icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

baduska1990
20. okt 2016

@nivea777 ten vankus v lidli som si kupila stal tusim 11-12€ a je to vankus pre ludi spiacich na boku...ked si zadas na internete tento nazov najdes lacne tie vankuse ale pod nazvom tehotensky vankus to su neskutocne vysoke ceny...

nivea777
20. okt 2016

@baduska1990 ja uz mam taky pocit,ze v tomto svete 2 rovnake veci ale s rozlicnym nazvom maju diametralne rozdielne ceny.. tak isto mi povedala vizazistka ze ten isty make up,rovnaka linka,tiene su svadobne drahsie len preto lebo to je svadobne.. a dakujem za tip,pozriem sa

dominini
20. okt 2016

@nivea777 ved este akcie budu 🙂 ja mam teraz taku tensiu perinu medzi nohami a jemne na nej lezim bruskom a spi sa mi supeer 😊

36evina36
20. okt 2016

Jej navarene upratane konecne som si lahla a a teraz mi nema kto podat horalku ☹

dejna20
20. okt 2016

@36evina36 hmmm a ja teraz citam tvoju spravu a nemam doma horalku 😁

pininka
20. okt 2016

@dejna20 hehe,ja vam poslem, mam taku nechut na sladke, ze v zivote sa nam nenahromadilo tolko sladkosti,musim s tym urobit daco,lebo o chvilu je mikulasa a kde to vsetko dam,to netusim. Inak som pozerala,ze sa asi uspesne vyhnem velkej noci tento rok, dufam,ze budem uz v porodnici a mam klud aj s olievacmi.

dejna20
20. okt 2016

@pininka kedy mas termin? Ja 28.4. Podla pm, 24.4. Podla soma z 12tt a ked pojdem planovanou sekciou tak asi tyzden pred sa planuje cize od 17.4 tak tesne po velkej noci 😂

daakotaa
20. okt 2016

@dejna20 sekcia sa plánuje týždeň pred termínom?

nivea777
20. okt 2016

@dejna20 aj mas nejaky dovod preco si myslis ze by si mala ist cisarskym? ci aj prve baby si mala cisarskym? ja som chcela lekara poprosit o jednu vec.. ked mi uz bude planovat tyzden pred TP tak by mohol o nieco skor naplanovat nech male nie je baran :D ale potom som si to rozmyslela.. asi by kukal na mna jak na debila :D

misiaknunu
20. okt 2016

@nivea777 v pohode. Ja som rozmyslala, ze ci sa da prenasat tehu viac ako dva tyzdne, nech je byk 🙂 ... My sme chceli byka. Aj som vedela, ze v auguste by som mala otehotniet. Ale otehotnela som uz v juli. A tp je 8.4. - cisty baran 🙂

dejna20
20. okt 2016

@daakotaa planovana sekcia ano, vacsinou v 39tt iba ak je babo male sa caka

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 prve som mala neplanovanou sekciou. Bol velky a porod nepostupoval. Prva sekcia nie je dovod na druhi sekciu (automaticky) ale doktor povedal (ja chodim k porodnikovi a budem si ho zazmluvnovat, rodil mi aj prve), ze ked budem moc chciet sekciu, ze on mi dovod najde.

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 😂😂😂 a ty chces rybu?

nivea777
20. okt 2016

@misiaknunu mozno aj budes prenasat..co ty vies :D mozne je vsetko..u mna na 80% prenasanie nehrozi.. uz mi to je aj jedno..nech to je akekolvek znamenie..len nech je babo zdrave.. ja napr zo svojho znamenia mam dost ale mam aj vela z inych znameni :D

nivea777
20. okt 2016

@dejna20 aj tak je najhorsie znamenie moje :D nic nemoze byt horsie ako to co mam ja.takze uz mi to je jedno ake bude znamenie.. ale najradsej by som bola keby som sa vyhla cisarskemu..

