Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Mne tiež býva zle ale to keď som hladná
@nivea777 super pomohla sa mi ďakujem tiez mi bude stačiť ten Mini 🙂
@kachita katastrofa toto, a ja ze čím ďalej bude toho menej
@zdenka2015 to som mala na začiatku hlavne doobeda, ale teraz mi byva strašne zle skôr poobede
Ja uz jem skoro.vsetko sice rano ma este ponatahuje ale uz malo co vyvracam
Ja by som radsej vracala cele dni ako krvacala to sa viac bojim 🙂
@nivea777 hej ja viem len ja mam dosť na nic imunitu, bežne som brávala vitamíny a doplnky na imunitu v tomto obdobi ale teraz mi v lekárni povedala, ze len tie tehu a nic iné max ešte to ovocie a zeleninu.
@daakotaa ja vačšinou vydržím aj keď mi je pod psa, ale dnes som dobehla LTT a vyvracala som snáď aj vianočného kapra 😔 tiez dúfam ze to prejde postupne a budeme mat najväčší problem zapálenia zahy
@36evina36 neboj, veď raz to prestať musi, budeš oddychovať s teplým cajikom a dakou dobrou knihou 😉
Ja som bola V 8tyzdni na pohotovosti koli krvácaniu pozreli má povedala že všetko ok pichla injekciu do zadku A odvtedy bolo dovre
@tutu_1 každý deň mi je zle, poobede až na večer a občas to aj neudržím... Nemalo by to už prestavať? Ťažko to znášam, ale vždy sa napijem aspoň trošku vody a na chvíľu sa to väčšinou upokojí... Máte vy nejaké triky osvedčené?
@martuliiik veď práve aj ja som myslela ze paradicka nevoľnosti prestanú (mne okolo 10tt takmer vsetky ustali) ale teraz, aj včera a cez víkend 😅 ... Mm sa mi smial, ze ci obed bábätku nechutil. Uz ma aj miestami hnevalo, ze sa smeje keď ja trpim. Ale zas utešujem sa ze tehotne budeme len 9 mesiacov a 3 uz mame za chvíľku za sebou 😅
baby,jedna predava angelsound za 24 +3.10 posta,pise ze je novy original zabaleny..

OMG kto z vás ma poobede nevoľnosti 😔 😖 ? Tak ma napína ako nikdy fuj.