Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@petuskaa12 zatial funguje :D ale pouzivam len na par sekund raz denne... nie je to dobre prehanat :D a dava mi zabrat aby som ho nasla a to som este stale -5,5 kg od povodnej vahy...
Fakt? Ja nemam absolutny problem a to nemam nejaky minus 😀 mam nadvahu, az som sa sama cudovala, ze som nasla hned na prvykrat.
@nivea777
@petuskaa12 nemam ani brucho este a ked budem po mame a babke,tak to bude krížové dieťa :D
@nivea777 na mne uz vidno a myslela som si ze tak skoro nebude, vsak mam slaninu..ale uz by som to neutajila 😀
Ja este nepribrala ani kilo zatial vidiet neni nic
@nika14121 volala som tam,sesticka sa smiala ze skoro volam..hovorim tak viete pocula som ze mate toho vela,tak som si chcela chytit termin a ona ze aj tak skoro volam.. vies co,chcem ist 20.11 to je nedela..a budem v 22tt( 21+1).. ja chcem ist ale na morfologicky ult. neviem ci aj ty alebo len na 3D chces ist.. povedala mi ze to robia 20tt az 30tt ..
kocky, ja som sa uz tiez teraz objednavala na morfologicky..ci uz 2D alebo 3D ku Holanovi v Bratislave...je to sice mozno skoro, no aspon este maju volne terminy. Objednali ma na 21tt
@dejna20 V Centrali- Procare. Tento cennik mi poslala sestricka:
1. S doporučením (výmenným lístkom):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: = 0,- Euro
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 52,- = 52,- Euro
2. Bez doporučenia (bez výmenného lístka)
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: 68,- = 68,- Euro
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 95,- = 95,- Euro
Nakoľko gynekológa máte mimo zariadenia spol. ProCare, k vyšetreniu v prenatálnej ambulancii
u MUDr. Holáňa je nutné zakúpenie klientskej karty o cene ktorej je možné sa informovať v
klientskom centre spoločnosti ProCare - infolinka spol. ProCare: 0907 888 999

Ja idem do Myslavy v KE
@nivea777
To uz budem takmer v 21tt 🙂 ale tesim sa. Inak angelsound ako funguje? Ja ich viem pocut uz obe alebo oboch 🙂