icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
19. okt 2016

@dancura ja idem na pomazanku este :D kupila som si cerstve rozky :P bola som na nechty nove tak som si nakupila :D konecne som bola trochu vonku

pininka
19. okt 2016

@dancura no tomu nasmu sa zjavne nic nepaci, ale zistila som, ze zelenina mi nevadi vobec. Vcera som prisla domov a doslova zozrala konzervu kukurice a vobec nic,den predtym som zjedla koprovu omacku len tak s chlebom a som myslela ze umrem.

petuskaa12
19. okt 2016

@nivea777 jeeej nechty, joj ako mi chybaju..hned v prve tyzdne tehotenstva mi poodpadavali 😀 a dnes papame parky s vysokym obsahom masa..s horcicou a trolinku chilli 🙂

dancura
19. okt 2016

@nivea777 super🙂 a uz je lepsie? ostavas este vypisana?
teraz som bola hladna- tak si vravim cestoviny si nedam, je tam chilli. Tak som si dala pomazanku, az ked som chrumala 2hy chlebik ma napadlo, ze to je mexicka pomazanka s chilli 🙂🙂🙂 tie moje chute neoklamem 🙂🙂🙂

dejna20
19. okt 2016

@nivea777 co si davas gel lak? Alebo mas aj nalepene tipy?

dancura
19. okt 2016

@pininka to bude zdrave babatko 🙂 Ja som praveze pred tehotenstvom same zdrave veci jedla- zelenina, ovocie, vela sme doma varili z potravin zo zahradky. Odkedy som tehotna, tak som prvy trimester zeleninu ani citit nemohla. Varena mrkva ma este teraz napina. Tak neviem, ci mi nejaky Mekacik neraste v brusku 🙂

dominini
19. okt 2016
dominini
19. okt 2016

@dancura presne aj pred tehu len zdrava strava 🙂 a teraz? rozteky a chlebik, masko s prilohami a hlavne hranolky s mc donaldu 😀 😀

dominini
19. okt 2016

@nivea777 Aj ja idem konecne na nechty aj na obocku idem.. trosku sa skraslit ked pride drahy 🙂 A tebe kedy ozaj pride, uz cochvilka pravda?

nivea777
19. okt 2016

@dominini chlap mi pride 13.11 a vcera som ho skoro do teplych krajin poslala :D teda ani nemusim posielat kedze uz im tam v afrike zacina teplo.. ja mam gelove nechty uz velmi dlho..par rokov a bez nich som stratena

nivea777
19. okt 2016

@dancura neviem,ci to s tym vypisanim patrilo mne.. nechcelo si to napisat evine? ale hej zostavam vypisana...uz nepojdem do prace..

nivea777
19. okt 2016

@dejna20 kedysi davno mi robila cez tie umele tipy/typy neviem ako sa to pise :D teraz mi uz robi cez taku sablonku papierikovu,vies co myslim?.. je to ovela setrnejsie na nechty,ked mi lepila T. tak po tom lepidle som mala velmi slabe nechty,take tenunke..odkedy mi robi takto tak mam svoje nechty velmi dobre,pevne.. oproti tomu co som mavala po lepidle..

dejna20
19. okt 2016

@nivea777 aha no ja nosievam len gel lak na vlastne nechty. Ale uz som dlho nebola kedze som mala tiez zaracha od gyna. Tak asi zajtra tiez zbehnem na nechty 😀

nivea777
19. okt 2016

@dejna20 ja to mam nadrobene.. resp,uz to mam na svojich lebo mam vyrastene..pre mna kratke nechty su utrpenie :D ja potrebujem aspon trochu dlhe a moje nechty by som nezniesla dlhe,ja som vsetko strihala na kratko..tak mi musela nadrobit :D

dominini
19. okt 2016

@nivea777 ale ved kazdy sa obcas pohada.. Ale uz sa vam to krati a budeme ti uzivat spolocne chvilky 🙂 Byvate spolu ? 🙂

nivea777
19. okt 2016

@dominini kazdy sam.. ale vyzera to tak,ze budeme u nich aj ked sa trochu toho desim ale co uz..ja len dufam ze sa na jar dostaneme uz k zakladom... vy ste na tom ako s byvanim?

36evina36
20. okt 2016

Kocky spavate este na bruchu ?

dominini
20. okt 2016

@nivea777 My tiez byvame kazdy sam, a ked sa narodi babo budeme u nho, lebo ma vacsiu izbu a tam to vsetko co potrebujeme pomestime 🙂 a kedy sa k nemu stahujes?

fatimuska
20. okt 2016

@36evina36 neviem so to uz predstavit

36evina36
20. okt 2016

@fatimuska mne to tuto noc bolo uz neak nepohdlne

dominini
20. okt 2016

@36evina36 Ja este obcas sa prevalim na brusko, sle vacsinou spavam na boku 🙂 tak mi je naj

36evina36
20. okt 2016

@dominini mne bolo naj na bruchu fnuk

nivea777
20. okt 2016

@36evina36 moja najlepsia poloha bola na bruchu..ale odkedy som zacala spinit spim len na chrbte a boku,tyzden som bola nervozna ze sa neviem vyspat,ale uz som si zvykla..

36evina36
20. okt 2016

@nivea777 este spinis ?

nivea777
20. okt 2016

@36evina36 mala som to nastastie necely tyzden,uz sa mi vraj aj placente "zrastla" ale uz si na brucho nelahnem :D viem ze lezanie na bruchu nema nic spolocne s tym co sa mi stalo,ale mam to nejak zafixovane,ze nie..Bude to pre nas na bruchu spiace vyhoda ked si teraz zvykneme spat inak,s bruchami to uz na bruchu nepojde

36evina36
20. okt 2016

@nivea777 neviem spat na chrbte a tak hadam na boku sa naucim

nivea777
20. okt 2016

@36evina36 velmi dobra vec je ten tehotensky vankus,lutujem ze som si ho nekupila ked bol v akcii v lidl

dominini
20. okt 2016

@nivea777 Aj ja si ho planujem kupit, ked budem mat vacsie brusko 🙂

nivea777
20. okt 2016

@dominini vtedy bol v akcii za 13€ tusim... inak stoji priamo tehotensky 50€ a to mozem okaslat,radsej kupim nieco pre babo :D spravim si "vankus" z paplona :D

pininka
20. okt 2016

@36evina36 ja si zatial podkladam perinu pod seba a lezim tak v makkom scasti na boku,scasti na bruchu. Ale ked uz budem mat velke,bude to problem, hlavne nech ma neboli tak chrbat ako v prvom tehu, to som normalne cele noci chodila po dome a nevedela spat