Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ja idem u nas v ke na 3D a bude ma to stat 37 euro, ale zda sa mi,ze pri druhom synovi som menej platila,ale tak stoji mi to zato.
Ahojte, neviete co by mohlo byt take akoby pumpovanie v podbrusku??? Nic ma neboli len taky zvlastny pocit
@jakales ja som druheho syna citila uz v 13 tt a vcera som prvykrat citila aj toto tretie babo, uz viem co mam citiy,takze creva to isto niesu. Moja doktorka mi nechcela verit, ale babka ktora mala 5 deti mi vravela,ze v pohode uz takto citila. A doktor na utz mi vravel,ze co mi mozeme vediet, ze kazda zena je ina a ma inak aj polozenu maternicu.
Ja dnes citila v podbrusku neake vybrovanie netusim co to bolo jak vybracne na mobile z vnutra

@nivea777 ano, to su... Ja sa opytam svojej lekarky, ze ci by mi mohla dat vymenny listok a nerobit mi sono v 20tt...ze by mi ho robil on. A chcem len 2D, to mi staci...tak potom by to bolo zadarmo. Ale skor si myslim, ze to nebude moja doktorka ochotna urobit.
Citala som o nom, ze je velmi dobry a je aj odbornik, tak radsej pojdem k nemu na 2D poriadne ako niekde na 3D a vyjde to cenovo skoro tak isto