Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Drab 🙂
Ahojte, skusali ste niekto aromaterapiu v tehotenstve? Esencialne oleje vraj dokazu zazraky nielen pri nevolnostiach, ale aj proti krcovym zilam a celkovo unave. Teraz 28.10. bude o tom prednaska v petržalke v gravifite, preto sa zamyslam.
@miolisko tak zavisi od teba aka si "fajnova" 😂😂😂
Ja som bola na obycajnej izbe, boli sme tam tri baby. Na wecko sa chodi na spolocne po chodbe. Ale mne to nwvadilo, mala som cisarsky a po cisarskom sa odporuca vela chodit. Tak aspon k zchodu bola prechazdka. Sprchy tak isto inde.
Na nadstandarde su baby dve a maju v izbe sprchu s weckom.
Takze zavisi od teba ci ti to bude chybat alebo nie. Mozno keby som rodila normalne tak by som chcela nadstandard (nie vzdy byva volny), kvoli tomu, ze zeny po nastrihu resp natrhnuti niektore cikaju len v sprche, ze ich to stipe ci co.
@andrejta pri druhom mi ich dr spravila v zlom termine..bolj zle..bez varovania..s tym ze idem na morfo mi dr v 21 urobil amnio..3 tyzdne stresu..bolo vsetko ok..tak som si povedala ze opat to zazivat nebudem..najma ak Grochal na 99%vylucil nejaku vadu..tieto testy su neprene a skreslujuce

Dievcata ako vam dopadli triple testy?