Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby konecne som ho nasla... ❤ babatka bilo ostosest ja som taka stastna revem ako decko ... najkrajsi zvuk v mojom zivote ❤
@36evina36 nadhernyy ja som uplne ostala v soku... 😊 aj nase malicke je pod pupkom tak nizucko😊 este ze som si pozrela diskusiu tu na MK o angelsound a jedna zena tam radila ostatnym nestastnym mamickam ze maju pozerat uplne nizunko pod pupkom a skusit cakat .. Tak som si dala ten pristroj nizunko podpupok a cakala som.. Za 10sekudn som pocula ten riadne rychly rachot ❤❤❤ este ze som nasla tu diskusiu lebo by som to srdiecko hladala este dalsie 3-4tt ak nie aj viac 😄😄
Kocky su aj nejake odporucania ako casto sa max moze ten angelsounds pouzivat? Ja na chvilku asi kazde 3dni si pocuvam,zatial asi 4x sme pocuvali.
No tento mesiac som bola tri krat u doktora ale poradnu mam teraz 19 teho
No rano krvacanie..tak pohotovost.ale vsetko ok..ze ci chcem zostat v nemocnici.ale radsej nie..ze mam mat klud.ale mala sumienka je v poriadku a tancovala rucickami 😘alebo on 😉
Uf baby ja mam pocit ze v tejto teme asi kazda druha ma daco.
Ja mam uz mesiac kludovy rezim. Opakovane spinenie/slabe krvacanie - hematom. Chvilu dobre a potom zase.
Ja uz dufam, ze som z toho vonku anv pondelok mi gyno povie len dobre spravy. 😃
Sme dako rozpadnute zeny 😂😂😂
Dievčatá neviete náhodou či v H&M v Bratislave majú aj tehu oblečenie ? Chcela by som kúpiť bundu, ale radšej by som si ju vyskúšala, lebo teraz si nie som istá konfekčným číslom 😖

ach baby mna už tak boli podbruško s toho ako kašlem.. dufam že je mimi v poriadku stale nato myslim ☹