Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@barcelona94901 no ved toto,ze to neni sranda a este ked mi doky povedal,ze preto,aby mi nepraskla maternica,tak na to spolieham,no uvidime.Tuto noc bol mm prec a som bola sama so synom,no ale nebolo mi vsetko jedno,aj ked som mala vybavenu kamosku,keby nahodou,ale predsa,ked ides s muzom,je to ine 🙂 ,aj ked myslim,ze bude viac vystresovany ako ja,ked to pride 😀
@bambulka12 inak ja nechápem ,mna sa všetci v nemocke pýtali ,na tom rizikovom na dovod sekcie..aj na sone,aj v ambulancii..ako keby si nevedeli otvoriť tu tehotensku knižku a prečítať si to tam ..všetky udaje..ja som zvedavá čo predoperačné..dufam,že nebude problém
@barcelona94901 no ved toto,aj mna sa to stale vypytaju a vsetko okolo a pritom maju vsetko v knizke,vlastne ani neviem,na co nam je 😀.Ja som bola vcera na predoperacnom a mam zle ekg,tak na zajtra som sa objednala na krdiologiu,tam mi asi echo urobia,no som zvedava 🙂 .A tie obvazy si si 4 kupovala?
@bambulka12 kardio v nemocke,či na chrenke?kamku poslali na chrenovu,chválila,ale to už viacero ľudí,že je tam super lekárka,že mladšia,ale perfiš prístup,len si nepamatám,čo kamke zistili na predoperačných,ona už má ale bábo dávno doma ,len tie behačky no,s týmito bruškami žiadná sranda 😝 držím palce
obvazy 4,to aj mojmu som 4 musela kupovať ,aj sebe..tie širšie
už nech o máme za sebou
a ja ešte dufam,že bude volná izba za 22 ečok,tuším tá za 15 nemá wecko a 35 je aj pre oteckov,čo u nás teda nehrozí,ved bude s malým ,mne aj 22 príde dosť,ale rada by som aby sa za mnou moj s malym dostal na navstevu ,ved škola,práca a tam nejaké okienko ,no uvidíme
@barcelona94901 ja som bola na predoperacne v nemocke a odtial ma poslal na Klokocku a ked som tam dosla,tak doky mi hned povedal,ze ci mi to nemohli hned v nemocke urobit,ze naco ma v takomto stadiu posielali na Klokocku.No ale vcera som bola uz na nervy,rano na osmu som dosla na krv a ekg,potom mi povedala sestricka,ze za dve a pol hodky sa mam vratit,tak som sa odgulala domov,celou cestou mi tvrdlo brusko jak besne,potom zas naspat,potom zas na klokocku ,no myslela som,ze ma vystre a revala som po ceste,lebo som bola sama a este ze mam auto,inak neviem,ako by som to zvladala .
A ta za 22 ecok,co je na nej?Ja som aj chvilu chcela tu za 35 kvoli wecku,ale kaslem na to,je to starsne vela penazi a aj tak by mm nebol so mnou,tiez by musel byt so synom a mozno by mi aj bolo smutno samej 🙂
@bambulka12 myslim,že za 22 je weco a sprcha,no a to,že mozu prist za tebou
čo by podla mna malo byť už normál,hlavná vec,že prerábali,ja si pamatám totiž ešte tie stare sprchy,okná dokorán,zima ,mali sme studenu izbu,chytili sme sople 😝 prerábali až neskor ,
a tie behačky,no to je fakt sila a des a ja som šťastná ako blcha,že moj ma hodí hore,dole..ale su tehulky,čo musia busom,ešte s deťmi,kokšo a tí ludia ich ani nepustia ☹
@barcelona94901 presne,ja som si tiez hovorila,ze aspon autom sa dopravim a fakt pred babami,co maju male deti a su tehu,klobuk dole,ja mam uz stareho capa 😀 ,tak ten mi hadam pomoze (sice si myslim,ze skor na psychiatriu ) 😀 .
Ty mas tu sekciu na 3.2. naplanovanu,uz som zabudla 🙂 .2.2. prides na prijem a to sa tam stretneme potom,budeme si muset urcit nejake tajne znamenia 😀
ahojte...dnes som mala také inakšie ráno..nejaký dobrák zvonil na bránke 8:20...ale kým by som tam došla,tak už je dávno preč,tak sme sa ani neunúvali vstat,kedže bránka je za rohom....potom som kukla burlivé víno,už ked ma zobudil,a dodriemala som do teraz...inak ale hladná ako vlk,už od toho rána a musela som aj na wc....čo je dost čudné,oproti iným dnom....no aa večer na ten hlučný basketbal,tak v kútiku duše dúfam,že v noci ideme 😉 😉 😉
pekný dník Váám všetkým,držte sa!!!
