Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 ja ho beriem tiez uz od 22.9.. teraz utorok na kontrole mi ho zas dal ale znizil davku na 2x1 .. lenze mi nevystaci do dalsej poradne tak neviem co spravim.. asi poviem kamosovi nech mi zozenie.. sono ti bude podla mna robit..alebo krcok skontroluje,urcite ta nenecha len tak
@fatimuska aj som sa chcela spýtať ci niekto neabsolvoval tuto vec alebo odmietol. Ja mam v pláne odmietnuť. Pri synovi som sa povracala na chodbe. Sranda je ze niektorí lekári tvrdia ze to nie je len záťaž pre matku ale aj pre dieťatko. Ten test sa aj tak vola ze glukózový záťažový test alebo aj tolerančný. No každopádne mám požičaný glukomer a keby dačo odmeriam aj doma 😑😝
@nivea777 inak svagrinu vystresovalo diabetologicka tak ze u nas plakala asi hodinu, dala jej diétu a potom merali aj u nej + ona si kúpila glukomer, s tým ju dr hrala ze co to za blbosť (pritom tento istý používa naša suseda ťažká cukrovkarka na odporučenie inej dr 😄) no diétu držala švagriná poctivo a cukor hore a ona v slzách. Tak som jej povedala ze babo potrebuje kľudnu maminu nie niekoho kto v jednom kuse len plače nech papa všetko co jej chuti okrem sladkého a sladených nápojov a bude to ok. A aj tak bolo ☺️dr sa tešila ako švagriná dodržuje diétu a pritom ju vôbec nedodržiavala. Takze za mna tato blbosť nie. Fakt pokial žena nemá klinické príznaky, príznačný zápach z úst, rýchly nárast hmotnosti a iné tak je to zbytočný stres 😊
Ahojteeee 🙂
Tak rada sa k vam pridam zienky 🙂
Tiez mi vychadza termin na april 🙂
@jollinka22 Ahoooj gratulujem a tesim sa 🙂 Prajem pekne tehulkovanie 💗
@dominini dakujem krasne 😊
@jollinka22 Uz si v 16 tt? Takze budes mat TP niekedy na zaciatku aprila pravda? 🙂
No vcera mi zacal 15tt ale pozeram ze tu mi pise ze uz som v 16tt ... No termin mi vychadza na 10.4. 😊
A dnes sono. Podla pm 12+3 ale podla sona 13+0, nt v poriadku, nosova kosticka bola, z krvi vysledky ok. Pohlavie, ze on netipuje. Povie mi az si bude isty.
Ja uz sa tak neveim dockat az budeme vediet pohlavie 🙂 a obdivujem mamičky ktore sa nechaju prekvapit az do sameho konca 🙂 takze cakam do 21.11.
@jollinka22 ja cakam do 30.11a dufam ze sa pekne ukaze v plnej krase
Jaj tak to dufam aj ja 😀 Dam vediet potom
@jollinka22 aj ja mam termin 10.4
@tutu_1 moja gynekologicka mi vravela,ze nikde sa tak nerobi ten glulozovy test a ze ona by to zrusila. Ja som mala prve dieta velke a dodnes do mna vsetci dzubu,ze ci som mala cukrovku a pritom ja mam az nizky cukor, tiez si meriam na glukomery a aj tlak mam aj teraz v tehu nizsi.
@36evina36 super 😀
Ja som aj prvého syna mala na 10.4.ale nakoniec som prenášala az do 21.4 😬
@jollinka22 ja budem mat prve
Dievcata, vam robi dr. uzv na kazdej poradni? Ja som bol vcera, som v 16tt a iba meral panvu a kontroloval krcok. Ze teraz uzv nerobi, az v 20tt. Joj, skoda, chcela som vidiet drobceka. A ku Grochalovi idem az 14.11., to cakanie je na figu.

@nivea777 uz sa neviem dockat stredy cobpovie