icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dancura
21. okt 2016

zienkyy, tak som sa bala dnesneho sona...zmizli mi vsetky priznaky a mala som zle sny, tak som s malou dusickou isla k doktorke. A babatko si tak pekne lezkalo...este doktorka aj sestricka skrikli, ked sa krpec otocil- ze ako je ho krasne teraz vidiet a mozu vsetko pekne pomerat🙂
Podla MS 15+3, podla velkosti krpceka 16+2. Este cakam na vysledky tripple testov.
Juuuuj, taky kamen mi zo srdca odpadol. Teraz uz len zvladnut 5 tyzdnov do dalsej poradne :D:D:D:D

nika14121
21. okt 2016

@36evina36 19.4.

dominini
21. okt 2016

@dancura a nerozmyslala si nad kupou angelsound? je to super vec aj ja som mala teraz priam otrasne sny a hned rano ako som sa zobudila tak som vyskusala ci pocujem srdiecko a hned bol den lepsi

fatimuska
21. okt 2016

@36evina36 no co Ti poviem..je lepsia byt pripravena...mna ale co najviac zaskocilo bolo prve prilozenie dietayka..sesticka mi zobrala btadavku..cast dvorca a malemu vopchala donust..ze takto musi byt prisaty..zahmlilo sa mi pred ocami a zhlboka dychat...neznala som mu dala len bradavku..napr..☺

fatimuska
21. okt 2016
nivea777
21. okt 2016

@fatimuska aj ja zvazujem ziar...

dominini
21. okt 2016

bby myslite ze porodnica v partizanskom je ok? ja som inak tiez uvazovala nad ziarom alebo nad martinom ...

dejna20
21. okt 2016

@fatimuska 😂😂😂 no kojenie je kspitola sama o sebe 😂
Tiez som tam nabehla s tym, ze vsak co pohoda lahoda, ved je to prirodzene. Mlieko aj bolo ale dvorec obrovsky cecok naliaty, a babo malu pusinku. Dokusal ma ako pirana nez sme to rozkojili 😂

pininka
21. okt 2016

@dejna20 ano,vsetko bolo v poriadku, nie vsetko sa da vidiet a hlavne v mojom pripade,kedze som objemnejsia

pininka
21. okt 2016

@fatimuska tak tak kojenie to je fakt kapitola. Moja segra porodila, doniesli jej babo, dala k cicke a kojila 11 mesiacov. Ja som sa trapila aj s malym 6 tyzdnov a efekt ziaden,ale pri druhom uz bolo lepsie.

dancura
21. okt 2016

@dominini aj hej, no teraz mi to uz pride zbytocne.Zachvilku uz budeme citit kopanceky a angelsound nebude potrebny;)

nivea777
21. okt 2016

@dancura ja som dnes uz asi prve zacitila.. zvlastny pocit,ako keby sa mi niekto snazil dostat von z bruska.. 4x a potom to preslo.. uvidim kedy sa to zopakuje,,potom budem vediet lepsie ci to naozaj bolo babo

fatimuska
21. okt 2016

@pininka mne sa podarilo oboch synov 2 a pol roka..ale pri prvom prilozeni som rozdychavala

fatimuska
21. okt 2016

@nivea777 2x som tam rodila a uplna pohoda..teraz je to tam este lepsie

dejna20
21. okt 2016

@fatimuska aj ja som nakoniec kojila dlho 2r a 4 mes ale ten prvy mesiac...

nivea777
21. okt 2016

@fatimuska mna trochu odradza to,ze nemaju vybavenie pre babatka a ze prevazaju,kde zavazi kazda sekunda.. uvidim,este mam dostatok casu si rozmysliet..