@bambulka12 ja myslím,že sa určite stretneme a možno aj cukrík..ved tie termíny nám od začiatku posuvaju a ešte kto vie,ako sa bábenká rozhodnu vyliezť 😀
@barcelona94901 baby drzte mi miesto a nehajte mi tu najlacnejsiu izbu , na wc budem chodit k vam 😀
@bambulka12
@cukrik580 😀 ja z teba umrem 😀 ,tak volaco vybavime hahaha,mozno tam budu aj nejake cigosky,tak ak by si chcela ..... 😀 .Ale moja,my tam zas nebudeme do 10-teho,musis Majka pekne okolo 1.2. pomilovat,aby sme sa tam pekne stretli 🙂
@bambulka12 dakujem cigosky neprosim, potom budem mat tmu 😀 no len este aby som ja na vas dve neccakala 😀 uvidime co ma zajtra caka na poradni 😀 sak moj muz mi vcera hovorri, ci predvcerom ci kedy, ze nemohli by sme mat sex??? kukam nanho a myslim si svoje...a on ze ,vies, lebo ja som este nemal sex s tehotnou 😀 chudaaaak , tak ozaj by sa uz patrilo od 28.5. 😀
fuuuu babyyy to bol kopanec, az mi skoro notebook spadol z noh 😀 asi je cas obeda, uz hodinu mu slubujem , tak si asi idem ohriat pre istotu, lebo ma rozkope .-D
@cukrik580 mna tiez kope v case obeda, a potom zas vecer 🙂
@cukrik580 😀 chudacik 😀 ,ani moj nemal sex s tehotnou 😀 a uz sa tesime,ze ked dojdem z nemocky a skonci mi sestonedelie (dufam,ze uz po dvoch tyzdnoch 😀 ),tak ze sa vyjasime,si to planujeme jak pubertaci 😀 .
No tak to som zvedava,co ti zajtra ten maly zmrd (gynekolog ) povie,potom hned musis dat vediet 🙂
@kazunomiya
@cukrik580 moja sa cez den len tak prevaluje,sem tam mi ide rebro rozkopat 😀 ,ale vecer co robi,az mi je niekedy do placu,len sa prehadzujem z jednej strany na druhu 🙂
@bambulka12 no nám sa podarilo pri malej po necelých 4 týždňoch už poriešiť...a teraz nám dal utrum až 5.12.takže my sme celkom fajn natom...ja budem odchádzať,ked vy prichádzať...
@kazunomiya ja to vacsinou stiham skor alebo len tak jemne naznaci ale toto bola normalne rana 😀 sa cudujem ze mi diera nezostala 😀 vsetko mi tu nadskocilo, tak uz aj obedujem pre istotu 😀
@bambulka12 tak vy ste este mladomanzelia, len si planujte 😀 ze dva tyzdne, no neviem ci tak dlho vydrzis cakat 😀 ja mozno pripustim teda uvidime co na tej poradni, ale tak no uvidime 😀 jasnacka ze podam hlasenie 😀
@sonulka81 skoda,ze sa tam nestretneme vsetky,to by bola sranda 🙂
@bambulka12 vecer je aj u nas sodoma gomora cecilko 🙂
@bambulka12 to by bolo supeeeer 🙂
@cukrik580 sa pripravuju krpci na vecerne zurky 😀 ,len dufam,ze ked sa narodia,tak budu vecer sladucko spinuskat (mozem snivat ) 🙂
@bambulka12 musime verit!!! ja sa stale utesujem, ze ked teraz vystraja tak po porode bude klud 😀 ha ha optimizmus ma neopusta 😀
@cukrik580 😀 😀 😀
@cukrik580 ja mám z toho obavy aby malá nebola nočné vtáča ,lebo vždy večer začne vystrájať 😀
@barcelona94901 😝
a vtedy si ja pekne poviem mojmu brusku, ze len si pekne posanti, lebo o takomto case uz budeme spinkat 🙂
@barcelona94901 presne,aj ja sa toho bojim,lebo mne to pride,ako keby sa nastavovala na nejaky rezim 🙂

@kazunomiya mne na tvrdnutie brucha poradili aj piť viacej tekutín,vody,aj mi menej tvrdlo,ale teda to behanie na weco je des