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 ak budes mat planovanu sekciu tsk najskor sa robi od ukonceneho 38tt al je to velmi individualne. Sa bude prihliadat aj na velkost babatka a prietoky ako su funkcne, ci je na osoh baba alebo na skodu ho tam nechavat/vyberat.

daakotaa
20. okt 2016

@dejna20 to som nevedela. Dr mi vravela len to že ak som mala prvý krát sekciu tak aj druhý krát tak pôjdem....a že ešte aj kvôli veku....

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 ja som pri prvom s cisarom vobec ani neratala, teraz sa k nemu skor priklanam.
Ja som ryba, neni o co stat 😂 co je horsie? Si skorpion?

nivea777
20. okt 2016

@dejna20 stale dufam ze sekcia nebude potrebna :D nevydrzim tolko nehybne lezat,pre mna utrpenie proste ked nebudem moct vstat,dvihat hlavu a pohnut sa.. musim hodit rec s babatkom nech poslucha a nech sa mi to upravi

nivea777
20. okt 2016

@dejna20 hej som skorpion :D uhadla si..takze nieco na tom mojom opise bude,ze to je najhorsie co moze byt :D

dejna20
20. okt 2016

@daakotaa moj doktor prsveze robi teraz casto, ze prirodzeny porod po prvej sekcii. Zeny sa teraz idu potrhat za prirodzenym porodom. Mna to nejak nelaka, nestoji mi to riziko zato.
A na prirodzeny porod po cisari by malo byt splneno viacero veci, napr neprenasat prilis dlho, spontanne spustenie porodu, vyvolavacku nesmies, idealne bez epi aby si citila pripadnu rupturu a vahovy odhad do 3,5kg

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 maju take jedovate horoskopy 😂😂😂 ale mam jednu kamosku skorpiona a je ok.
Ryba ma zase sentimentalne, psychixky labilne a alkoholicke horoskopy 😂

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 ty mas dole placentu? Ja som mala pri rpvom aj sa dvihla aj hlavou bol dole a hovno hovno zlata rybka.
Ja som mala spinal, kde nemas hlavu dvihat a nic 12h ale oni ti tam daco supnu, ze sj tsk si unavena a pospavas. Ale tak ja som bola aj znicena z tych 4h snahy o prirodzeny. Tak uvidime ako to bude ak bude planovana. Ale uplnu narkozu nechcem.A pocit bez noh bol vcelku fajn 😜

nivea777
20. okt 2016

@dejna20 ja mam aj jedovate aj eroticke horoskopy.. ja som cela jedovata,tvrdohlava :D ale inak dobra dusa :D

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 ja som 20.3. Co je posledny den ryby a vzdy som chcela byt baran radsej. Lebo ryba ma hrozne horoskopy. Sklony k drogam, alkoholu, citovo labilne, sentimentalne, melancholicke, sklon k sebevrazdam 😁 ake ja som taka zbaranena ryba 😂

nivea777
20. okt 2016

@dejna20 inak vraj ked je niekto na prelome znameni tak ma aj z jedneho aj z druheho nieco..ja som blizko vah a na mna to plati :D

dejna20
20. okt 2016

@nivea777 sj na mna niesom iba uplne posahana ryba 😁

misiaknunu
20. okt 2016

@nivea777 Ja som byk a ja sa obdivujem 😒 😀 ... Cize tiez selijaky mam ten horoskop ... 😀

baduska1990
21. okt 2016

@dejna20 normalne si mi dala nadej ja som tiez prve rodila akutna sekcia po 15tich hodinach malemu klesali ozvy (stlaceny a omotany pupocnik) a po tych hodinach len na 6cm otvorena a maly vysoko...takze je nadej teda na prirodzeny porod ??? Nechcem ho za kazdu cenu to nie ale ak by bolo vsetko v poriadku rada by som to znova skusila 🙂 mozno by sa to aj konecne podarilo 😊

pininka
21. okt 2016

@dejna20 ja mam tp 23.4, ale kedze to bude tiez sekcia, tak minimalne tyzden dopredu to bude, cize nejak ako ty.