Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@veronikapodolska ja mam termin o 24dni a este nemam zbalenu tasku 😀 ... a odkladam a odkladam... uz som z toho v strese a aj tak odkladam.... 😀
@eliska07 uf dobre už som kludnejšia 🙂 ved pekne pomaly to stihneme všetko, ešte nám bude doma dlho ked budeme čakať so zbalenou taškou kedy to už príde 🙂
@os tak to by som už riadne stresovala keby som to mala už len za 24dní 😉 ale ak máš všetko pripravené a nakúpené tak do tašky to uložíš raz-dva 😒
@veronikapodolska hej.. len aby som "v strese" polovicu nepozabudala 😀 ... strasne vela nasho pradla mam, lebo som doteraz prala detske vecicky... a snazila sa naaajst miesto na ulozenie 🙂 ... takze teraz mi pojde asi ceeele dni pracka ohladom nasich veci 🙂
... a mm uz 3 dni slubuje ze ma dokope k pobaleniu tasky.. a staaaale nic 😎 ... tak som fakt zvedava ze kedy to pobalim 😀
Tak dnes sme boli s drahym na matrike,ale nepochodili sme,lebo aj ked som niekolko krat tam voloala,nikto mi nepovedal,ze potrebujem mat so sebou aj rozhodnutie sudu o rozvode,ked sa ma teta spytala,ci sme slobodni,tak som automaticky povedala,ze ano, ani mi netrklo,ze v tomto ponimani som rozvedena a nie slobodna 😀,takze tam musime ist este raz, sikovna som. A boli sme este sj na obhliadke proestorov v porodnici a sestonedeli na antolskej,pacilo sa mi tam, pozreli sme si to,vieme kam mame ist,dokonca ma uz objednali na prvu kontrolu do nemocnice,tak super,celkovo tam bol klud a pokoj,uz sa tesim ked to bude za nami 😀
@matabah toto mam v igelitke-na porod 🙂
nocna kosela na porod, sprchovy gel, toaletny papier, ziletka, ponozky, jednorazova podlozka, uterak, slapky, papuce, mobil jedna pol litrova neperliva mineralka 🙂
dalej toto mam v malej taske-tesne po porode 🙂
jednorazova podlozka, vlozky, plienky, vlhcene obrusky, uterak, cista kosela, sietovane nohavicky
a toto mam vo veeeelkej taske 😀
velke poporodne vlozky, stredne poporodne vlozky, sietovane nohavicky, ponozky, nocne kosele, zupan, podprsenky na kojenie, jednorazove podlozky, toaletny papier, sampon, zrkadlo, kefka, pasta, deo gulicka, kefa na vlasy , vreckovky, balzam na pery, gumicky do vlasov, tampony do podprsenky, bepanthen krem(alebo iny na bradavky), dubova kora gel, dettol gel, dermochlorophyl, ricinus communis 5ch, fen, odsavacka mlieka, klobuciky na kojenie, neperliva mineralka, vinea, hroznovy cukor, keksik, mentolove cukriky, nabijacka na mobil, teplomer, pohar, pribor, prefoteny:sobasny list, OP, karticka poistenca, tehu knizka a mam dve pollitrove vinei a dve pollitrove neprelive mineralky
este som si chcela vziat aj vatove tycinky do usi a obrusky na okuliare 🙂
nepisala som kusy k podlozkam a vlozkam a ponozkam a tak 🙂
a pre mimi:pre istotu beriem maly sudocrem, aj ked by nam mali davat...dudlik, rukavicky, ponozky, ciapocky, obycajne plienky a deku 🙂
doma budem mat v igelitke veci na odchod domov z porodnice pre mimi, v druhej pre mna, to rychlo snad nachystam pred odchodom, dalej mineralky neperlive co mi mm prinesie, mozno vineu, nejake jedlo snad 😀 a mozno nejaku kavu pre sestricky, ale na to asi kaslem 😀 ved si budu robit len svoju pracu 😀
@cukrik580 uf tak to je riadna výbava 😒 po prečítaní som zistila, že mi polovica chýba a to som si myslela že mám skoro všetko ☹ Si perfektne nabalená, už len čakať 😵
@veronikapodolska no lebo keby cakam ze sak muz donesie, tak sa mozno ani nedockam 😀 ale postel nechavam doma neboj, tu so sebou neberiem 😀
PROSIM POMOZTE KLIK NA FOTO A POTOM KLIK NA LIKE DAKUJEME
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6473208...
@cukrik580 no dnes som bola pozrieť hore jednu čo sme tu spolu bojovali.....a tá mi vravela,že detičky ukážu tatinom zoberú a návštevy sú na chodbe vonku pred oddelením...a ti poviem dnes tam bolo asi 9 spoluobčanov a tá aroma nezameniteľná.... katastrofa...mimo návštevných neviem ako hore tu na gynde v pohode aj mimo...hore že hocikedy asi len na VIPke
@sonulka81 no na vipke viem, ze hocikedy, lebo tam na izbu...ale ked nebude volna? ☹ lebo sak tatina by mohli, ale zas nechcem sa im vnucovat aby neboli hnusne na mna alebo co...no uvidime, mozno budeme bez tatina...to viem ze navstevy su vonku, teda pred rokom tak boli ked kamoska rodila...
@sonulka81 no je to take o hovne, ved nejdu za mnou ale za babatkom...co uz...volakedy tam bola miestnot a v tej boli navstevy aj babatko, ale ver ze toto je ovela lepsie!! bolo to tam malinke a v lete sa tam nedalo dychat, a ked tam aj nejaky spoluobcania vonavi boli tak sodoma gomora...
@cukrik580 podla mna to dovolia,vraj su tam fajn sestricky a ked ich poprosis,tak urcite aspon na chvilu vas bude moct vidiet aj vecer 🙂

@veronikapodolska Ja som len včera začala prať detské vecičky, tašku zbalenú nemám vôbec a zo zoznamu do pôrodnice mi chýba viac ako polovica 🙂 Takže žiadny stres 🙂