Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@petuskaa12 och ten keby som mohla som najstastnejsia ten mne vzdy zabral....
@dominini ja som volala obvodnej ze co vlastne..ako pisem, nebrala som ho, ale ked povedala ze je vhodny, keby sa mi pohorsilo, siahnem po nom. Ja by som zavolala doktorke na tvojom mieste
@petuskaa12 zajtra chcem ist zanou a opytam sa jej rovno na ten calcium 😊
@dominini @nivea777 ake mate vy slaninky 🙂 ja som bola skepticka, mam nadvahu a nie malinku 🙂 a myslela som si, ze srdiecko nenajdem do konca tehu ako som vsade citala ze to je obtiazne..na prvy sup som nasla..aj dr. sa dost divil ze na sone je viditelnost dobra, taka priemerna, tak neviem..mam asi riedsiu slaninku 😀
Do mna dnes kolegyňa drgla, ze ci nie som náhodou tehotná 😀 a uz naťahovala ruku k môjmu bruchu. Tak jej vravím, snáď si tu teraz nebudeme chytať brucha 😀 😀 😀 Sa zháčila a dala pokoj. Inak ja som to neznasala ani pri synovi, keď ma chcel niekto chytať za brucho. Pride mi to cudne.
@martuliiik podla mna si daj na noc polku paralenu. bude ti lepsie. pomaha aj od bolesti, nielen na teploty a mzes aj pocasntehu kludne. aj ja som brala aj v minulom tehu aj teraz uz 2polky, lebo tiez som bola chora a bez teploty.
Na mne tehu zatial nevidno, tak nema nikto chute mi chytat brucho 😂
Ale hej je to zvlastny zvyk 😂
K tomu chytania bruška..niekde som čítala že sa tým dáva energia..☺☺
Moja spoluziacka mala 50kg a pribrala 40kg ale dva tyzdne po porode mala zas 50 ale kolko mal maly netusim

@dominini inak.. ja mam na kasel stop kasel.. je na nom napisane ze vhodny pre tehotne,nic ine mi neodporucili v lekarni