icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dominini
10. okt 2016

@latitude jeej super drz sa 😊 a kazdopadne si vezmi niekoho zosebou 😊😊

dominini
10. okt 2016

@yanka88 aj ja som sa dnes preistotu objednala lebo by som zabudla 😊😊 potom by si mi napisala ako prebiehala ta druha cast skriningu co ti robil a tak? 😊😊

dominini
10. okt 2016

@latitude aale prosim ta nestresuj sa zbytocne 😊 bud kludna a stastna aj babo bude 😊😊 uvidis zajtra vude vsetko ok !🙂

latitude
10. okt 2016

@dominini dakujem trošku sa bojim som po 3 potratoch (bez plodu a akcie srdiečka) a toto je nase 2ivf a 7 pokus a po 5 rokoch sme konečne tak daleko, tak sa trošku strachujem 🙂

latitude
10. okt 2016

@dominini pojde so mnou mamina, lebo manžel ma 30.11 narodeniny a pohlavie má byť pre neho darček k narodeninám 🙂

dominini
10. okt 2016

@latitude och to je ine to by som sa stresovala aj ja trosicku.. Prajem ti zo srdca velmi vela sil nech ste zdravucki ..

latitude
10. okt 2016

@36evina36 juuj tak to drzim palceky, ja som ani raz, mala som to vzdy na krajičku ale vydrzala som, ale tiez to boli muky nevolnosti

latitude
10. okt 2016

@dominini dakujeme

36evina36
10. okt 2016

@latitude mna to chytilo asi v 10 tyzdni

dominini
10. okt 2016

@36evina36 ja som dnes v noci prosim pekne prvy krat... neviem ci s mi zacnu tehu nevolnosti teraz v 14 tt 😃

36evina36
10. okt 2016

@dominini vsetko je mozne

yanka88
10. okt 2016

@dominini jasne, ale idem az 14.11., ak by som zabudla, napis ip

tutu_1
10. okt 2016

@nivea777 držím palce nech ti do vyjde, čítala som na nete ze nadčasy len s mojim súhlasom, a preradiť ma nemajú veľmi kam. U nas je teraz v práci tiez stres, všetci su nervózni, polovica ľudí chorých, najhoršie je ze uz ma boli opäť hrdlo, a o nadriadených ani nehovorím ti su tiez nervózni a do toho keď im oznámim ze som tehu - no myslim si ze mi nepogratuluju, skôr to budú brat ako podraz. Takze ja mam nervy na rozdávanie.
Tak mi držte zajtra päste nech so mnou nevyrazia dvere 😔

36evina36
10. okt 2016

@dominini ja dnes dva krat rano a este aj vecera isla von ale neviem ci sa stihli vstrebat tabletky z vecere

nivea777
10. okt 2016

@tutu_1 ak ta nemaju kam preradit tak ti musia poskytnut nahradu mzdy a ty mozes byt doma.. zajtra sa im to chystas oznamit?

tutu_1
10. okt 2016

@nivea777 hej zajtra mam dostať tehu knižku a ak mi ju nedá tak bez potvrdenia ze som tehu ani neodídem, to by ma naštvala kebyže mi ho nedá a bude tam splietať zase hlúposti ze načo mi to je. Jej hneď vysvetlím ze na co a ze bez toho papiera sa nepohnem z miesta.
Oni ma nemajú kam preradiť, a iste mi nedajú ani náhradu mzdy, uz to vidím ze pri najhoršom ma budú hnať k dr na PN ale ta mi ju nebude chcieť dať. Ako píšem, proste na 110% budú nahnevaní a vyrazia so mnou dvere, alebo mi to dajú pekne pocítiť. To si ešte užijem v práci stresu.

nivea777
10. okt 2016

@tutu_1 ak ti mozem poradit tak oznamit to oficialne pisomne.. cize napises list a posles im to.. skusim kuk ci nemam na maili co som si ja tlacila.. nic take sa tam nepise.. posles to doporucene a budes mat dokaz ze to odislo od teba a ze to oni prevzali ... urcite im to nehovor ustne..keby to zajtra posles,najneskor piatok to maju..co sa tyka preradenia,plynie to zo zakona a tak isto plynie aj nahrada mzdy,cize musia ti ju dat ak nie je mozne poskytnut ti adekvatne prac. zaradenie.. nenechaj sa osklbat prosim..

dejna20
10. okt 2016

@tutu_1 ja som tiez nspisala ze som tehu, odfoftila tehu kmizku prednu strnu ( ked ti neda tak len potvrdenie, to je jedno) a vytlac si to dvakrat a daj to personalistke proti podpisu. Ze jedno ti potvrdi, ze to prevzala.

