icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

barcelona94901
23. jan 2014

@cukrik580 no ja som sa zobudila nachcípaná,usoplená 😔 zajtra poradna

cukrik580
23. jan 2014

@20erika07
@barcelona94901
@bambulka12
Baby teraz neviem ci som debil ja alebo ten doktor!!!!!!!!!krcok uzavrety 2,5cm!!!!no na prasky co vam poviem 😀 to asi z toho nic nerobenia 😀 dalej jak do mna strcil tie hnusne prsty bolest jak keby som este panna no az mi slza od bolesti vybehla...fujha...maly ma cca 3kila opiciak krpaty 🙂 prietoky super srdiecko nadhera streptokoka nemame 🙂 a dostali sme zelezo 😀 v septembri som mala zelezo 130 a teraz 119 a norma je od 120 🙂 myslite ze staci ked si budem davat obden alebo musim kazdy den ako kazal? Bojim sa ze ma bude zapekat...uz len to by mi chybalo ku koncu tehu 😀 a teda o tyzden sa vidime 🙂 inak vy dve opice asi rodite bezomna 😀

katty137
23. jan 2014

@ifkael prosím ťa a to ako má fungovať, čo to vlastne je za aplikáciu? čo mi z toho má "vyliezť" ev. pri kontrakciách??? 🙂

ifkael
23. jan 2014

@katty137 no cas. Ako casto su... Lepsie ako pisat perom ci sledovat hodiny na stene

bea00
23. jan 2014

tak baby po pondelku ma dnes chcela Dr. vydieť, že ešte pred víkendom. už sa pomaly otváram aj krčok sa skracuje a v pondelok na príjem a idem rodiť 😝

20erika07
23. jan 2014

Cukricek,tak to je fakt divne s tým krckom 😀 ale chlapa mas teda uz riadneho v brusku 🙂 bude mať vyše štyroch ked ho porodis 😀 železo som brala dva mesiace ale mňa nezapekalo,co som sa čudovala lebo aj ked nie som tehu tak nemám pravidelnú stolicu...a brala som ho ráno vecer kazdy deň...inak pri takej hodnote ako mas teraz mi môj povedal ze uz nemusím brať,tak neberiem...uz bude len priberat babo,uz si veľa nevezme z nás co sa týka toho železa... Inak ja stale spinim...moze to byt tá zátka? Žeby postupne odchádzala?

bambulka12
23. jan 2014

@cukrik580 ja som si davala zelezo skoro kazdy den,ale niekedy som zabudla a najskor ma z neho zapekalo a potom uz nie a teraz ,ako som ho vysadila,tak mam problem,mna skor bez neho zapeka 😀 ,ved uvidis,ako ti sadne 😉 .Dneska si to bola ty dufam,nie ze som zas nejakej inej babe vykyvovala 😀

veronikapodolska
23. jan 2014

@cukrik580 no super to si na tom podobne ako ja 🙂 mne vyšlo železo 105, tiež som sa bála že ma bude zapekať, ale žiadnu zmenu nebadám, tak kľudne užívaj každý deň jednu tabletku. Neviem či ti povedal, že sa to má užiť po jedle 😉

biba
23. jan 2014

@barcelona94901 tak to som zvedava ako to bude s tou mojou mrchou,ale do fitka sa mi najlepsie chodi s tamponom, predsalen. . je to pohodlnejsie 🙂

bambulka12
23. jan 2014

@biba pytala som sa na tie gelove nechty znamej,ona uspava a hovorila,ze to vobec nevadi,tak kludne ich mozes mat,teda aspon u nas je to tak 😉

cukrik580
23. jan 2014

@20erika07 ziadne 4kila neprichadzaju do uvahy!!!mame vela malych veciciek 😀 taka nebola dohoda 😀
este mi toho zeleza predpisal ze 100tabliet dementko sak to mam do smrti 😀 ked ho nebudem brat tak co sa deje?bolest hlavy a tak alebo co to sposobuje?cez mobil sa mi zle hlada na nete 😀 sak ale uz ked som to kupila tak teda budem 😀
@bambulka12 jasne ze jaaaa aj s majkom.si sa mohla zastavit 😀 inak moj muzicek povedal ze vyzeras tak na piaty mesiac a nie na porod 😀

katarinka289
23. jan 2014

@bambulka12 nevadi to ak nie su farebne.Pri anestezii musi byt viditelne lozko nehtu

bambulka12
23. jan 2014

@cukrik580 aj som sa chcela zastavit,ale bola som taka zmatena,isla som na tu kardiologiu,tak som mala stres,ale normalne som dufala,ze ta stretnem a spoznala som vas podla tvojho muza 🙂.No v hentom trapnom pulovriku,co som mala,nemam velke brucho,ale inak mam 😀,sak pockaj,ak sa mi bude chcet,zajtra odfotim 😀.

