Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 no co Ti poviem..je lepsia byt pripravena...mna ale co najviac zaskocilo bolo prve prilozenie dietayka..sesticka mi zobrala btadavku..cast dvorca a malemu vopchala donust..ze takto musi byt prisaty..zahmlilo sa mi pred ocami a zhlboka dychat...neznala som mu dala len bradavku..napr..☺
bby myslite ze porodnica v partizanskom je ok? ja som inak tiez uvazovala nad ziarom alebo nad martinom ...
@fatimuska toto tam bolo "Je vo vašom zariadení perinatologické centrum, resp. oddelenie pre patologických novorodencov, nedonosené deti a pod. ? Nie, v prípade vážnych komplikácií novorodencov prevážame do PC v Banskej Bystrici"
ja som si na tej stranke porovnavala dost porodnic lebo som zvazovala Nitru,Topolcany,Ziar,Zvolen a Bystricu.. Topolcany Ziar a Zvolen podla informacii na tej stranke prevazaju deti a Nitra BB maju vybavenie .Ta stranka mi prislo nieco take akokeby dali otazky nemocniciam,oni odpovedali na otazky a potom to uverejnili na stranke pre porovnanie..
@nivea777 veru treba ratat so vsetkymi moznostami, u nas su tri nemocnice kde sa da rodit, ale keby som si vybrala inu ako Novu nemocnicu, tak mi maleho po porode musia hned previest, inak to sa stalo pri prvom dietati aj spevacke Tine. Potom ktovie kedy by som ho videla a o kojeni ani nevravim,tak som za nim chodila len o poschodie nizsie.
@pininka ja som najprv bola taka,ze najdem si nemocnicu kde bude mne dobre,lepsie riesene wc a tak.. potom som prisla ku kolonke ohladom "co s detmi ked nieco nie je ok" a pozeram ze prevazaju.. tak potom som si povedala,ze radsej kaslat na moj komfort a nech je o babo postarane.. ja to nejak vydrzim aj bez wcka na izbe,snad :D v mojom okoli su 3 nemocnice z toho do 2 nechcem ist ani keby co bolo.. potom mam ziar 60-asi prevazaju ,zvolen 80-prevazaju ,bystricu 100 - neprevazaju lebo to je vacsia porodnica a topolcany 50-60-prevazaju do nitry alebo novych zamkov.. ..uvidim co spravim,este casu a casu
@nivea777 ano ja tiez suhlasim, naco je mne lezat v hotelovej izbe ked s babom by nieco bolo a nebolo by pri mne. Tych par dni to vydrzime,ja sa vzdy nastavim,ze som tam nutne na porod a finito. Moje deti zltacku nemali,takze vzdy na 5 den som padala domov,dufam,ze aj teraz to tak bude.
@fatimuska veru je rozdiel perinatologia a neomatologia.
V ba tiez nie je vo vsetkych nemocniciach vsetko. Predcasniatka riesia skor na antolskej, srdcove poruchy na kramaroch. Ja idem do ruzinova. Aj tam boli predcaniatka ale take zivotaschopnejsie, toe kritixke vozia na antolsku.
Ja idem ale do tej nemocnice kde rodi moj doktor.
Dufajme ze budeme s babatkami v poriadku
Ahojte, kto planuje porod v ba v ruzinove?

zienkyy, tak som sa bala dnesneho sona...zmizli mi vsetky priznaky a mala som zle sny, tak som s malou dusickou isla k doktorke. A babatko si tak pekne lezkalo...este doktorka aj sestricka skrikli, ked sa krpec otocil- ze ako je ho krasne teraz vidiet a mozu vsetko pekne pomerat🙂
Podla MS 15+3, podla velkosti krpceka 16+2. Este cakam na vysledky tripple testov.
Juuuuj, taky kamen mi zo srdca odpadol. Teraz uz len zvladnut 5 tyzdnov do dalsej poradne :D:D:D:D