Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 jeeej nechty, joj ako mi chybaju..hned v prve tyzdne tehotenstva mi poodpadavali 😀 a dnes papame parky s vysokym obsahom masa..s horcicou a trolinku chilli 🙂
@pininka to bude zdrave babatko 🙂 Ja som praveze pred tehotenstvom same zdrave veci jedla- zelenina, ovocie, vela sme doma varili z potravin zo zahradky. Odkedy som tehotna, tak som prvy trimester zeleninu ani citit nemohla. Varena mrkva ma este teraz napina. Tak neviem, ci mi nejaky Mekacik neraste v brusku 🙂
@dejna20 kedysi davno mi robila cez tie umele tipy/typy neviem ako sa to pise :D teraz mi uz robi cez taku sablonku papierikovu,vies co myslim?.. je to ovela setrnejsie na nechty,ked mi lepila T. tak po tom lepidle som mala velmi slabe nechty,take tenunke..odkedy mi robi takto tak mam svoje nechty velmi dobre,pevne.. oproti tomu co som mavala po lepidle..
Kocky spavate este na bruchu ?
@36evina36 mala som to nastastie necely tyzden,uz sa mi vraj aj placente "zrastla" ale uz si na brucho nelahnem :D viem ze lezanie na bruchu nema nic spolocne s tym co sa mi stalo,ale mam to nejak zafixovane,ze nie..Bude to pre nas na bruchu spiace vyhoda ked si teraz zvykneme spat inak,s bruchami to uz na bruchu nepojde

@dancura ja idem na pomazanku este :D kupila som si cerstve rozky :P bola som na nechty nove tak som si nakupila :D konecne som bola trochu vonku