fatimuska
22. okt 2016

@nivea777 čo že?nemylis si to nahodou s bs?v zh maju všetko pre babatka atd..neviem s kade mas tuto info

fatimuska
22. okt 2016

@nivea777 eprave kvoli tomu ze v bs nemali preavidwlneho neonatologa tam vychvalovanu porodnicu zrusili a premiestnili do zh ktora ma vsetko co treba

nivea777
22. okt 2016

@fatimuska je mozne,ze na nete udavaju neuplne info ale davala som si porovnanie porodnic kde som si zvolila 2 alebo 3 a tam mi ich pri sebe vypisalo a ku kazdej kolonke bola napisana nejaka info

nivea777
22. okt 2016

@fatimuska toto tam bolo "Je vo vašom zariadení perinatologické centrum, resp. oddelenie pre patologických novorodencov, nedonosené deti a pod. ? Nie, v prípade vážnych komplikácií novorodencov prevážame do PC v Banskej Bystrici"

ja som si na tej stranke porovnavala dost porodnic lebo som zvazovala Nitru,Topolcany,Ziar,Zvolen a Bystricu.. Topolcany Ziar a Zvolen podla informacii na tej stranke prevazaju deti a Nitra BB maju vybavenie .Ta stranka mi prislo nieco take akokeby dali otazky nemocniciam,oni odpovedali na otazky a potom to uverejnili na stranke pre porovnanie..

fatimuska
22. okt 2016

@nivea777 aha..no ale ma neonatologicke co bs nemala..vvtom pripade by sme vsetky museli rodit v bb nr ke a ba

fatimuska
22. okt 2016

@nivea777 aha..no ale ma neonatologicke co bs nemala..vvtom pripade by sme vsetky museli rodit v bb nr ke a ba..ale dobre vediet..snad nam nic take hrozit nebude☺

nivea777
22. okt 2016

@fatimuska je mozne aj to,ze nie su aktualne tie udaje.. kedze BS skoncila v maji ci kedy.. ale zas pravda je ze ked BS nemala vybavenie a prestahovali BS do Ziaru tak nemali ake vybavenie prestahovat ked ziadne nemala..Najistejsie bude sa opytat priamo ich,ako postupuju..

pininka
22. okt 2016

@nivea777 veru treba ratat so vsetkymi moznostami, u nas su tri nemocnice kde sa da rodit, ale keby som si vybrala inu ako Novu nemocnicu, tak mi maleho po porode musia hned previest, inak to sa stalo pri prvom dietati aj spevacke Tine. Potom ktovie kedy by som ho videla a o kojeni ani nevravim,tak som za nim chodila len o poschodie nizsie.

nivea777
22. okt 2016

@pininka ja som najprv bola taka,ze najdem si nemocnicu kde bude mne dobre,lepsie riesene wc a tak.. potom som prisla ku kolonke ohladom "co s detmi ked nieco nie je ok" a pozeram ze prevazaju.. tak potom som si povedala,ze radsej kaslat na moj komfort a nech je o babo postarane.. ja to nejak vydrzim aj bez wcka na izbe,snad :D v mojom okoli su 3 nemocnice z toho do 2 nechcem ist ani keby co bolo.. potom mam ziar 60-asi prevazaju ,zvolen 80-prevazaju ,bystricu 100 - neprevazaju lebo to je vacsia porodnica a topolcany 50-60-prevazaju do nitry alebo novych zamkov.. ..uvidim co spravim,este casu a casu

fatimuska
22. okt 2016

@nivea777 tym ze sa prestahovala do zh to znamena ze zrejme personal..a zakladne veci knporodu..a je rozdiel medzi neonatologiou a perinatologiou..tou su naozaj vybavene len tie ako je bb nr ke ba

pininka
22. okt 2016

@nivea777 ano ja tiez suhlasim, naco je mne lezat v hotelovej izbe ked s babom by nieco bolo a nebolo by pri mne. Tych par dni to vydrzime,ja sa vzdy nastavim,ze som tam nutne na porod a finito. Moje deti zltacku nemali,takze vzdy na 5 den som padala domov,dufam,ze aj teraz to tak bude.

dejna20
22. okt 2016

@fatimuska veru je rozdiel perinatologia a neomatologia.
V ba tiez nie je vo vsetkych nemocniciach vsetko. Predcasniatka riesia skor na antolskej, srdcove poruchy na kramaroch. Ja idem do ruzinova. Aj tam boli predcaniatka ale take zivotaschopnejsie, toe kritixke vozia na antolsku.
Ja idem ale do tej nemocnice kde rodi moj doktor.

fatimuska
22. okt 2016

Dufajme ze budeme s babatkami v poriadku

miolisko
22. okt 2016

Ahojte, kto planuje porod v ba v ruzinove?