icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
12. okt 2016

@dominini inak.. ja mam na kasel stop kasel.. je na nom napisane ze vhodny pre tehotne,nic ine mi neodporucili v lekarni

fatimuska
12. okt 2016

@dominini ja som bola chora na zaciatku tehu..a liecila som sa morskou solou ako do nosa tak aj namkloktanie..trvalo to viac ako tyzden..skore uzdravenie

dominini
12. okt 2016

@petuskaa12 och ten keby som mohla som najstastnejsia ten mne vzdy zabral....

dominini
12. okt 2016

@fatimuska dakujem ti velmi pekne... skusim 😊

fatimuska
12. okt 2016

@piussi tomu ver..4kg..och

petuskaa12
12. okt 2016

@dominini ja som volala obvodnej ze co vlastne..ako pisem, nebrala som ho, ale ked povedala ze je vhodny, keby sa mi pohorsilo, siahnem po nom. Ja by som zavolala doktorke na tvojom mieste

dominini
12. okt 2016

@nivea777 snad sa teda cim skor vykukne 😊 ale hlavne ze je tam a pocujes tlkot srdiecka 😊 lebo ja ho stale nemozem cez tu masninku najst 😊😊 a dakujem za info, vyskusam

dominini
12. okt 2016

@petuskaa12 zajtra chcem ist zanou a opytam sa jej rovno na ten calcium 😊

nivea777
12. okt 2016

@dominini mozes aj ten nechutny calcium chloratum teva.. ten ruzovozeleny... v pribalovom je napisane ze sa mozu v tehu,teraz som citala lebo ho mam doma.. prajem skoro uzdravenie

petuskaa12
12. okt 2016

@dominini @nivea777 ake mate vy slaninky 🙂 ja som bola skepticka, mam nadvahu a nie malinku 🙂 a myslela som si, ze srdiecko nenajdem do konca tehu ako som vsade citala ze to je obtiazne..na prvy sup som nasla..aj dr. sa dost divil ze na sone je viditelnost dobra, taka priemerna, tak neviem..mam asi riedsiu slaninku 😀

piussi
12. okt 2016

@fatimuska som citala ze je tu aj moznost sa to neskor spomalí

dominini
12. okt 2016

@nivea777 Dakujem, aj tebe 😊

tutu_1
12. okt 2016

Do mna dnes kolegyňa drgla, ze ci nie som náhodou tehotná 😀 a uz naťahovala ruku k môjmu bruchu. Tak jej vravím, snáď si tu teraz nebudeme chytať brucha 😀 😀 😀 Sa zháčila a dala pokoj. Inak ja som to neznasala ani pri synovi, keď ma chcel niekto chytať za brucho. Pride mi to cudne.

lambrett
12. okt 2016

@martuliiik podla mna si daj na noc polku paralenu. bude ti lepsie. pomaha aj od bolesti, nielen na teploty a mzes aj pocasntehu kludne. aj ja som brala aj v minulom tehu aj teraz uz 2polky, lebo tiez som bola chora a bez teploty.

lambrett
12. okt 2016

@tutu_1 teraz mi pises ako z duse 🙂 nech si chytia aj zadok aj cicky, ved aj to rastie, nielen brusko 😀 neznasam ked ma niekto chyti len tak bez opytania!!!! jasne mazel a mamka moja a tak mozu, ale nie hocikto. stle je o moje brucho a moje telo. vrr na toto som alergicka

pininka
12. okt 2016

@lambrett
@tutu_1 no ja som taky velky maznacik, mam rada dotyky, ale ked som bola tehotna predtym vyslovene som to neznasala, ani mama sa ma nemohla dotknut, ani sama neviem preco mi to tak vadilo,teraz mam len mini brusko tak zatial take pocity nemam. Uvidime neskor.

dejna20
12. okt 2016

Na mne tehu zatial nevidno, tak nema nikto chute mi chytat brucho 😂
Ale hej je to zvlastny zvyk 😂

2_ika_2
12. okt 2016

@dominini ked som bola v nemocnici tak mi tam davali septilen na hrdlo a dost to pomohlo 🙂 a do nosa som mala len morsku vodu 🙂 vyskusaj mozno ti to pomoze

fatimuska
12. okt 2016

K tomu chytania bruška..niekde som čítala že sa tým dáva energia..☺☺

tutu_1
12. okt 2016

@lambrett no veď 😀 aj zadok a prsia Ha Ha 😀 Inak ku mne naťahovali pr prvom tehu ruky aj cudzí ľudia 🙄 strašne 😝

@pininka ja som maznacik len co sa manžela týka 😅 Od cudzích to eee
@dejna20 závidím, ja vyzerám akoby som zhltla melón 😕

dejna20
12. okt 2016

@tutu_1 tak neni co. Vyzeram len obtlstnuto 😂 a tie vyrazky, no jedna radost

tutu_1
12. okt 2016

@dejna20 ja uz to vidím ze zo mna rastie vorvan 😀 , muž sa mi smial a povedal, ze nevadí da mi ovládač od brany a možem chodiť tade kade auto 😎

nivea777
12. okt 2016

kamaratka pribrala 35 kg.. mala 70 cca a isla rodit 105 ak nie aj viac..bola riadne velka,mysleli sme ze babo bude mat 4kg.. male sa narodilo a 2,5 kg
@tutu_1

dejna20
12. okt 2016

@tutu_1 ja som mala v prvom plus 21kg tak sa obavam, ze teraz to nebude lepsie. Maly mal 4230g 😂

tutu_1
12. okt 2016

@nivea777
@dejna20 Pri synovi som pribrala 25 a maly mal 4500g 😀 😉 tiez mam iste obavy

36evina36
12. okt 2016

Moja spoluziacka mala 50kg a pribrala 40kg ale dva tyzdne po porode mala zas 50 ale kolko mal maly netusim

dominini
12. okt 2016

@36evina36 za 2tyzdne? wau tak take spalovanie by som neodmietla hh 😊

pininka
12. okt 2016

@tutu_1 ja pri prvom 18kg, maly mal 4650g, pri druhom len 10kg a mali mal 3350g,teraz som sama zvedava co bude. Mne teraz strasne nechuti jest, preco mi to vsak neostane aj po tehu to netusim

dejna20
12. okt 2016

@tutu_1
@pininka
Wau ake king size deti 😃
Moj bol vtedy najvacsi z porodnice 😂😂😂