Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@tutu_1 oznam tehotenstvo... v tom pripade ti nemozu nariadit nadcasy,ba dokonca tehotne maju zakazane robit nadcasy.. po druhe musia ti umoznit mat pracovne zaradenie kde ti nehrozi riziko,ziadne chemikalie,ziadne zdvihania.. ja idem zajtra k dr a dufam ze ma necha na PN.nechcem sa vratit do prace,je to tam na nervy,stres a nahanacky..a ci ti pomoze zmenit lekarku,pfu to neviem.. je to hop alebo trop..
@martuliiik aj my mame vselijake vztahy a do tretieho mesiaca som to len nasej riaditelke hovorila,keby daco
Baby dnes som absolvovala uspesne vysetrenie u Grochala, vsetko je v poriadku vysetrenie trvalo vyse polhodiny, vsetko precizne pomeral povysvetloval a poukazoval, a tak nam s priatelom vytvoril nezabudnutelny zazitok. Velmi som spokojna s jeho pristupom. 1 cast skriningu a vylucenie down.syndromu, razstepu a vodenych chorob je zanami. Sme zdravucki a vsetko je uplne skvele 😊 Uz som sa rovno objednala na morfologicky, 28.11. Myslela som ze nepojdem, ale nakoniec sme sa s priatelom rozhodli takto.
@dominini super, ze mas dobre spravy... 🙂 stale to tak povzbudi cloveka 🙂)) ja idem k svojmu gyn. vo stvrtok, tak som zvedava co nove sa dozviem... 🙂 na ten morfologicky ma posle moj automaticky, alebo ho mam o to poziadat?
@farebnymotylik aj ja som stastna, tie dobre spravy od dokyho vzdy pohladia na dusi 😊 daj potom vediet ze co a ako... Viesco moja neviem ako to funguje, ja som isla k tomu Grochalovi teraz a zistila som ze sa da ist k nemu na ten morfologicky cize 2cast skriningu tak som sa rovno objednala ze nebudem vyckavat alebo cakat az by ma nahodou doky poslal k niekomu inemu 😊😊
Baby, objednajte sa rovno u grochala aj na druhy trimester. Ja som bola pred 3yzdnami u neho a zabudla som, taka som bola cela nadsena :D A dnes som mu volala a ledva ledva ze mal miesto pre mna na 20tt. Som 14+3.
Kočky, ukludnite ma prosím, zajtra mám prve odbery a sono, dnes som 12tt+2, nevolnosti mi cez víkend prešli, tak sa trošku bojim, aby bolo všetko OK :(

@nivea777 ja som mojej dr hovorila ze mi býva zle, a ze robím v prievane a ani sa na mna nepozrela. Plus mam prácu kde sa sem tam dvíhajú tažké veci, ci často hrozia nadčasy, alebo sa pracuje s chemikáliami. A nic. Vraj som zdravá mladá žena, to by tak bolo aby každá bola na PN. Uvažujem ze zmením dr, len teraz kto vie ci ma další výpise ak bude treba ?