Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@katarinka289 ak sa smiem spytat ako dlho si mala rekonvalescenciu po cisarskom reze? A kedy si zacala kojit,ja som sa tiez narodila cisarskym no mama ma strasi, ze ona potom mala zapal prsnika,ze jej babo hned nedali na telo a podobne, tak ma zaujima nazor cloveka co z toho nerobi tragediu 🙂 dakujem
Ahojte babulky,všetučko len to najlepšie prajeme všetkým do Nového roka!!!aby sme to všetko pekne zvládli a tešili sa všetky z tých novoročných darčekov našich 😉 😉 😉
ej,zase ste popísali...zajtra si tu musím počítat 😀
@miky132 a este ma zaraza aj to, ze neplodnost pokial viem hrozi len slovenskym chlapcenskym novorodencom. asi mame lepsie obdarovanych syncekov, nez v inych krajinach, kde v tom problem nevidia. nadsena by som z toho nebola, keby som stala pred moznostou rodit KP a cisarak, ale ti, ktori s tym pracuju (a vnimaju to pozit.), alebo zeny co tak rodili to nehodnotia ako o vela horsi zazitok. myslim, ze je to o prioritach...
chapem zenu, ktora si zvoli sekciu aj bez skutocneho dovodu, tak myslim, ze chapem aj tu, ktora to spravi s KP-ckom. 😉
@kazunomiya ĎAKUJEM... ty koki, no dúfam, že to opäť takmer všetko bude vybavovať MM, lebo teda je toho toľko, že by sa z toho človek zblázniť mohol 🙂 hlavne po pôrode, ak človek o nič nechce prísť 🙂
Babulky, tak my dnes ideme do poradne, tak som zvedavá, čo to naše malické 🙂 dúfam, že bude všetko v poriadku.
Inak, ja tých poslíčkov mám v posledných 4 dňoch teda neúrekom 🙂 ty koki, už sa to poriadne blíži, čo?
@cukrik580 nam zas vravela pa opak na priprave v nemocnici vraj ak je babo male nie je dovod na cr ale ze vela doktorov to berie ako pohodlnost a mamicky sa boja, ale kebyze mam malu otocenu kp a povedia mi ze cr tak posluchnem
@katarinka289 nie som jedna z tych "chytrych" ako vraves, doverujem lekarom, oni maju vediet co robia ja mam ine povolanie do ktoreho sa mi tiez klienti nekafru
@lucul ty brďo už teraz? no to som teda zvedavá, ako to bude so mnou, ja som pri malej pri pôrode ani tam sa ani za svet otvoriť, tak to bolo brutálne rodenie, ale normálne by ma aj potešilo, keby som už bola teraz na pôrod predpripravená 🙂 no som zvedavá teda... veď dám vedieť ... držkajte sa
ahojte zeny... vsetko najsamlepsie do noveho roku prajeme aj my 🙂
@lucinka0503 jeeej... dik za tipy 🙂
Dievčatá, aj mna uz začína chytať panika... A taký zvláštny pocit strachu.... Zatiaľ ani neviem ako budem rodiť, najprv som nechcela cisársky, ale všetci okolo mna pár aj môj Dr. ze cisársky.... Tak uvidíme
Dnes mam pocit, ze pohyby cítim úplne dole , tak dúfam, ze vydržíme ešte aspoň 3 týždne ....
Vy ako ste na tom????
@biba ja som mala cr.Dceru mi priniesli a dali k prsniku hned ako ma priviezli na izbu a nosili ju na dojcenie pravidelne cely den,pokial zom nemohla zist z postele.Rana bolela este ked som sa na 6ty den vratila domov.Najhorsie bolo prvy raz sa postavit...a nedajboze kychnut :/
Tu sooooom @barcelona94901 a pre @cukrik580 vobec som sa neobzierala 😀,ale pekne sa chystam do porodnice 🙂.Ale dievcence moje,stale vas sledujem 🙂
Baby,tak ja mam naplanovanu sekciu na 30.1. a vobec sa nebojim,jedine si neviem predstavit,ako budem 24 hod.lezat na chrbte.A kazda sme ina,ja som sa dlhsie zotavovala po spontannom,ako baba,co bola so mnou na izbe po cisarskom.Nechcem nikoho strasit a nestava sa to casto,len mne sa zacalo rozpadavat sitie,tak ma chceli rozparat a nanovo zasit,ale nastastie som si to vyliecila repikom 🙂.Myslim si,ze je jedno,ako porodime,konecny vysledok bude stale ten isty a bude stat za to 🙂..Ja sa uz strasne tesim a namiesto bolesti si predstavujem,ako mi moje male dievcatko prvy krat ukazu 🙂.A uz len 28 dni a mam juuuuuuu 🙂.
A zabudla som vam popriat vsetulinko dobre do Noveho roku,nech je lepsi,ako predchadzajuci 😉.
@bambulka12 ja sa porodu vobec nebojim ...zato mam nocne mory zo svokry...v noci sa budim a stale myslim na to ako kvoli nej stratim mlieko od nervov a ze tu bude furt a furt bude buzerovat a kecat a vypytovat sa...normalne mam paniku z toho...zas som dve hodiny v noci nespala co furt na to myslim...este to privolam 😀 zacala som rozmyslat o porode a do 5 minut som spala...a snivalo sa mi ze si mala hotel a v nom sme spolu rodili!!!ty cisarskym tak ta vzali do vedlajsej izby a ja prirodzene 😀 to uz co je 😀 ale bola sranda 😀
no babenky ja som už zase v Nitrianskom intercontinental hoteli FN Nitra....po vyšetrení mladou a staršou doktorkou som skoro na 3cm otvorená....že baby s takýmto nálezom už chodia rodiť...takže to vidím tak,že sa stanem januárovkou behom nasledujúcich pár dní...uvidíme čo povie pán prof.zajtra na veľkej vizite...ak nie až v pondelok...domov už asi sama nepôjdem....už len s bublinkou....
