Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ahojte ..
Baby chcem sa opýtať aky máte názor na očkovanie v tehu ide teda o očkovanie proti chrípke ... Máte s tým niektorá skúsenosti ?
@jollinka22 poznam baby,ktore sa dali aj v tehu zaockovat, ale ja by som to neriskovala, viem ze kopec ludi po tom ockovani malo este horsiu chripku, tak ja by som do toho nesla. Robim v skolke a tam je tych virusov habadej, ale zatial uspesne odolavam.
@jollinka22 Nemám ale uz je tu taká téma. Vypýtaj si príbalový leták prečítaj si popýtaj sa viacerych dr na názor a podľa toho sa rozhodni 😘
@jollinka22 ja som sa dala raz a to.som ani tehotna nebola a uz nikdy viac
Baby zajtra drzat palce ideme na kontrolu tak hadam bude vsetko ok hlavne krv a a hadam pozrie aj oskvarka
Mne dava sestricka vzdy novu ampulku. Zavareninovy pohar by sa mi asi nezmestil do kabelky 😉
Mne tiez dala ampulku sestrička ale kázala mi doma umyť a znova použiť. Pôvodnú som vyhodila a mm kúpi v lekárni na každú poradňu novú veď to toľko nestojí. Poháre mame len veľké 7dcl tak to by som do kabelky fakt nedala 😁 ostatne maličké mam na povale kam sa mi teda nechce po rebríku 😁😁
@nivea777 ja som mala predtym taku doki,ze vsetko mi zrobila u nej v ordinacii, nemusela som nikde chodit inde, nosit cez cakaren, lebo mala zachod hned vedla toho kde vysetruje. Teraz mam sice super doktorku,ale aj na krv, aj s mocom musim chodit uplne mimo, pomaly na opacnu stranu mesta. A dava mi umelohmotnu skumavku, ktora sa dobre zavrie, ziadne nehody smerom do kabelky
Vsetko je ok , babo ok, ja nekrvacam mam dobrat tabletky a uz dalsie som nedostala a pondelok mam volat na vysledky krvy.
zienky, take dobre cestoviny som si spravila na obed- domacu chilli papricku som tam prihodila- bola to mnamka, no radsej ich uz nebudem papat. Po obede ma sem tam pichne v podbrusku- asi sa to mojmu telicku a krpcekovi nepaci 🙂
@dancura mojmu babu sa zas nepaci kazdy den nieco ine :D vcera ma bolelo brucho ked som sa pohadala s chlapom.. predvcerom ma bolelo brucho lebo som jedla volaco,uz neviem co.. priebercive deti :D dneska som si spravila tuniakovu pomazanku s cibulkou,horcicou a tak.. a hned na to kapustu :D dnes sa nestazuje zatial mu chuti

@scales keď som tam bola minulý týždeň,tak som bola v 13tt,ale podľa veľkosti bábätká som bola už v 14tt,takze má objednal podľa toho,co nameral a to už budem v 20tt,pytala som sa,ze či už bude vidieť,povedal,ze áno,tak som zvedava