777
5. okt 2016

@77kraska mne to dalo teda poriadne zabrat,najst ho.. lebo najprv som nasla svoje :D

77kraska
5. okt 2016

@36evina36 uhorka je vraj tazka na zaludok,skus namiesto koliesok nastruhat na hrubo a tak zarobit salatik. Ale ked to telo nechce asi ani to nepomoze 😏

nivea777
5. okt 2016

baby,jedna predava angelsound za 24 +3.10 posta,pise ze je novy original zabaleny..

kachita
5. okt 2016

@babatko46 aký druh magnézia beries? klasické šumivé alebo na predpis?

daakotaa
5. okt 2016

@36evina36 tak pekne oddychujem a nenamahaj sa. Tiež si myslím že ťa dr nechá na pn-
ke do materskej.
Ja som tiež na pn a v piatok sa budem snažiť dr presvedčiť aby mi ju zrušila, lebo 3 ročnému dieťaťu sa ťažko vysvetluje že musíme sedieť doma.

77kraska
5. okt 2016

@nivea777 hlavne je,ze ste nasli a poculi 🙂 moj manzel ked to videl povedal,ze ti urcite nebude fungovat,ze naletim na vsetko a ked ho nenajdem alebo to nebude pocut tak to vyhodi cez okno 😀 tak som sa strasne sustredila 😂

nivea777
5. okt 2016

@77kraska chlap mi ho kupil..ale pocul len cez nahravku.. nech uz idem na sono lebo ma porazi :D

77kraska
5. okt 2016

@nivea777 kedy mas ist?ja som bola vcera aj fotku sme konecne dostali tak som spokojnaaa

36evina36
5. okt 2016

@nivea777 ja sim si dnes objednala za 38.neskoro 🙂