icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dominini
14. okt 2016

ach baby mna už tak boli podbruško s toho ako kašlem.. dufam že je mimi v poriadku stale nato myslim ☹

nivea777
14. okt 2016

@ciernatko mne bral do 4 tusim,to su testy ohladom teba ..aky mas Rhfaktor,tusim tam je aj hiv,stitna zlaza a o krvi,ci mas dostatok dosticiek a tak... a potom mi NT meranie nerobil,nato musi mat certifikat zrejme a moj ho nema..

nivea777
14. okt 2016

@dominini babatku je dobre,jeho to neboli ani nic..

dominini
14. okt 2016

@nivea777 to dúfam, verím že zajtra už budem OK, veď som preležala v posteli od pondelka, už som s toho nanervy

nivea777
14. okt 2016

@dominini mna tiez boli brucho ked kaslem ale to preto lebo sa nam svaly natahuju..lez,pot sa a bude lepsie

tutu_1
14. okt 2016

@36evina36 ja mávam herpes dosť často, pomáha b- komplex a cajovnikovy olej. Top kombinácia prejde to rýchlo. Ja uz som stihla odkedy som tehu 3 takéto záležitosti, do týždňa bolo po nich 😉

dominini
14. okt 2016

@nivea777 ležím ale snáď už zajtra bude lepšie 🙂 aj tebe prajem skoré uzdravenie, nech sme už konečne zdravé 🙂

zabka12
14. okt 2016

@dominini Inak chcem ťa utešiť, že ja kašlem už skoro pol roka.... nezistili nič už pred tehu a kašlem aj teraz, keď som tehu a malému sa zatiaľ darí ;) a brucho zrejme preto bolí, lebo ho napínaš, čiže asi skôr svalovica ;)

dominini
15. okt 2016

@zabka12 si zlata dakujem ti velmi pekne... 😊 och toto ma aj moja mamina..kasle ale nevedia jej zistit preco :-/

36evina36
15. okt 2016

@dominini ja kaslala vzdy asi po troch rokoch a vymene doktora alergologa sa to dalo do poriadku teraz som bez tabletiek a stale nekaslem

dominini
15. okt 2016

Baby konecne som ho nasla... ❤ babatka bilo ostosest ja som taka stastna revem ako decko ... najkrajsi zvuk v mojom zivote ❤

36evina36
15. okt 2016

@dominini super zvuk ze moj oskvarok sa skryva pod pupkom 🙂

dominini
15. okt 2016

@36evina36 nadhernyy ja som uplne ostala v soku... 😊 aj nase malicke je pod pupkom tak nizucko😊 este ze som si pozrela diskusiu tu na MK o angelsound a jedna zena tam radila ostatnym nestastnym mamickam ze maju pozerat uplne nizunko pod pupkom a skusit cakat .. Tak som si dala ten pristroj nizunko podpupok a cakala som.. Za 10sekudn som pocula ten riadne rychly rachot ❤❤❤ este ze som nasla tu diskusiu lebo by som to srdiecko hladala este dalsie 3-4tt ak nie aj viac 😄😄

36evina36
15. okt 2016

@dominini prvy raz bol pri bedrovej kosti na pravo a potom si odplaval pod pupok

77kraska
15. okt 2016

Kocky su aj nejake odporucania ako casto sa max moze ten angelsounds pouzivat? Ja na chvilku asi kazde 3dni si pocuvam,zatial asi 4x sme pocuvali.

36evina36
15. okt 2016

@77kraska netusim kolko ho mozem pouzivat ale kazde rano si kontrolujem ci je babo ok asi minutku

nivea777
15. okt 2016

@77kraska ja kazde rano,najdem ho chvilku pocuvam a vypnem..

dominini
15. okt 2016

@77kraska ja budem pocuvat 1tyzdenne, a ak sa mi nebude nieco zdat tak mozno castejsie.. Napr. takto po chorobe sa to zislo, nemusim trpnut do prehliadky 😊

36evina36
15. okt 2016

@dominini keby som furt nespinila tak asi by som sa tak nebala

dominini
15. okt 2016

@36evina36 jasne to je jasne ze pouzivas angelsound koli tomu casto, aspon mozes byt pokojnejsia a nemusis trpnut 😊 ja si aj tak myslim ze to neskodi az tak ako vsetci pisu... koli tomu ze spinis chodis aj castejsie na poradne?

36evina36
15. okt 2016

No tento mesiac som bola tri krat u doktora ale poradnu mam teraz 19 teho

mia407
15. okt 2016

No rano krvacanie..tak pohotovost.ale vsetko ok..ze ci chcem zostat v nemocnici.ale radsej nie..ze mam mat klud.ale mala sumienka je v poriadku a tancovala rucickami 😘alebo on 😉

36evina36
15. okt 2016

@mia407 ahoj tak to poznam z vlastnej skusenosti len pekne klud na lozku a papat tabletky mne zostalo uz len spinenie aj to tak nepravidelne nastastie tak uvidime co bude dalej

dejna20
15. okt 2016

Uf baby ja mam pocit ze v tejto teme asi kazda druha ma daco.
Ja mam uz mesiac kludovy rezim. Opakovane spinenie/slabe krvacanie - hematom. Chvilu dobre a potom zase.
Ja uz dufam, ze som z toho vonku anv pondelok mi gyno povie len dobre spravy. 😃
Sme dako rozpadnute zeny 😂😂😂

tutu_1
15. okt 2016

Dievčatá neviete náhodou či v H&M v Bratislave majú aj tehu oblečenie ? Chcela by som kúpiť bundu, ale radšej by som si ju vyskúšala, lebo teraz si nie som istá konfekčným číslom 😖

36evina36
15. okt 2016

@dejna20 ja dufam.ze sa rozpadnem v aprili

dominini
15. okt 2016

@dejna20 aj ja idem pondelok k dokymu na utz aj tebe idu pozerat lepsie babatinko?

nivea777
15. okt 2016

@36evina36 no ja asi pojdem v marci uz :D bojim uz teraz

36evina36
15. okt 2016

@nivea777 ja. este sa nebojim

dada200
15. okt 2016

@tutu_1 v avione majú,bola som pred dvomi tyzdnami.