Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@ivet51
@aplless no asi som na to nejak pozabudla, a to mam toho este veeela naplanovaneho na dnes 😀
aj by som ho uz chcela mat doma, ale este ma hadam predsalen cas 😀 to ma zato, ze ma kope do riti a do mechura, tak nech upratuje so mnou 😀 to bude asi ten syndrom uhniezdovania sa ci jak sa tomu nadava 😀
@aplless všetko od znova,ja si to tiež neviem predstaviť, 😀 ale malý sa teší,aj som prekvapená z jeho reakcií..napísal aj ježiškovi darček pre sestričku,,v škole sa chváli ,aj ucho na brucho priloží ,ked niečo počuje sa teší..,no uvidíme,ako sa bude tešiť ak by malá bola vrešťo a nespavec po nom 😀
a u mna ale aj ten vek baby,som zvyknutá na také to naše pohodlíčko,cestovanie , svoje tempo a aj sa teším,aj sa samej seba pýtam ako budem ja fungovať 😀
Inak baby,dnes som si už vsetko pokupila do pôrodnice,co sa týka hlavne lekárne,drogerky,už len šľapky do sprchy som chcela gumene ale po videní tých cien,beriem dvoje z domu obycajne také ľahké ako z polystyrenu,vsak na radiatore mozu schnut,teraz kúria aj na izbách poriadne 🙂 a ešte kefku na vlasky mi treba a pohladat u svokry postolky,a už konečne NENAKUPUJEM ! 😀 už to len zbaliť,potriedit,nejaký systém si v tom zaviesť a môžem už len cakat na deň D 😀
A ozaj tento tyzden nám príde nová poschodova postel,postielku máme ale necháme u svokry lebo sa nepohneme potom v izbe,tak sme to riešili poschodovkou,tak sa neviem dočkať,aj zo spodu bude celá so zabranami,vyzerá ako postielocka 🙂 len to bude stresu a nervov kým to ten môj chlop posklada,Jajajaj 🙂
@sonulka81 neboj,aj keby ved to už aj váhu máš super,ja som sa na čas narodila a mala som ledva dve kilá a hen aký slon je dnes zo mna ,
tt 33,ved to už koľké odrodili a maju zdravé detičky a na druhej strane,mnohé sme boli nekonečne otvorené,kým to prišlo
hlavne ,že si pod kontrolou a že ste zdraví 😉
@cukrik580 mrkla som kik v tom maxe,fakt tam bol výpredaj pár baby vecí,ceny že od 1,-€ do 3,-€ ale už to bolo povyberané ,možno na klokočke bude vačší výber,ale videla som tam nočné košeľe ,aj na gombíky ,cca 9-10,-ečok cena a ak v tescu si nezoženiem nejaku gombíkovu košeľu,tak si vezmem z toho kiku..a baby ja si viacej košieľ nechcem tiež kupovať,len na porod a beriem si pyžamo,neznášam košeľe a v najhoršom keby niečo,tak si nechám poslať
@20erika07 ja som zehlila hned ak o som zvesavala zo susaku, inak by som sa k tomu nedokopala...dnes len chvilku...par bodyciek , spaci vak, hniezdo a dve zavinovacky a v kiku som minule nasla plienky za euro dva kusy, tak som kupila styri tak este tie 🙂 takze nic moc dokopy...jaaaj a este nocne kosele, teraz sa mi doprala taska, este zupan a pobalim sa hadam 😀 ale nasla som prefoteny sobasny list, tak aspon nieco mam 😀
@barcelona94901 tak od štvrtka som tak zčítaná,že koniec....teraz som tiež čítala,že 33 je celkom stráviteľný detičky sú silné a bez následkov....až na pár výnimiek ...
@barcelona94901 ja zas mam radsej kosele 😀 taky lahky vzdusny pristup 😀 😝 no ja uz som tam parkrat v kiku nakupila vecicky po eure 😀 aj teraz na chrenovej naposledy plienky dve za euro, su tenke ale do porodnice pod hlavicku budu dobre...mohla som aj viac zobrat 😀 a to len tak isli sme okolo a kukam, ze ktovie co to stoji...a otocila som a na druhej strane cenovka ze jedno euro 😀 no nekup to 😀 a aj nepremokavu podlozku som tak kupila zase na klokocine za euro 😀 taku latkovu 😀 rozmer ze 50x70 takze akurat si ju polozim na prebalovaciu podlozku co mam na prebalovacom pulte 😀

@cukrik580 ahoj dneska nejak malo pises 😝 si sa minule stazovala ze sa doma nudis 🙂