icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

eliska07
10. jan 2014

@veronikapodolska Ja som len včera začala prať detské vecičky, tašku zbalenú nemám vôbec a zo zoznamu do pôrodnice mi chýba viac ako polovica 🙂 Takže žiadny stres 🙂

os
10. jan 2014

@veronikapodolska ja mam termin o 24dni a este nemam zbalenu tasku 😀 ... a odkladam a odkladam... uz som z toho v strese a aj tak odkladam.... 😀

veronikapodolska
10. jan 2014

@eliska07 uf dobre už som kludnejšia 🙂 ved pekne pomaly to stihneme všetko, ešte nám bude doma dlho ked budeme čakať so zbalenou taškou kedy to už príde 🙂

veronikapodolska
10. jan 2014

@os tak to by som už riadne stresovala keby som to mala už len za 24dní 😉 ale ak máš všetko pripravené a nakúpené tak do tašky to uložíš raz-dva 😒

os
10. jan 2014

@veronikapodolska hej.. len aby som "v strese" polovicu nepozabudala 😀 ... strasne vela nasho pradla mam, lebo som doteraz prala detske vecicky... a snazila sa naaajst miesto na ulozenie 🙂 ... takze teraz mi pojde asi ceeele dni pracka ohladom nasich veci 🙂
... a mm uz 3 dni slubuje ze ma dokope k pobaleniu tasky.. a staaaale nic 😎 ... tak som fakt zvedava ze kedy to pobalim 😀

aplless
10. jan 2014

@cerimi77 uz som kupila dnes v lekarni od Hipp uvidim ja nerobim velke zasoby neviem ako bude babo reagovat co mu bude pasovat potom sa zariadim

biba
10. jan 2014

Tak dnes sme boli s drahym na matrike,ale nepochodili sme,lebo aj ked som niekolko krat tam voloala,nikto mi nepovedal,ze potrebujem mat so sebou aj rozhodnutie sudu o rozvode,ked sa ma teta spytala,ci sme slobodni,tak som automaticky povedala,ze ano, ani mi netrklo,ze v tomto ponimani som rozvedena a nie slobodna 😀,takze tam musime ist este raz, sikovna som. A boli sme este sj na obhliadke proestorov v porodnici a sestonedeli na antolskej,pacilo sa mi tam, pozreli sme si to,vieme kam mame ist,dokonca ma uz objednali na prvu kontrolu do nemocnice,tak super,celkovo tam bol klud a pokoj,uz sa tesim ked to bude za nami 😀

bea00
10. jan 2014

@biba a keď sa môžem spýtať od kedy si rozvedená, alebo to je v tomto prípade jedno, lebo ja som tiež rozvedená ale už asi 12 rokov.aj v tom prípade musím brať so sebou papier?

cukrik580
10. jan 2014

@matabah toto mam v igelitke-na porod 🙂
nocna kosela na porod, sprchovy gel, toaletny papier, ziletka, ponozky, jednorazova podlozka, uterak, slapky, papuce, mobil jedna pol litrova neperliva mineralka 🙂
dalej toto mam v malej taske-tesne po porode 🙂
jednorazova podlozka, vlozky, plienky, vlhcene obrusky, uterak, cista kosela, sietovane nohavicky
a toto mam vo veeeelkej taske 😀
velke poporodne vlozky, stredne poporodne vlozky, sietovane nohavicky, ponozky, nocne kosele, zupan, podprsenky na kojenie, jednorazove podlozky, toaletny papier, sampon, zrkadlo, kefka, pasta, deo gulicka, kefa na vlasy , vreckovky, balzam na pery, gumicky do vlasov, tampony do podprsenky, bepanthen krem(alebo iny na bradavky), dubova kora gel, dettol gel, dermochlorophyl, ricinus communis 5ch, fen, odsavacka mlieka, klobuciky na kojenie, neperliva mineralka, vinea, hroznovy cukor, keksik, mentolove cukriky, nabijacka na mobil, teplomer, pohar, pribor, prefoteny:sobasny list, OP, karticka poistenca, tehu knizka a mam dve pollitrove vinei a dve pollitrove neprelive mineralky
este som si chcela vziat aj vatove tycinky do usi a obrusky na okuliare 🙂
nepisala som kusy k podlozkam a vlozkam a ponozkam a tak 🙂
a pre mimi:pre istotu beriem maly sudocrem, aj ked by nam mali davat...dudlik, rukavicky, ponozky, ciapocky, obycajne plienky a deku 🙂
doma budem mat v igelitke veci na odchod domov z porodnice pre mimi, v druhej pre mna, to rychlo snad nachystam pred odchodom, dalej mineralky neperlive co mi mm prinesie, mozno vineu, nejake jedlo snad 😀 a mozno nejaku kavu pre sestricky, ale na to asi kaslem 😀 ved si budu robit len svoju pracu 😀

veronikapodolska
10. jan 2014

@cukrik580 uf tak to je riadna výbava 😒 po prečítaní som zistila, že mi polovica chýba a to som si myslela že mám skoro všetko ☹ Si perfektne nabalená, už len čakať 😵

cukrik580
10. jan 2014

@veronikapodolska no lebo keby cakam ze sak muz donesie, tak sa mozno ani nedockam 😀 ale postel nechavam doma neboj, tu so sebou neberiem 😀

sonulka81
10. jan 2014

@cukrik580 ti poviem tá mi tu najviac chýba tieto nemocničné sú katastrofa,,,

cukrik580
10. jan 2014

@sonulka81 no ale ja sa nechystam pobudnut v interhoteli tak dlho ako ty :-/ aj ked teda po vcerajsku som neni az taka optimisticka 😀 ako sa tam mavate??? ako to vyzera?

