Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dejna20 ked som pred 10 rokmi potratila, tak mi doki povedal,ze tolko potratov a komplikacii davno nemali, a ideme len k horsiemu podla mna. Niekedy zeny ani netusili,ze su tehotne a pracovali ozaj tvrdo fyzicky, nemali ziadne dnesne vymozenosti. To vsetko je podla mna ta prechemizovana doba.
Baby dnes ohlasena navsteva a chlapy mi tu chlastaju varene vino voniami to tu jak vianocne trhy a ja len smutno pozeram
@pininka suhlasim s tebou... moja maminka a aj krstna v pohode pracovali az do nejakeho 6-7 mesiaca... ziadne take, ze lezanie a nic nerobenie... a ja som od zaciatku tehotenstva na rizikovom... absolutny klud... vobec nie som taka silna ako ony...
@farebnymotylik neviem ci je to o sile, proste je uz taka doba, ze niesme vsetci zvyknuti takto makat. A myslim ze je to aj o tom,ze dnes ma dieta pre rodicov trocha inu hodnotu ako niekedy. Cest vynimkam.
@pininka nase babatko je pre nas obrovskym Pozehnanim od Pana Boha 🙂 a uz tak velmi ocakavane 🙂))
@farebnymotylik verim urcite prenho urobis vsetko, ja ked by som mala lezat,lezim, aj ked uz doma dve deti mam, milujem ich vsetky tri rovnako.

@dejna20
@dominini aj ja idem v pondelok na podrobny Utz ,už sa neviem dočkať.