Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@baduska1990 ja uz mam taky pocit,ze v tomto svete 2 rovnake veci ale s rozlicnym nazvom maju diametralne rozdielne ceny.. tak isto mi povedala vizazistka ze ten isty make up,rovnaka linka,tiene su svadobne drahsie len preto lebo to je svadobne.. a dakujem za tip,pozriem sa
Jej navarene upratane konecne som si lahla a a teraz mi nema kto podat horalku ☹
@dejna20 hehe,ja vam poslem, mam taku nechut na sladke, ze v zivote sa nam nenahromadilo tolko sladkosti,musim s tym urobit daco,lebo o chvilu je mikulasa a kde to vsetko dam,to netusim. Inak som pozerala,ze sa asi uspesne vyhnem velkej noci tento rok, dufam,ze budem uz v porodnici a mam klud aj s olievacmi.
@dejna20 aj mas nejaky dovod preco si myslis ze by si mala ist cisarskym? ci aj prve baby si mala cisarskym? ja som chcela lekara poprosit o jednu vec.. ked mi uz bude planovat tyzden pred TP tak by mohol o nieco skor naplanovat nech male nie je baran :D ale potom som si to rozmyslela.. asi by kukal na mna jak na debila :D
@nivea777 v pohode. Ja som rozmyslala, ze ci sa da prenasat tehu viac ako dva tyzdne, nech je byk 🙂 ... My sme chceli byka. Aj som vedela, ze v auguste by som mala otehotniet. Ale otehotnela som uz v juli. A tp je 8.4. - cisty baran 🙂
@misiaknunu mozno aj budes prenasat..co ty vies :D mozne je vsetko..u mna na 80% prenasanie nehrozi.. uz mi to je aj jedno..nech to je akekolvek znamenie..len nech je babo zdrave.. ja napr zo svojho znamenia mam dost ale mam aj vela z inych znameni :D
@daakotaa moj doktor prsveze robi teraz casto, ze prirodzeny porod po prvej sekcii. Zeny sa teraz idu potrhat za prirodzenym porodom. Mna to nejak nelaka, nestoji mi to riziko zato.
A na prirodzeny porod po cisari by malo byt splneno viacero veci, napr neprenasat prilis dlho, spontanne spustenie porodu, vyvolavacku nesmies, idealne bez epi aby si citila pripadnu rupturu a vahovy odhad do 3,5kg
@nivea777 ty mas dole placentu? Ja som mala pri rpvom aj sa dvihla aj hlavou bol dole a hovno hovno zlata rybka.
Ja som mala spinal, kde nemas hlavu dvihat a nic 12h ale oni ti tam daco supnu, ze sj tsk si unavena a pospavas. Ale tak ja som bola aj znicena z tych 4h snahy o prirodzeny. Tak uvidime ako to bude ak bude planovana. Ale uplnu narkozu nechcem.A pocit bez noh bol vcelku fajn 😜
@nivea777 Ja som byk a ja sa obdivujem 😒 😀 ... Cize tiez selijaky mam ten horoskop ... 😀
@dejna20 normalne si mi dala nadej ja som tiez prve rodila akutna sekcia po 15tich hodinach malemu klesali ozvy (stlaceny a omotany pupocnik) a po tych hodinach len na 6cm otvorena a maly vysoko...takze je nadej teda na prirodzeny porod ??? Nechcem ho za kazdu cenu to nie ale ak by bolo vsetko v poriadku rada by som to znova skusila 🙂 mozno by sa to aj konecne podarilo 😊

@nivea777 ten vankus v lidli som si kupila stal tusim 11-12€ a je to vankus pre ludi spiacich na boku...ked si zadas na internete tento nazov najdes lacne tie vankuse ale pod nazvom tehotensky vankus to su neskutocne vysoke ceny...