Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
A nahodou ja sa na ten glukotest tesim mne to s citronom chutilo 😀
@cukrik580 skusila aj chrenovu či klokočku?či by ťa nezobrali?ved ked nemá termín,tak čo máš robiť?
@barcelona94901 no ale mna beru 13.11. ale ta urbanova, co k nej hlavacka neposiela, tak teraz neviem ci to mam zrusit alebo co, ci ma vobec vezmu ked som objednana ci nie a ani neviem kde sa nachadza, ci je aspon tam kde ta porubska, ale to je najmenej, to dovtedy zistim ...len ma sere to, ze teraz neviem co mam robit, lebo moj manzel pocuva tak ako cita, prve pismenka a domysli si co dalej :-/ jaj bozeeeeeeeeeeeeee...na klokocinu nemozem, nemaju zmluvu s unionom...
Baby, už ste uvažovali nad elektronickou opatrovateľkou? Prípadne, máte nejaké skúsenosti, ktorá je dobrá? Ďakujem za odpovede
@sonulka81 ja uz tomu uplne nerozumiem, na nete mi to cislo od bambulky vyhodilo uplne inu doktorku a to co nam dala sestricka, tak mi vyhodilo porubsku, tak teraz ozaj neviem ze kam mam vlastne ist potom 😀 ci k porubskej, ci k urbanovej, ci kam 😀 hlavne ze som objednana a neviem kam 😀
@cukrik580neviem či sa presťahovala a linka ostala tej druhej... ale porubskej je to čo som písala 6942244...
a hlavne sa chcem ospravedlnit, ze sme tu toho opat tolko popisali, ale je to pre mna dost dolezite, takze baby prepacte, ale museli sme 😉
Ahojte tak my sme mali vcera morfologicke sono.. sedime presne na termin.. a zatial vsetko vyzera ok.. chcem sa spytat edy sa mam objednat na 3D sono.. v ktoro tt?
Ja som bola na morfologickom sone dnes. Inak presne im sedel podla ultrazvuku termin tak ako aj ja viem, ze sme. Kvoli nejakym drobnostiam musim vysledok skonzultovat s mojim lekarom takze zajtra budem volat jemu a uvidim co povie. V kazdom pripade, v 30tt mam prist este na kontrolne sono. Ale inak lekar povedal ze podla neho bude babo zdrave.
A je to jednoznacne chlap! 🙂
@kazunomiya bola si u Holáňa? Čo mu nesedelo ak ti nevadi,že sa pýtam
@nijka hej, u neho. No, nasiel tri drobnosti, ktore same o sebe nie su nijak zavazne, ale ze boli az tri tak odporucal zvazit amniocentezu, a kontrolny ultrazvuk je kvoli tomu aby sa pozrelo, ci sa to uz dalo doporiadku (vsetko su to veci ktore sa zvyknu casom same vyriesit, aspon tak mi to vysvetloval)... ja sa nebudem nad tym zamyslat, pojdem za svojim lekarom a opytam sa ho co si mysli, hlavne o tej amniocenteze.
uf, baby, vy keď sa rozpíšete, ja neviem dočítať konca :D ale musím "sa" pochváliť aj tu, moja naj kamoška včera večer porodila už svoju tretiu princezničku Vanesku... prvé deti (takmer 6-ročné) sme "odkojili" spolu, sú od seba o necelé 2 mesiace, medzitým mala ešte jednu dcérku a teraz budeme zase spolu na materskej, len tentokrát má o cca 4 mesiace staršie dievčatko ona ako bude to moje... to je naplánované, čo??? sa tu vytešujem... nech už sme u nej, večer tam ideme...
@cejara ahoj, my sme kupovali tu uz pouzivanu, nejaku no name za par supov, zdalo sa mi to ako blbost vyhodit za to vela penazi, ked sme to chceli pouzit iba sem tam na chatu... 🙂 ale pouzivam ju skoro denne, ked davam dceru spat vonku do kocika, vzdy jej tam dat vysielacku a ja si mozem v klude robit doma...a inak je super a spolahliva 🙂 a urcite to nebola zbytocna investicia 🙂
@kazunomiya určite bude vsetko v poriadku. Držím palce. Holáň je skvelý na všetkom si dá záležať.
@matabah
Ja by som chcela ak by bolo vsetko v poriadku do konca roka, a ked by sa podarilo aj v januári pár dni tak by som bola rada, ak nie, tak budem doma
Ja som zamestnávatel a platím aj seba.... Takze u mna je to komplikovanejšie....ale snáď to zvládneme...
Už by som chcela aby boli Vianoce.... 🙂
ja som na tom podobne, 7.1. mám nástup na materskú, 1. a 6. je sviatok, takže to budem doma a od 2.do 5.1. PN, predtým vyčerpem dovolenku, takže môj plán, od 20.12. doma :D už nech to je :D
no cavte... dnes som mala poradnu...a je to jednoznacne chlap!!! 🙂 ... poslali ma na ekg (na vysledky som necakala, ze to odnesu na tu gyndu).. a mam ist na DIA, tam ma objednali na bud. stredu.. ze mam doniest ranny moc, nejest, 1,50 eur a knizku na citanie pocas tych 2 hodin.. ze hybat sa mam zakazane 🙂
a mam otazku... sme si vymysleli, ze nekupujeme novu postielku, budeme mat nasu staaaaaru... viete poradit nejaky dobry a nie moc drahy matrac do nej? taky co by aj monitor dychu nemal problem? .. chceli by sme si ho kupit.. svagrina to fest chvali, zoparkrat si dievcata uz kriesila... takze asi by to nemal byt moc "husty" matrac.. abo jaky... poradte...
a vysielacku tiez chceme.. jake su najlepsie? 🙂 a jake cenove relacie??? 🙂

@cukrik580 to s rozkom som pocula pri prvom tehu 😀 len by ma zaujimalo ako zistia ze sa mi cukor zvysil ci podla mojich krasnych modrych oci 😀 jak moja exgyndoska do karty mi zapisala krv pricom ona mi nikdy krv nebrala len dovrzala co sa dalo