bambulka12
23. jan 2014

@katarinka289 neviem,mne bolo povedane,ze to vobec nevadi,lebo mas ten stipec na prste

biba
23. jan 2014

@bambulka12 jej to je super a prosim nevies ci mozu byt cele cervene,alebo radsej nebudem provokovat a dam si len francuzku a nechty potiahnem cirym gelom a basta 🙂

bambulka12
23. jan 2014

@biba vraj to nevadi,ale asi si daj radsej francuzku,ale urcite ich mozes mat 😉

barcelona94901
23. jan 2014

@cukrik580 ja som po prvom mala málo železa,nahradila som stravou a teraz zatial celé tehu ok a to mám stravu uplne strašnu ,uvidim po porode či mi klesne

cukrik580
23. jan 2014

@bambulka12 no som zvedava 🙂 podla muza?no pekne 😀 a ako si dopadla? 🙂
@barcelona94901 ja praveze teraz dost odstavujem a tak ale to az po tych testoch som zacala tak to nechcem prehanat 🙂 ked som chodila darovat krv mala som menej ale to bolo normalne a nikdy som to necitila 🙂 a hlavne to boli male biele tabletecky a nie take velke hnede hovada 😀

amanda683
23. jan 2014

@matabah jaaaj,veru to ked ti začnu ozajstné kontrakcie,najprv začneš škriabať steny a potom si zmyslíš na sprchu a teplu vodu 😀 Nebudeš veru premýšlať,či ísť,alebo neísť pod sprchu 😉

matabah
23. jan 2014

@bea00 jééj,jak ti závidím🙂aj ja bych šla🙂
babeny,u nás to po dnešnej poradni vyzerá,že do termínu sa nič nedeje.....monitor všetko ok,tlak ukážkový,krčok v centrálnej polohe,žiadne otváranie,pribrala som 12kg...cítim sa dost fajn,až na tú zvedavost🙂🙂🙂
no,ale tak ked jej je tam vnutri dobre,tak budiš..ako povie malá slečna,tak bude 😀 😀 😀
včera som už pod plachtu na posteli napchala podložku,že ked mi začne voda odtekat,no a aha...či mi aj odtečie 😝 😝 😝,ale o týžden jej pomožeme...aspon ocka potešíme ešte pred tým všetkým 😎
@20erika07
@bambulka12
@cukrik580

matabah
23. jan 2014

@aplless noo,to viem,že to pomáha...som aj zvedavá na to,či ma v ZH nebudú obmedzovat,ked tam vypustím litre vody...hádam s tým rátajú,že??

matabah
23. jan 2014

dnes som konečne splieskala zemiakové placky...aa šošovicovú kyslú z červenej šošovice lúpanej....mnamko!!!
vy čo varíte moje??
ešte sa chystám do porodu tvarohové slíže,na slano...a sviečkovú cez víkend a krém zo salka a masla prekladaný piškotami..to pre drahého,no a potom už dufame pojdeme na to... 🙂
ked som doma to je hroza,neviem,čo varit...lepšie je ozaj,ked má človek nejaký režim...sem-tam zajdeme aj na nejaké menu,napr. včera,ale potom niet doma do čoho zobnut.. 😖

matabah
23. jan 2014

@amanda683
noo,to mi je jasné..🙂
včera som sa už nastavovala,že budem si vyprávat,že to nebude navždy boliet a ten krásny výsledok z tej bolesti atd atd atd...🙂
a predstavujem si tú bolest,ked sa Dr. vo mne špára..aj dnes a stláča to tam kadejako,že no ,volako to dám 😉 😉 😉

matabah
23. jan 2014

@os sme na tom takmer rovnako...ja by som už aj šla,som zvedavá už riadne...a Dr. zas vraví,že však do 2.2. ešte veela časuu a v pohodičke další štvrtok poradna..no však necháme prekvapit,čo krpatá vymyslí na nás...a hlavne kedy 😉
naša je vačšinou na pravej strane,aale posledné dni sa tlačí úplne do boku,až tam ju cítim,a brucho pekne makké akoby prázdne...

a o týžden ju popoženieme,aj to som zvedavá,či to zaberie.🙂možno budeme naraz...chi chííí

lucul
23. jan 2014

Tak baby my budeme januarovi, dnesna poradna ze ak chcem mozeme spravit indukovany porod, krcok ziadny a branka na centimeter a slecna sa uz zvrtala dole a vraj ak naaaahodou vydrzim do poradne 30.1.tak sa dohodneme ma 31.1. to ma sluzbu. Zacina ma chytat panika 😅

bambulka12
23. jan 2014

@matabah neboj sa,nie je to take hrozne,da sa to vydrzat a naozaj,ten vysledok stoji za to 😉.A kazda sme ina,kazda inak znasame bolest a niektora porodi rychlo,niektorej to trva dlhsie,ale da sa 🙂.Hlavne necitat kadejake pribehy a zazitky z porodov 😉

bambulka12
23. jan 2014

@cukrik580 vsetko v poriadku mam,rychlejsi tep,ale to ja mam stale,tak ked som isla domov,som bola cela natesena,ale inak ma uplne zbytocne poprehanali.No jasne,ze podla muza,asi kvoli tomu,ze je zarasteny 😀

biba
23. jan 2014

@bambulka12 jeej tak to je uzasna sparava, dakujem za svetielko nadeje 🙂

biba
23. jan 2014

tak baby, vsetko pozehlene vysterilizovane, posielka nalakovana, uz len zajtra popresuvat nabytok, zbalit nas (mam taku mega hokejovu tasku 😀 ) v pondelok skocit pre vysledky k lekarov, pre zvysne veci z objednavky a sme ready. . . neverim 🙂

lubica1979
23. jan 2014

baby ako často Vám robia tie pásy?