sonulka81
10. jan 2014

@cukrik580 čakať a čakať..2800g by sme mali mať...takže už pohodka...

ivet51
10. jan 2014

@cukrik580 poriadny zoznam, aj ja pomaly príkladom do tašky, ked ma niečo napadne
Štvrtok uz idem na 1 kontrolu do nemocky, tak som zvedavá, ci sa nedozvieme aj termín, ak by bola sekcia.....

@sonulka81 ako???drzis sa pekne, pred Vianocami to vyzeralo, ze porodis, nie????

aduska256
10. jan 2014

PROSIM POMOZTE KLIK NA FOTO A POTOM KLIK NA LIKE DAKUJEME
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6473208...

cukrik580
10. jan 2014

@sonulka81 tak to uz ste dooobre na tom celkom, tak supis, myslim na vas 🙂
@ivet51 mna uz nic nenapada, uz mam hadam vsetko, aj tak som si ista, ze polovici tasky sa ani nedotknem a donesem domov 😀

ivet51
10. jan 2014

@cukrik580 radšej viac, ako keby niečo malo chýbať.... 🙂

cukrik580
10. jan 2014

@ivet51 a tak vzdy moze dakto priniest keby chybalo, ale auto odvezie...
inak baby...ako toto vyriesit...pustaju tatina pozriet aj mimo navstevnych hodin????? lebo moj muz robi od 9 do 18 tak aby si nemusel brat dovolenku ked nas pojde pozriet...da sa?

ivet51
10. jan 2014

@cukrik580 ja si myslím, ze dá sa..... Veď to je porodnica, nie iné oddelenie. Treba povedať sestrickam, ze príde návšteva a mali by pustiť

cukrik580
10. jan 2014

@ivet51 no sak neviem zas nechcem otravovat, ale tak tatino je tatino, aj ked budem rada ze si od neho oddychnem 😀 ale tak no 😀

sonulka81
10. jan 2014

@cukrik580 no dnes som bola pozrieť hore jednu čo sme tu spolu bojovali.....a tá mi vravela,že detičky ukážu tatinom zoberú a návštevy sú na chodbe vonku pred oddelením...a ti poviem dnes tam bolo asi 9 spoluobčanov a tá aroma nezameniteľná.... katastrofa...mimo návštevných neviem ako hore tu na gynde v pohode aj mimo...hore že hocikedy asi len na VIPke

sonulka81
10. jan 2014

@ivet51 no keby to už aj zajtra bolo...tu je to des....ležať môžem aj doma...uvidíme zas či ma vyšetria v pondelok alebo stredu po veľkej vizite ale veľmi sa netvária,žeby ma chceli pustiť domov...

cukrik580
10. jan 2014

@sonulka81 no na vipke viem, ze hocikedy, lebo tam na izbu...ale ked nebude volna? ☹ lebo sak tatina by mohli, ale zas nechcem sa im vnucovat aby neboli hnusne na mna alebo co...no uvidime, mozno budeme bez tatina...to viem ze navstevy su vonku, teda pred rokom tak boli ked kamoska rodila...

sonulka81
10. jan 2014

@cukrik580 to sa mi nepáči,vo Zvolene keď som rodila malú mali spoločenskú miestnosť a kreslá stoličky...a tam to bolo super...aj babatko sme mohli mať u seba...ved všetci sú zvedavý hlavne na to babatko...

cukrik580
10. jan 2014

@sonulka81 no je to take o hovne, ved nejdu za mnou ale za babatkom...co uz...volakedy tam bola miestnot a v tej boli navstevy aj babatko, ale ver ze toto je ovela lepsie!! bolo to tam malinke a v lete sa tam nedalo dychat, a ked tam aj nejaky spoluobcania vonavi boli tak sodoma gomora...

ivet51
10. jan 2014

@sonulka81 neboj, uz vydržis , ci doma, alebo v nemocke , ak ked na týžden ešte by tá mohli pustiť domov....

os
10. jan 2014

@sonulka81
@cukrik580 no v pp babatko ukazuju len cez dvere (sklo)... a navstevne hodiny len poobede... pripadne ked chcem, mozem vyjst na chodbu... takze veeeeeeeeeeelmi chcem ist na nadstandart 🙂

bambulka12
10. jan 2014

@cukrik580 podla mna to dovolia,vraj su tam fajn sestricky a ked ich poprosis,tak urcite aspon na chvilu vas bude moct vidiet aj vecer 🙂

biba
10. jan 2014

@bea00 tak ja som 4roky a tiez som to nepokladala za dolezite a vidis, potrebuju pravoplatny rozsudok zo sudu,neviem preco niesu prepojeni ako urady mrdzi sebou? Nemalo to uz byt?ale neva,niekde to najdem a prinesiem im to