icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

aplless
16. dec 2013

@cukrik580 ahoj dneska nejak malo pises 😝 si sa minule stazovala ze sa doma nudis 🙂

cukrik580
16. dec 2013

@aplless nooooo 😀 piatok bol mm doma, tak nebolo kedy, v sobotu sme upratovali aby sme v nedelu mohli malovat a dnes periem, zehlim, vysavam, umyvam, drhnem, psovi robim zubarku, zbieram hovienka na dvore 😀 a tak, len mi nejak nechuti papat :-/

ivet51
16. dec 2013

@cukrik580 ty to nepreháňaj.... Nevieš co znamená šetriť sa????? 🙂

aplless
16. dec 2013

@ivet51
@cukrik580 cukrik chce mat maleho silou mocou uz doma 🙂 🙂 🙂 🙂

ivet51
16. dec 2013

@aplless
Vyzerá to tak 🙂

bea00
16. dec 2013

@aplless iste bude dobre, ty aspoň máš už skúsenosti, ja som prvorodička aj keď s deťmi mám skúsenosti ale vlastné je iné no a to nočné vstávanie, toho sa bojím asi najviac

cukrik580
16. dec 2013

@ivet51
@aplless no asi som na to nejak pozabudla, a to mam toho este veeela naplanovaneho na dnes 😀
aj by som ho uz chcela mat doma, ale este ma hadam predsalen cas 😀 to ma zato, ze ma kope do riti a do mechura, tak nech upratuje so mnou 😀 to bude asi ten syndrom uhniezdovania sa ci jak sa tomu nadava 😀

biba
16. dec 2013

@aplless Muhahaaa, to si radej vyberiem podla seba 😀 vazne na vianoce nechcem veci do porodnice, ale nieco co spravi radost mne 🙂

barcelona94901
16. dec 2013

@aplless všetko od znova,ja si to tiež neviem predstaviť, 😀 ale malý sa teší,aj som prekvapená z jeho reakcií..napísal aj ježiškovi darček pre sestričku,,v škole sa chváli ,aj ucho na brucho priloží ,ked niečo počuje sa teší..,no uvidíme,ako sa bude tešiť ak by malá bola vrešťo a nespavec po nom 😀
a u mna ale aj ten vek baby,som zvyknutá na také to naše pohodlíčko,cestovanie , svoje tempo a aj sa teším,aj sa samej seba pýtam ako budem ja fungovať 😀

sonulka81
16. dec 2013

@ivet51 no mala ale od štvrtku nás dnes brali všetky na vyšetrenia a moj krčok išiel na vandrovku,už babatko nebrzdí nič....takže uvidíme v piatok či sa zmení volačo na rozhodnutí prof.Mlynčeka či ma aspoň 24.pustí na večeru domov...ak ovšem neporodím dovtedy...☹

cukrik580
16. dec 2013

@sonulka81 drz sa cicka a mysli pozitivne, stale na vas myslim a drzim pasticky, nech vydrzite co najdlhsie...

sonulka81
16. dec 2013

@ivet51 joj dievčetá celé zle....ale 4inj.na plúcka babatku stihli takže hádam pomôžu nech už je ako je....ale ešte chvilku by mohlo vydržať vnútri...

ifkael
16. dec 2013

@sonulka81 baby funguju otvorene na 6cm aj niekolko tyzdnov.. takze nic nieje stratene. ak by aj... uz ste dost vysoky tyzden, neboj bude dobre 🙂

sonulka81
16. dec 2013

@ifkael už teraz sa nebojím pôrodu ako takého v 33tt ale čo bude potom....ako to zvládneme....ak niečo nebude v poriadku...s bublinkou

ifkael
16. dec 2013

@sonulka81 uz 33t je dost vysoky.. i ked este tri tyzdne aspon by mohli ste byt v brusku... ale ked budes lezat, bude to ok. aj Ti odhadovali vahu?

cukrik580
16. dec 2013

@sonulka81 vsetko bude v poriadku!!! na zle ani nemysli 😉

sonulka81
16. dec 2013

@ifkael vo štvrtok 12.12.malo 1800g tak plus pár gramov ktomu...

ania4
16. dec 2013

@biba ja som kupila tu z bazarika dve take zlate.. hore sa zapinaku ,takze by sa malo dat aj kojit...a obe za 4€ takze som nevahala a nakoniec sa mi tak lubia ze mozo ich budem nosit aj doma ... 😀

20erika07
16. dec 2013

@sonulka81 nebojaj,dobre bude 🙂 hlavne že si pod kontrolou,doma by si bola stale nervozna a sledovala by si sa či to nahodou neprišlo a tak... Aj moja malá ťa pozdravuje a robí si z môjho brucha rôzne kopce akurát tak určite cíti s tebou 🙂 a želá vela šťastia na kazdy deň 😀

