Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 cauko..ako sa mas? Vsetko OK? 🙂
@nivea777 az teraz pozeram tu svadbu..co to, preco svadbu rusite?
Baby kde ste nasli tie nase mimca v bruchu s tym odposluchom ?
@petuskaa12 mam sa celkom ok.. bola som u lekara dnes..zobral mi krv na tripple, skontrolovala sestricka moč a teraz idem az o 5 tyzdnov :( fnuk.. lekar mi povedal ze mam nizko placentu.. uvidi sa ci sa dvihne,ked nie tak planovana sekcia
@36evina36
@petuskaa12 svadbu som chcela zrusit ja kvoli tomu ze som zostala na PN a kvoli tej placente.. druha vec su peniaze.. mne by kludne stacila svadba ja on 2 svedkovia a koniec,len proste byt svoji a predsa je to ine,ked su dvaja manzelia.. on civilny sobas nechce lebo on sa chce zenit v kostole.. ved to moze aj potom :D ale co uz.. nic ine mu nezostava,len respektovat moje rozhodnutie o priezvisku
@nivea777 my sme sa brali az ked mal maly rok. Bolo to tak lepsie. Neviem si predstavit sa svadbit v tehu (tiez som mala najskor spinenie, potom nizsie placentu -vytiahla sa neskor) a potom uz riadne brucho.
Ale teds my sme vedeli, ze sa isto vezmeme, tk priezvisko mal maly hned po muzovi a mne sa zmenilo po roku.
Kebyze si nie som ista svadbou, tak urcite dam priwzvisko po mne.
@nivea777 aj moj partner sa vykruca ze on chce velku svadbu a nie par minut na urade pri svedkoch to bola moja predstava,ale my sa bereme uz dva roky a nic,tiez som z toho trosku na nervy a tiez som mu povedala ze ked si ma nevezme kym sa babo narodi ze sa bude volat pomne.hm neveri mi zatial
@dejna20 Aj my sa chceme vziat az ked bude mat mimi minimalne rok ak nie viac.. Ja by som to najradsej odlozila mozno aj o nejake 3 roky, lebo su aj dolezitejsie veci kam dat peniazky... Tak najprv nech mame kde byvat a potom sa mozeme vziat ☺☺ A babatko bude mat priezvisko po tatinkovi ☺
ja sa praveze nechcem vydavat ked dieta bude na svete.. pretoze si tu svadbu neuzijem... ak by sme sa brali buduci rok tak dieta musim vsade brat so sebou,ak budem kojit.. cize na uces makeup fotenie a ja neviem co.. kazde 2 hodiny alebo 4 hodiny odbiehat lebo male treba kojit a potom spat ho poslem s kym? poviem svadobnej mame ze chod spat??? vela ludi co mali svadby s detmi ma odhovaraju...a co sa tyka istoty ze budeme spolu.. v tomto svete nie je nic iste... svagrovi preplo zo dna na den ze uz nechce svagrinu ..chlapi maju dost casto druhu pubertu.. a urcite by som nechela zacat stavat dom a nebyt manzelia.. myslim dost dopredu kedze vidim co sa okolo mna deje a ako sa nicia vztahy..a to co dnes plati a co je dnes laska naveky tak o tyzden uz nemusi byt..
@nivea777 mas pravdu. Ale preto sa budeme brat urcite az vtedy ked nebudem kojit, uz bude samostatnejsie a hlavne na svadbe budeme mat vela deti takze budem si zhanat operku ktora ich bude strazit vsetkych spolu ked budu spinkat 😊 tak toto mame vyriesene my zatial.. A😊 A myslim ze ked deti su starsie tak to aj vnimaju a je to aj pre nich krasna chvilka 😊 My mame s priatelom doveru na 100% keby nie, tak spolu by sme neboli.. A myslim ze clovek to citi ked najde svoju druhu polovicku 😊
@nivea777 vo vela veciach s tebou súhlasím mame s partnerom rocneho synčeka a som v 12tyzdni.A buducnost je neista on je zivnostnik popri tom studuje a v banke mu uver nedajú.A ja nechcem brat uver na dom ,ktory mozno nebude moj.A stale mi vravi ze takto spolu ani o 10rokov byvat nebudeme.Tak smola ked si ma nevezme ja uver platit nebudem.
Tak to je individualne. Ja som isla na makeup a vlasy a maly bol doma s muzom. Fotit amw sa boli spolocne, chcela som ho na nejakych foto. Inak bol v kociku a vozila ho kamoska. V kostole ho strazila sestra, na hostine sedel medzi nami. Mali sme obrad az o 16.00 tak o 20.00 uz spal v kociku na recepcii. O polnoci miesto unosu nevesty som sa isla prezleict, nakonit ho a dat spat na izbe. Svadbu sme mali v hoteli. Zapla som odposluch a dala ho recepcnym. Ale mali spal vtedy celu noc. Oslavovali sme do 5.00 do rana. Takze za mna svadba uplne v pohodicke. Ale vela zalezi aj od dietata.
Nokonit=nakojit 😂😂😂 ja som aj kojila aale teak po polnoci som si nejake vino dala, ale ja vela nepijem aj tak, takze to mi bolo jedno.
@dominini ked sa ma nieco pokazit,tak sa to pokazi aj bez svadby aj so svadbou,to mas pravdu... ale ked sa to uz ma pokazit,tak nech nieco z toho mam.. ja dost myslim aj na buducnost mna a dietata.. pri rozvode by sa cely majetok delil na polku,cize by ma musel vyplatit alebo ja jeho, v oboch pripadoch ci s domov alebo s peniazmi by som mala moznost kde byvat..a je to to ovela lepsie ako keby sme len partneri,rozideme sa a nedostanem absolutne nic a s holym zadkom pojdem od neho.. kedze vidim ako sa zachoval svagor ku svojej zene tak som dost opatrna..zacali stavat a neboli manzelia ked sa brali tak im robili strechu cize 70% vydavkov uz bolo minutych... stavba na neho,povoolenie na neho,zial a teraz jej vykrical ze nech si neni ista,ze v tom dome ma na nieco pravo.. a preto som opatrna..
@ciernatko

Baby... my asi budeme rusit svadbu.tak som povedala chlapovi,ze ok nie je problem,ale babo teda bude mat priezvisko po mne...nie je to ziadne vydieranie ze ked si ma nevezme,tak nedam meno po nom..proste to povazujem za jednoduchsie ked babo bude mat moje priezvisko a ked sa zoberieme tak sa lahko zmeni priezvisko.. Keby ste videli ten ohen na streche teraz :D