icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

denidi
18. okt 2016

@scales keď som tam bola minulý týždeň,tak som bola v 13tt,ale podľa veľkosti bábätká som bola už v 14tt,takze má objednal podľa toho,co nameral a to už budem v 20tt,pytala som sa,ze či už bude vidieť,povedal,ze áno,tak som zvedava

tutu_1
18. okt 2016

@fatimuska tiez pravda ale nejak som nad tým neuvažovala. Ale uz to neriešim radšej.

jollinka22
18. okt 2016

Ahojte ..
Baby chcem sa opýtať aky máte názor na očkovanie v tehu ide teda o očkovanie proti chrípke ... Máte s tým niektorá skúsenosti ?

pininka
18. okt 2016

@jollinka22 poznam baby,ktore sa dali aj v tehu zaockovat, ale ja by som to neriskovala, viem ze kopec ludi po tom ockovani malo este horsiu chripku, tak ja by som do toho nesla. Robim v skolke a tam je tych virusov habadej, ale zatial uspesne odolavam.

tutu_1
18. okt 2016

@jollinka22 Nemám ale uz je tu taká téma. Vypýtaj si príbalový leták prečítaj si popýtaj sa viacerych dr na názor a podľa toho sa rozhodni 😘

36evina36
18. okt 2016

@jollinka22 ja som sa dala raz a to.som ani tehotna nebola a uz nikdy viac

36evina36
18. okt 2016

Baby zajtra drzat palce ideme na kontrolu tak hadam bude vsetko ok hlavne krv a a hadam pozrie aj oskvarka

dominini
18. okt 2016

@36evina36 Drzim palceky, napis potom 😊

36evina36
18. okt 2016

@dominini jasne gadam nezabudmen cgytit mic rano 🙂

36evina36
18. okt 2016

@dominini hádam nezabudnem chytiť moc ráno píšem jak maďar

dominini
18. okt 2016

@36evina36 daj si tu ampulku niekde na oci a nezabudnes 😊 ja si ju dam a vanu a nikdy nezabudnem 🙂

nivea777
18. okt 2016

@dominini ty mas na to specialnu ampulku? ja cikam do pohara vzdy.. :D

dominini
18. okt 2016

@nivea777 Ano nosim si taku ampulku z lekarne k sestricke ked idem na poradnu 😊 lebo mne je trapne tam behat s tou nadobkou ked je prazdna cez celu cakaren nieto este plna 😀 😄😉

nivea777
18. okt 2016

@dominini ja si nosim z domu pohar na zavaraniny :D potom ho vzdy vyhodim

dejna20
18. okt 2016

Mne dava sestricka vzdy novu ampulku. Zavareninovy pohar by sa mi asi nezmestil do kabelky 😉

nivea777
18. okt 2016

@dejna20 ved to len taky malinky :D 3 deci ci jaky to je :D mama uz nevie kde ma pohare brať.. ja by som sa do tej ampulky asi rano netrafila :D a kabelku mam teda riadne velku.. mam v nej vsetko :D

dominini
18. okt 2016

@nivea777 ja som tiez najprv taky malicky doniesla 😄 ale sestricka mi poradila tu ampulku🙂 a tym padom donesiem vzdy potrebne mnozstvo 😄 uz sa nemusim bat ze to neodhadnem 😀

tutu_1
18. okt 2016

Mne tiez dala ampulku sestrička ale kázala mi doma umyť a znova použiť. Pôvodnú som vyhodila a mm kúpi v lekárni na každú poradňu novú veď to toľko nestojí. Poháre mame len veľké 7dcl tak to by som do kabelky fakt nedala 😁 ostatne maličké mam na povale kam sa mi teda nechce po rebríku 😁😁

dominini
18. okt 2016

@nivea777 a ten pohar prinesies plny ??😀 ta ampulka ma asi 100ml a celkom velky otvor aby si sa trafila 😉 kedze je na to urcena 😀

nivea777
18. okt 2016

@dominini plny? :D co si ty.. asi tak 1cm vysoko :D viac nevycikam

dejna20
18. okt 2016

@tutu_1
@nivea777
Ja som si tiez taky 7decovy predstavila 😂😂😂

dominini
18. okt 2016

@nivea777 jaaaj ja ze plnee 😀 a co malo pijes ked malo cikas?

nivea777
18. okt 2016

@dominini akurat vtedy som bola v noci tusim 3:46 na wc a rano o pol 7 sa mi nedalo cikat vela :D ja som si ten svoj poharik pekne vyumyvala mydielkom a odlozila na dalsi termin :D ani som netusila ze existuju nejake ampulky...

fatimuska
19. okt 2016

@tutu_1 a dobre že namate len tie velke 5litrove☺☺☺

pininka
19. okt 2016

@nivea777 ja som mala predtym taku doki,ze vsetko mi zrobila u nej v ordinacii, nemusela som nikde chodit inde, nosit cez cakaren, lebo mala zachod hned vedla toho kde vysetruje. Teraz mam sice super doktorku,ale aj na krv, aj s mocom musim chodit uplne mimo, pomaly na opacnu stranu mesta. A dava mi umelohmotnu skumavku, ktora sa dobre zavrie, ziadne nehody smerom do kabelky

36evina36
19. okt 2016

Vsetko je ok , babo ok, ja nekrvacam mam dobrat tabletky a uz dalsie som nedostala a pondelok mam volat na vysledky krvy.

tutu_1
19. okt 2016

@36evina36 super😘

dancura
19. okt 2016

zienky, take dobre cestoviny som si spravila na obed- domacu chilli papricku som tam prihodila- bola to mnamka, no radsej ich uz nebudem papat. Po obede ma sem tam pichne v podbrusku- asi sa to mojmu telicku a krpcekovi nepaci 🙂

nivea777
19. okt 2016

@dancura mojmu babu sa zas nepaci kazdy den nieco ine :D vcera ma bolelo brucho ked som sa pohadala s chlapom.. predvcerom ma bolelo brucho lebo som jedla volaco,uz neviem co.. priebercive deti :D dneska som si spravila tuniakovu pomazanku s cibulkou,horcicou a tak.. a hned na to kapustu :D dnes sa nestazuje zatial mu chuti

dancura
19. okt 2016

@nivea777 hahaa🙂 vidis- tak mozno im chutia len riadne mixance 🙂 Skusim teda nabuduce cestoviny a potom tu kapustu🙂🙂🙂