Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
joooj... sa mi vratila choroba... tesne pred porodom... nestaci ze musim do seba pchat odspodu tablety... este aj hrdlo, zuby, zacala zaha... v dec. som brala na to hrdlo a zuby antibiotika... dufam ze teraz nebudem musiet nic take riesit... zeny.. davajte si na seba pozor... ziadne choroby!!! 🙂
@20erika07 neviem ako to je inde, ale môj mi stál iba pri hlave pri pôrode, veď kde inde by mal? 😕
@matabah daj foto bruška z boku, to je lepšie vidieť 😉
@cukrik580 ty máš z tej svokry riadne stresy a nervy len, nemôžeš s ňou spraviť šmitec, povedať jej narovinu ako si to ty predstavuješ, čo od nej očakávaš a čo si nepraješ - určiť si s ňou nejaké jasné pravidlá?
@biba tak nemusela si mať s bruchom doteraz problémy, ale s tou jazvou sa ti brucho nebude dať cvičiť vôbec určitú dobu, neviem presne ako dlho odporúčajú brucho po sekcii veľmi nenamáhať, predsa len to bude rez cez všetky vrstvy brušnej steny 😕
@veronikapodolska aj môj krpec bol o týždeň popredu, ale keď som sa pýtala gyn že či to znamená, že by mohol ísť o týždeň skôr, tak povedal, že nie, len bude väčší 😀 .... ja som dcérku rodila o 3t skôr, tak len dúfam, že ani teraz nebudem musieť nejako dlho čakať, nedajbože prenášať, ale hlavne aby to bol prirodzený pôrod 😉
@cerimi77 behám bez podprdy,to si odmyslite 😝 ,@cukrik580 necelých 11kg mám hore....ale ked dám pravidelnú stravu potom,a kočík-fitness,dúfam že bude liezt dole pomaličky aj to všetko navyše...ale ja viem pekne schudnút,takže nebojím...pevná vola je celkom silná u mna 😉
dnes mi je už ale divne,velmi ma poobede boleli kríže,tak zvláštne....aj brucho teraz na večer také voláke tažšie mám....zatial som mávala poslíčkov len v noci....a žeby to už začínalo aj cez den?? ešte by som týžden vydržala....
priatel to začína prežívat so mnou...furt sa v noci budí a kuká,či som tam,a od natešenia nemože spat 😉 😉 😉
ozaj,a veselo mi tečie z bradaviek.....lavá strana ma aj svrbí furt a nahmatala som si tam kadejaké hrče,aj hrčky...niektoré som mala,to je ok,ale je ich viac....súvisí to s mliekom atd???neviete??
@matabah no kraaasne ste baby,ja mám pupok od začiatku tak vonku,ze to vyzerá ako gombík 🙂
@cerimi77 noo tak niektoré páry si natacaju ako babo vyjde von,priamo z nášho otvoru,neviem si to predstaviť,ale poznam chlapa co si to nakrúcal na telefon a potom to ukazoval kamarátom,no to je strašné,neviem či to jeho žena vie,ale tak intímne veci podľa by ani nemali chlapi vidieť,nie to este ukazovať niekomu...
Máš tiež krásne bruško,co som pozerala aké mas s malou tak tvar mas celkom identický 🙂
No nic musím nieco aj ja spáchať,len sa mi nechce zapínať notebook a cez mobil mi to nejak nejde dat sem foto..
@cerimi77 no radšej nech ide von o týždeň skôr aj o dva 😒 nechcem aby bola väčšia. Pri prvej dcére som mala ovela menšie bruško ako teraz, všetci hovorili že budem mať malé bábo ešte aj na pôrodnej sále ma utešovali. A narodila sa týždeň pred termínom a vážila 3700g, sama doktorka a sestričky boli prekvapené, že ako tam bola natlačená 😒 . A jej hlava mi dala zabrať, pretože ju mala krásne gulatú s buckatými líčkami 😉
@cerimi77 ono to mozno nakoniec ani nebude take hrozne .mozno len ja mam zbytocne nervy a stresy 😀 aj ked no neviem...stale len preco to kupujes naco to kupujes co s tym budes robit na co ti to je? A tak podobne...a furt a nekupuj to pozicame od zanety...ona nevie pochopit ze je to moje prve vytuzene babatko a chcem mu dopriat co ja uznam za vhodne a hlavne si chcem sama vybrat...aj ked z bazarika ale sama...a ta zaneta ktoru mi furt vyhadzuje na oci tak ta vam prosimvas caka dalsie dieta!!!v auguste...takze keby sa spolieham naozaj na vevi od nej tak ma moze teraz aj slaktrafit!!!esteze som si robila po svojom lebo by som musela vsetko vracat a potom kupovat nove...jakoze moja uzasna svokra zas raz nieco vymyslela a nastastie jej to nevyslo 😀
@matabah ja som pred tehu schudla 20 kg takze tiez viem ako na to ale ci to este pojde je otazne 🙂 ja mam hore tak 14cca 🙂
Inak baby uz druhy vecer krce v brusku... :-/ vcera horsie ako predvcerom...hned po sprche...ach jaj...ale dala som magnezko predychala a zaspinkala a bolo dobre 🙂 dnes ideme gratulovat malemu misinkovi k prvemu rocku a v utorok idem pozriet dvojmesacnu nelku ktoru dnes krstia 🙂
Baby,pisete tu o poslickoch,no ja ziadnych nemam,alebo aspon o nich neviem.Jedine vcera ako som vysavala,tak ma chvilu poriadne zabolelo u krizoch,ale pomali som sa vystrela a potom bolo zase vsetko v pohode.Je mozne,ze ich ani mat nebudem?Posledne noci si pohodlne spinkam,cez ddn uplna pohodka,aj magnezko si davam len obcas,dufam,ze to nieje predzvest dakeho prenasania alebo co ☹
@biba ja som pri prvej mala poslíčkov len 2 tt pred pôrodom a najsilnejšie boli 2 dni pred pôrodom. Ani ja ešte teraz nemám poslíčkov asi máme ešte čas a termín pôrodu ďaleko 😒
@biba ja som pri prvom vobec nemala poslickov,tyzden pred terminom som velka herecka umyvala okna a do rana mi pekne zacala odtekat voda a v noci bol maly na svete 🙂.