dejna20
10. okt 2016

@tutu_1 a suhlas s niveou, to neni o tom co oni chcu alebo nechcu. Maju povinnosti zo zakona a ze budu na teba ganit. To ti moze byt uprimne jedno. Dieta je dolezitejsie

tutu_1
10. okt 2016

@nivea777 ,
@dejna20
Ďakujem dievčatá za podporu. Personalistku v práci nemáme a postu preberám ja takze neviem ci to ma zmysel posielať poštou ? Aj tak po prebratí poštou to dávam majiteľom na stôl ja. Ale bez papiera iste nebudem nic vravieť. Chcela som ísť priamo s knižkou a tuto na koňovi bol taký vzor len zmením iniciály + to potvrdenie od dr a teda čím skôr aby mi nenapísali zas nadčasy (lebo uz aj minuly týžden som ich pár odrobila) pripadne ze by som uz nemusela robiť s tou chémiou (to su všelijaké jedy a pod.) niežeby som bola lenivá ja chcem robiť svoju prácu mam rada, inak by som tam uz nebola, len proste nechcem to robiť na úkor zdravia mna a bábätka.

nivea777
10. okt 2016

@tutu_1 ustne oznamenie sa nepovazuje za oficialne oznamenie = nie si povazovana za tehotnu.. samozrejme zalezi od zamestnavatela ci to bude akceptovat alebo nie.. ja som to preto poslala a nepovedala sefke lebo viem aka je a ze by som si len pritazila keby jej to poviem a nemam to oficialne oznamene..ked aj ty to preberas ale.. ty to posles na firmu.. a mas doma doklad o tom ze to odislo..ked to prijmes,tak je dokaz ze to prevzali a si chranena..

dejna20
10. okt 2016

@tutu_1 postu teda aj roznasas po kancloch? tak dones sefovi nech ti to potvrdi. Bud priamy nadrideny alebo big boss.

tutu_1
10. okt 2016

@nivea777 to bude ústne keď im dám to písomne oficiálne potvrdenie od dr + papier kde to oficiálne oznamujem ? Vies, veď ako keby to chceli poprieť tak popru ze im to tou poštou vôbec došlo - veď poštárka tiez nebude vedieť co bolo v obálke, tak akurát ze im to dám na stôl aj s tou obálkou. No neviem co ich viac naštve ci to ze som tehu alebo ich da do vývrtky spôsob ach jaj. Tak im to pošlem zajtra doporučene prvou triedou a dám na stôl možno budú mat aj lepšiu náladu v strede týždňa 😅

nivea777
10. okt 2016

@tutu_1 alebo tak ako ti radi dejna... nech ti to sef podpise.. len neviem presne ako sa to riesi,ci je na to nejaky papier o prevzati...

tutu_1
10. okt 2016

@dejna20 majitelia majú iba dve kancelárie a tam odnášam ak niečo je. Predtým to robila kolegyňa, ale ta odišla takze to teraz robím ja a su to naši priamy šéfovia. Ono je to skôr taká maličká firma. Takze bude stačiť to dať šéfovi na potvrdenie + ten papier co si napíšem a prefotena knižka ?

dejna20
10. okt 2016

@tutu_1 no ved napis to podla toho vzoru tu, ze bla bla som tehotna pripni k tomu to potvrdenie o tehu slebo prvu stranu knizky ked ju budes mat. Sprav si to dvakrat to iste. Jedno mu daj a na duhe nech ti datum, ze prevzal fero feraty a aj peciatku a hotovo.

tutu_1
10. okt 2016

@dejna20 paráda ďakujem :-*

dancura
10. okt 2016

Kocky, ste tu niektora rozhodnuta, ze nepojdete na triple testy? My sme rozhodnuti si dietatko nechat v kazdom pripade, no sa bojim, ze ked vyjdu zle, tak ma to len vystresuje na cele tehotenstvo....hmm..co robit?

dejna20
10. okt 2016

@tutu_1 a teda to potvrdene si nehcaj. Od toho dna si brana ako tehotna.mas narok na biac dni na nastevu lekara, nadcasy so suhlasom, ak mate noxne smeny mozes odmietnut, tiez ta praca s tymi chemikaliami asi nebude pre teba. No ved uvidis co vYmyslia hlavne no stress 😀

ciernatko
10. okt 2016

@dancura neviem co robit na tie testy no neviem sa rozhodnut.viem ze mi len uskodia.ako tehotenstvo predtym same nervy ,plac,stres,bolo mi zle a aj babu