20erika07
16. dec 2013

Inak baby,dnes som si už vsetko pokupila do pôrodnice,co sa týka hlavne lekárne,drogerky,už len šľapky do sprchy som chcela gumene ale po videní tých cien,beriem dvoje z domu obycajne také ľahké ako z polystyrenu,vsak na radiatore mozu schnut,teraz kúria aj na izbách poriadne 🙂 a ešte kefku na vlasky mi treba a pohladat u svokry postolky,a už konečne NENAKUPUJEM ! 😀 už to len zbaliť,potriedit,nejaký systém si v tom zaviesť a môžem už len cakat na deň D 😀
A ozaj tento tyzden nám príde nová poschodova postel,postielku máme ale necháme u svokry lebo sa nepohneme potom v izbe,tak sme to riešili poschodovkou,tak sa neviem dočkať,aj zo spodu bude celá so zabranami,vyzerá ako postielocka 🙂 len to bude stresu a nervov kým to ten môj chlop posklada,Jajajaj 🙂

ivet51
16. dec 2013

@sonulka81
Neboj sa, si uz vysoký tyzden, a nemysli na to, ze by s bublinkou malo niečo byt
Musí byt dobre.... 😉

20erika07
16. dec 2013

@cukrik580 už si dozehlila ? Aby si nevyšla z cviku,pridi aj ku mne,ja som ešte nic neozehlila 🙂

barcelona94901
16. dec 2013

@sonulka81 neboj,aj keby ved to už aj váhu máš super,ja som sa na čas narodila a mala som ledva dve kilá a hen aký slon je dnes zo mna ,
tt 33,ved to už koľké odrodili a maju zdravé detičky a na druhej strane,mnohé sme boli nekonečne otvorené,kým to prišlo
hlavne ,že si pod kontrolou a že ste zdraví 😉

barcelona94901
16. dec 2013

@cukrik580 mrkla som kik v tom maxe,fakt tam bol výpredaj pár baby vecí,ceny že od 1,-€ do 3,-€ ale už to bolo povyberané ,možno na klokočke bude vačší výber,ale videla som tam nočné košeľe ,aj na gombíky ,cca 9-10,-ečok cena a ak v tescu si nezoženiem nejaku gombíkovu košeľu,tak si vezmem z toho kiku..a baby ja si viacej košieľ nechcem tiež kupovať,len na porod a beriem si pyžamo,neznášam košeľe a v najhoršom keby niečo,tak si nechám poslať

cukrik580
16. dec 2013

@20erika07 ja som zehlila hned ak o som zvesavala zo susaku, inak by som sa k tomu nedokopala...dnes len chvilku...par bodyciek , spaci vak, hniezdo a dve zavinovacky a v kiku som minule nasla plienky za euro dva kusy, tak som kupila styri tak este tie 🙂 takze nic moc dokopy...jaaaj a este nocne kosele, teraz sa mi doprala taska, este zupan a pobalim sa hadam 😀 ale nasla som prefoteny sobasny list, tak aspon nieco mam 😀

sonulka81
16. dec 2013

@barcelona94901 tak od štvrtka som tak zčítaná,že koniec....teraz som tiež čítala,že 33 je celkom stráviteľný detičky sú silné a bez následkov....až na pár výnimiek ...

cukrik580
16. dec 2013

@barcelona94901 ja zas mam radsej kosele 😀 taky lahky vzdusny pristup 😀 😝 no ja uz som tam parkrat v kiku nakupila vecicky po eure 😀 aj teraz na chrenovej naposledy plienky dve za euro, su tenke ale do porodnice pod hlavicku budu dobre...mohla som aj viac zobrat 😀 a to len tak isli sme okolo a kukam, ze ktovie co to stoji...a otocila som a na druhej strane cenovka ze jedno euro 😀 no nekup to 😀 a aj nepremokavu podlozku som tak kupila zase na klokocine za euro 😀 taku latkovu 😀 rozmer ze 50x70 takze akurat si ju polozim na prebalovaciu podlozku co mam na prebalovacom pulte 😀

cukrik580
16. dec 2013

@sonulka81 na vynimky nemysli, vsetko zvladnete , neboooj 😉

sonulka81
16. dec 2013

@20erika07 ďakujem...že posielam pusinku nech pekne kopká...muž na mňa vyblafol či ideme 4 deti obliekať keď skladal sušáky ako tu ležím...len to požehliť...potom niekedy...

sonulka81
16. dec 2013

@cukrik580 to mám aj ja...bublinka zase štiká....niekedy mávame dobré výpredaje keď natrafíš...ako tam nerobím a bola som PN tak tam málo chodím...a teda teraz som dochodila do nového roka