Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 super pomohla sa mi ďakujem tiez mi bude stačiť ten Mini 🙂
@kachita katastrofa toto, a ja ze čím ďalej bude toho menej
@zdenka2015 to som mala na začiatku hlavne doobeda, ale teraz mi byva strašne zle skôr poobede
@nivea777 hej ja viem len ja mam dosť na nic imunitu, bežne som brávala vitamíny a doplnky na imunitu v tomto obdobi ale teraz mi v lekárni povedala, ze len tie tehu a nic iné max ešte to ovocie a zeleninu.
@daakotaa ja vačšinou vydržím aj keď mi je pod psa, ale dnes som dobehla LTT a vyvracala som snáď aj vianočného kapra 😔 tiez dúfam ze to prejde postupne a budeme mat najväčší problem zapálenia zahy
@36evina36 neboj, veď raz to prestať musi, budeš oddychovať s teplým cajikom a dakou dobrou knihou 😉
Ja som bola V 8tyzdni na pohotovosti koli krvácaniu pozreli má povedala že všetko ok pichla injekciu do zadku A odvtedy bolo dovre
@tutu_1 každý deň mi je zle, poobede až na večer a občas to aj neudržím... Nemalo by to už prestavať? Ťažko to znášam, ale vždy sa napijem aspoň trošku vody a na chvíľu sa to väčšinou upokojí... Máte vy nejaké triky osvedčené?
@martuliiik veď práve aj ja som myslela ze paradicka nevoľnosti prestanú (mne okolo 10tt takmer vsetky ustali) ale teraz, aj včera a cez víkend 😅 ... Mm sa mi smial, ze ci obed bábätku nechutil. Uz ma aj miestami hnevalo, ze sa smeje keď ja trpim. Ale zas utešujem sa ze tehotne budeme len 9 mesiacov a 3 uz mame za chvíľku za sebou 😅
baby,jedna predava angelsound za 24 +3.10 posta,pise ze je novy original zabaleny..

OMG kto z vás ma poobede nevoľnosti 😔 😖 ? Tak ma napína ako nikdy fuj.