@20erika07 inak aj v RS bol milý personál, len bolo veľa rodičiak a ja som mala tú smolu, že ma dali na gyndu a nemohla som byť s malým a keď som dostala hysák, tak mi ešte sestrička povedala, že mi ho ani na kojenie nedonesú ak budem cirkusovať. Tak som si tri dni vysedela na pôr, oddelení na tvrdých stoličkách kým sa uvolnila izba. Nič príjemné.
@bambulka12 parada,okna umyte este nemam tak si to odlozim na vyhananie maleho z bruska 😀
dnes sa hambím.....vyučená kuchárka,ale varili sme francuzsku polievku zo sáčku 😕 😕 😕 ale šupla som tam aj zeleninu....a kedže vstávame pred 12tou,idem teraz vypražit syr....no,čo už s takou kuchárkou....ale vravím priatelovi...neopováž mame povedat,že sme kúpili sáčkovú polievku,lebo ja ju za to stále hreším,že je lepšia domáca....no,asi sa priznám sama... 😝 😝 😝 aale včera večer som spravila fasácku piškótu s marhulami z 5 vajec...mnamko....peknú nedelu Vám tehule 🙂 🙂 🙂
zjedla som pomaranceee.. a musim teraz sladkeeeee...
3 rozky s klobasou a syrom... a tasky su uz skoro zbalene 🙂
@os mňam,klobása je klobása 🙂 ja skapinam od bolesti hlavy,prehadzovala som sa v posteli,unavena,ale zaspať neviem ,mala mi robí naschvaly do mechúra,tak som na wc,a este k tomu mám syndróm nepokojnych nôh a práve dnes ma to musí sprevádzať v posteli,takze v kuse napinam nohu v svale lebo je nepokojna... Neviem co idem robiť...mám len nervy zo seba sakra
Tak a je to tu opat,cely vikend som prelenosila,dnesok viacmenej nedobrovolne,mam kopec nahromadenej energie v tele a nemozem spat,uz to vidim ako budem cucat do telky dufajuc,ze ma to aspon ako tak unavi.Moj drahy ma dnes opat vytocil,lebo som mu vravela,ze chcem ist malemu pozriet dake veci,a on sa mi vratil z fitka az okolo 17.45 a este sa tvaril,ze pohoda,ved mozeme ist,no komu by sa chcelo ist niekam tak neskoro,a on,ze,ved obchody su do 21.00,som myslela,ze ho zabijem.Cely den som doma zavreta lebo neviem kedy pride a potom ked je uz tma povie no ved podme,katastrofa 😉
@cukrik580 tak aspoň že ti už teraz dá pokoj so Žanetou a nechá ti konečne si kupovať veci podľa seba 😀 a nepomohlo, aj keď si jej povedala, že stop, už nechceš počuť ani jedno slovo v spojitosti so Žanetou a že si budeš kupovať veci podľa seba a nech sa do toho nestará? .. akože, ak by to moja svokra nepochopila, tak by som sa s ňou nestýkala, nech mám od takýchto rečí pokoj 😝 a teplá sprcha pomáha pri pôrode a dráždi maternicu, preto sa neodporúča ak ešte nemáš v pláne rodiť 😀
@20erika07 chlap by mal stáť pri hlave a iné by vidieť nemal, dľa môjho názoru, môže to mať trvalé následky, to by som jednak neriskovala a jednak, ani ja sama by som takto natočený pôrod vidieť nechcela 😕
@biba jasné, že poslíčkov mať vôbec nemusíš a môžeš porodiť skôr ako baby čo ich majú už niekoľko týždňov 😀 ja som pri dcérke nemala že absolutne nič, pomaly som nevedela že som tehotná, ráno mi len začala odtekať plodovka a išla som do pôrodnice a tam tiež nič, žiadne kontrakcie, žiadne otváranie sa, takže musela začať s vyvolávačkami a potom to bolo otras... ja sa preto teraz modlím za prirodzený pôrod 😕 ... a ja som si tiež odkladala také činnosti ako umývanie okien, či veľké upratovanie a veľké sexovanie na 2t pred pôrodom, že aby som neprenášala, ale ani to som nestihla 😕

@matabah super brusinko,ja sa idem buducu sobotu dat nafotit,lebo tusim nemam ziadnu foto s bruskom,tak to necham zachytit profikom,mozno aj tatinko pojde s nami, potom sa ukazeme,som zvedava, uz od dvoch ludi som pocula,ze to vyzera akoby som mala coskoro porodit,tak len vysvetlujem,ze keby som nebola taka malinka tak brusko by nebolo take velke 🙂, aspon sa mam na co vyhovorit 😀