Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 držím palce nech ti do vyjde, čítala som na nete ze nadčasy len s mojim súhlasom, a preradiť ma nemajú veľmi kam. U nas je teraz v práci tiez stres, všetci su nervózni, polovica ľudí chorých, najhoršie je ze uz ma boli opäť hrdlo, a o nadriadených ani nehovorím ti su tiez nervózni a do toho keď im oznámim ze som tehu - no myslim si ze mi nepogratuluju, skôr to budú brat ako podraz. Takze ja mam nervy na rozdávanie.
Tak mi držte zajtra päste nech so mnou nevyrazia dvere 😔
@nivea777 hej zajtra mam dostať tehu knižku a ak mi ju nedá tak bez potvrdenia ze som tehu ani neodídem, to by ma naštvala kebyže mi ho nedá a bude tam splietať zase hlúposti ze načo mi to je. Jej hneď vysvetlím ze na co a ze bez toho papiera sa nepohnem z miesta.
Oni ma nemajú kam preradiť, a iste mi nedajú ani náhradu mzdy, uz to vidím ze pri najhoršom ma budú hnať k dr na PN ale ta mi ju nebude chcieť dať. Ako píšem, proste na 110% budú nahnevaní a vyrazia so mnou dvere, alebo mi to dajú pekne pocítiť. To si ešte užijem v práci stresu.
@tutu_1 ak ti mozem poradit tak oznamit to oficialne pisomne.. cize napises list a posles im to.. skusim kuk ci nemam na maili co som si ja tlacila.. nic take sa tam nepise.. posles to doporucene a budes mat dokaz ze to odislo od teba a ze to oni prevzali ... urcite im to nehovor ustne..keby to zajtra posles,najneskor piatok to maju..co sa tyka preradenia,plynie to zo zakona a tak isto plynie aj nahrada mzdy,cize musia ti ju dat ak nie je mozne poskytnut ti adekvatne prac. zaradenie.. nenechaj sa osklbat prosim..
@nivea777 ,
@dejna20
Ďakujem dievčatá za podporu. Personalistku v práci nemáme a postu preberám ja takze neviem ci to ma zmysel posielať poštou ? Aj tak po prebratí poštou to dávam majiteľom na stôl ja. Ale bez papiera iste nebudem nic vravieť. Chcela som ísť priamo s knižkou a tuto na koňovi bol taký vzor len zmením iniciály + to potvrdenie od dr a teda čím skôr aby mi nenapísali zas nadčasy (lebo uz aj minuly týžden som ich pár odrobila) pripadne ze by som uz nemusela robiť s tou chémiou (to su všelijaké jedy a pod.) niežeby som bola lenivá ja chcem robiť svoju prácu mam rada, inak by som tam uz nebola, len proste nechcem to robiť na úkor zdravia mna a bábätka.
@tutu_1 ustne oznamenie sa nepovazuje za oficialne oznamenie = nie si povazovana za tehotnu.. samozrejme zalezi od zamestnavatela ci to bude akceptovat alebo nie.. ja som to preto poslala a nepovedala sefke lebo viem aka je a ze by som si len pritazila keby jej to poviem a nemam to oficialne oznamene..ked aj ty to preberas ale.. ty to posles na firmu.. a mas doma doklad o tom ze to odislo..ked to prijmes,tak je dokaz ze to prevzali a si chranena..
@nivea777 to bude ústne keď im dám to písomne oficiálne potvrdenie od dr + papier kde to oficiálne oznamujem ? Vies, veď ako keby to chceli poprieť tak popru ze im to tou poštou vôbec došlo - veď poštárka tiez nebude vedieť co bolo v obálke, tak akurát ze im to dám na stôl aj s tou obálkou. No neviem co ich viac naštve ci to ze som tehu alebo ich da do vývrtky spôsob ach jaj. Tak im to pošlem zajtra doporučene prvou triedou a dám na stôl možno budú mat aj lepšiu náladu v strede týždňa 😅
@dejna20 majitelia majú iba dve kancelárie a tam odnášam ak niečo je. Predtým to robila kolegyňa, ale ta odišla takze to teraz robím ja a su to naši priamy šéfovia. Ono je to skôr taká maličká firma. Takze bude stačiť to dať šéfovi na potvrdenie + ten papier co si napíšem a prefotena knižka ?
Kocky, ste tu niektora rozhodnuta, ze nepojdete na triple testy? My sme rozhodnuti si dietatko nechat v kazdom pripade, no sa bojim, ze ked vyjdu zle, tak ma to len vystresuje na cele tehotenstvo....hmm..co robit?

@latitude jeej super drz sa 😊 a kazdopadne si vezmi niekoho zosebou 😊😊