@cukrik580 no to mam aj ja obavy.. ze jak s rodinnymi prislusnikmi (okrem mm 🙂 )
... ale asi budem hnusna.. ak to nebudem s nimi zvladat.. tak sa podakujem a vypoklonkujem... nestoji mi to za tie nervy... este mozno aj mm ukecam, nech to urobi za mna 😀 ... ked budem unavena, nastvana, nervozna... tak pojdu seeeci het!!! 😀
@sonulka81 jeeeej,takze vyzera,ze budes prvaaaa!!!Potom hned musis dat vediet,ja sa tak tesim,ako keby som mala ja uz rodit 😀.
@cukrik580 hahaha,vzdy sa dobre pobavim na tebe 😀,no bodaj by sme rodili v hoteli 😀.Cicka,ty mas z tej svokry normalne fobiu,no asi najlepsie bude,ked jej povies,co si o nej myslis,samozrejme slusne 😉.
@sonulka81 som bola tri dni dozadu na pohotovosti- pustali ma s taaazkym srdcom s domov... Kontrakcie pe megadavke magnezia ustupili- ale pozeram tu na pobalenu tasku doma kolko to vydrzi... ://
Davali Ti na dozretie pluc injekcie? Viem ze ste o par tyzdnov popredu ako ja.. I ked nase babo je o cca 10 dni popredu... Ktovie kolko vydrzime
A otvorena mozes byt este aj dva tyzdne..pokym nemas kontrakcie
mna čaká kontrola ,ale teda dnes aj moja mama stresovala,prečo neberem telefon,či už rodím,,,posledne dni,som uplny tulen,tvrdne mi brucho,sem,tam mám krče dole 😝 ,tak som zvedava co uz povie doki ,potrebujem este pár uradov pobehať a teda sviatkuju si veselo vsetci 😝
@sonulka81 drz sa kuratko nase.stale na vas myslim...
@os Moja mamca sa vobec nestara...ta je uplne vpohode aj dnes tu boli aj s ocinom a uplna pohoda...len z tej svokry mam normalne paniku...asi aj ja poviem mm nech jej narovinu povie co mi vadi lebo ozaj z nej porodim 😀
@bambulka12 vsimas?toto je uz normalne na lieky u mna 😀
@lucul mne najviac vadia tie otazky preco to kupujes naco to kupujes co s tym budes robit.co robite preco to robite na co ti je toto preco to mas tu daj si to takto...jak malomocnemu...bojim sa ze bude vyvolavat na pevnu linku potom na mobil bude chodit kazdy den...samozrejme ako to ona lubi bez ohlasenia... Nemozem ju nechat ani sekundu samu lebo vsetko preklada a uklada vyhadzuje mi veci...takze ked tu bude dufam ze len cez vikend ked tu bude mm lebo inak bude maly hladny...ja nebudem kojit ani pred maminou co som taka hamblivka a nie este pred nou uz vidim jaka bude vtierava...bojiiiiim sa tohostrasne ako to bude ☹ nechcem aby sa hnevala ale vzdy trpim len jaaaaa...ja chcem klud ☹ keby jej nepoviem ze uz mame dieta bola by som velmi zla? 😀
@barcelona94901 jajha moja..ja mam poradnu az o tyzden vo stvrtok ale tiez som zvedava co povie ten maly dnes zase vystraja ten bude isto dlhy jak tyzden pred vyplatou...strasne bolestivo ho citim pod lavym rebrom a na ceeeeeelej pravej strane...hrozne to boli nad bedrovou kostou a pod rebrom...normalne som zvedava ze ako tam lezi alebo co robi...my musime este detsku doktorku zajednat...asi pojdeme po poradni aj s mm a uz potom nech sa deje co sa ma 🙂 v pondelok zacinam materskuuuu 🙂
@cukrik580 moja mala uz z nej mala traumu ☹ ona nado mnou stala jak sisnuta a tahala mi ju z prsa lebo s musi odgrgnut, mala bola najedena za 5-10min. ale ked ju videla tak bola schopna byt prisata aj hodinu ☹ vela ludi jej povedalo nech nas necha a nic, a najlepsie ked malu vlacila pusinkovala a ona jacala a branila sa, ale ja som zla matka podla nej ona by bola pre nu lepsia atd. teraz zas zacina gradovat,chudatko si nebude mat co obliect lebo ja som vsetko po prvej predala a uz zhana saticky na krst,urazila sa ked som jej povedala ze veci mam od susedy a na krst nech nekupuje lebo nevieme kedy bude a aku velkost chce teda vybrat. Dnes zas riesila velkost vahu ci je spravne otocena a ze urcite to je chlapec to lekari klamu ze dievcatko a naj otazka "no co povedal doktor kedy to bude" wuaaaaaa

@katarinka289 ja by som radsej prirodzene, ale prvorade mi je zdravie, doverujem doktorom tak uvidime ako to nakoniec dopadne .-)