Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Mala som dosť problémy S vysokým tlakom A tvrdením bruška A po dvoch.týždňoch nemám žiadny problen
Dufam ze zajtra to bude este lepsie a uz nebudem utekat dr. Az na poradnu
@tutu_1 aj mne v cca 10tt to prestalo a teraz už skoro týždeň je zle... Včera som mala na obed kapustnicu a zistila som, že odteraz musím jesť jedlá, ktoré pri spiatočnej ceste nebudú také problematické... Zas o pol roka si grckania užijeme od našich drobcov, mm tvrdí že tehu nevoľnosti sú nato aby sme boli empatickejsie. Potom ale nechápem prečo ich nemajú aj tatinovia...
@martuliiik 😂 nejsky mudry tatino 😂
Ale vsak mliekove grcky su pohoda oproti dospelackym.
Ale tatino moze prebalovat po kojeni. Len nech dlho s plienkou nevaha, lebo schyta oranzovy obstrek 😂😂😂
@martuliiik to sme teda dopadli, ešte ze našich mužov ten humor neprechádza 😅 idem ja spať, nasledujúce dni budem musieť robiť za kolegyňu neviem ako to zvládnem v práci do večera. Asi ma šľak trafí.
Dievčatá prajem Vám šťastnú a veselú dobrú noc 😀
Dobre rano
Ahojte mi mame termin od 8 do 18 aprila,uz si polezali i v nemocnici,zacala silno krvacat ,boom hematom,musela nechat pracu,povinne oddychujeme ☹
@rozpravka774 ahoj ja odtchujem zatial doma, robota je uz aj u mna mimo
@rozpravka774 pozeram ze aj problemy podobne mame
@36evina36 i vy mate hematom? ☹
@rozpravka774 nie krvaca mi.krcok maternice
kocky, mna tak riadne boli podbrusko...ked sedim nie, ale ked sa postavim zrazu, tak uplne ma skruti. co to moze byt?
@petuskaa12 dakujem, Petka. Snad je to aj u nas tak 🙂
@dancura urcite, niekedy ked sa postavim tak ma skrciii nedokazem sa narovnat, niekedy picha, niekedy taha 🙂 moje davaju o sebe dobre vediet, ze su 2 🙂
@nivea777 ty sa mas ako? Uz lepsie? 🙂 oddychujes naplno?
@petuskaa12 dakujem za opytanie.. mam sa lepsie ,musim zaklopat.. uz tolko nelezim lebo ma cely clovek boli,teraz sedim :D
@nivea777 joj chvalabohu 😉 poznam, z lezania boli vsetko 😀 hlavne ze je lepsie a bude to len tak dalej pokracovat 🙂
@petuskaa12 uz viete,co to bude? kedy ides ku gyn?
Nevieme..poradnu mam 19.10 o 2 tyzdne..a morfologicky az 10.11..ja sa uz neviem dockat 🙂
@petuskaa12 ja som sa este na morfologicky neobjednavala.. ale chcem ist az po 13.11..najlepsie 20.11 to je nedela..
Ja som volala a tam mi priamo dali taky termin, lebo ze dvojicky treba skor..nehadala som sa 😀
@nivea777
@petuskaa12 ani nie skor,ved to uz budes v 20tt.. mne v HC povedali ze od 20teho to robia.. ku komu ides?

@kachita volá sa to magnerot A nieje na lekársky predpis