Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@sonulka81 gratulujem,krásne miery 😉 máš prvenstvo z februaroviek 😉))(
@blondi2 tak super si sa vybavila 🙂 ,asi je naozaj lepsie tam ist neskor .Ja mam TP 5.2. 🙂 a sekciu mi dali na 31.1. s tym.ze 30.1. mam nastup do nemocky,uz teraz mam z toho strach a radsej by som si to asi doma odtrpela a az rano isla na prijem a hned na salu ,asi by som moc chcela?Imak.anesteziologicke este ja nemam,spolieham na kamosku,ze mi to vybavi 😝 ,tak hadam v pondelok,ak budem dovtedy este pokope,co moc tomu neverim 🙂 a v pondelok idem aj na poslednu poradnu do nemocky.Este som sa ta chcela spytat,neviem,ci som neni moc narocna,ale pred tou sekciou nedavaju nejaky oblbovak vecer,aby som sa aspon vyspala a bola v klude?
Baby moje co vam poviem 😀 od deviatej skoro do osmej som spala jedno wc v noci malinky kopcuje muz isiel do roboty a vzal si vsetko rizoto jupiiii takze sa dnes ide robit segediiiiin 😀 som leniva na knedlu ale premozem sa.dam to do pekarnicky vykysnut 😝 zobudila som sa a hrdlo bolelo...zachripnuta no konec...vycumlala som septisan a uz je dobre dam si oscillo odstavim pomarance chcela by som si upratat aspon trosku ked som uz zazracne neotvorena 😀 ocino dnes ide do nedele prec tak je mamca sama doma tak sme sa rozpravali ze by prisla k nam ked pojde mm z roboty tak som zvedava lebo jej vcera seklo...to ma z roboty ...zimu tam maju jak hovado...chuuuda...
@bambulka12 toto by zaujimalo aj mna,ci nieco davaju,ja som v zivote nebola v nemocnici a teraz rovno toto,fakt zacinam pocitovat nervozitu.A ako to je s izbami?Ked chcem nadstandart,na prvu noc ma daju rovno tam a potom 24hod po sekcii ma odvezu opat na moju izbu,alebo mna aj moje veci budu stahovat ako kocka mlade?
@ivka_marek contraction timer hladaj ;)
@cukrik580 mnam
baby ja v posteli s čajom,soplím,dokiho som preložila,cez víkend sa snad dám dokopy,ved predoperačné už budem mať najvyšší čas
@ifkael nasla som,je ich tam viacej a bez hodnotenia,ktorý máš ty? Aký je tam úvodný obrázok??
@barcelona94901 vitaj v klube 😉
@biba toto vobec neviem,ako je to s tymi izbami,ale pokial bude volna ,tak ta asi hned daju tam,rano ti urobia klystir,potom ta zabandazuju,ides na salu,tam ti pichnu spinal,zavedu kateter ,lahnes si a potom ti vyberu babatinko,ukazu ti ho ,aj muzovi,potom ta pozasivaju a ides na pooperacnu izbu,kde by si mala byt 24 hod.Dufam,ze som nenapisala nejake kraviny 😀 .Tiez rozmyslam nad nadstandart izbou,ale zda sa mi to dost penazi a zas na druhej strane mozno mi bude aj smutno a ked budes s nejakou babou na izbe,tak aj pokecate a mozno ti aj lepse poradi,ako sestricky.Ja by som chcela len kvoli sprche,wecku a navstevam 🙂
Baby,ja som zas dnes nejaka urevana,od rana len revem za volaco a este moj najmilovanejsi syn ide dnes k babke,tam budem asi az do vecera sama,no ide ma slahnut.chcela som ist k byv.svagrinke,ale byva 30 km dalej,tak to si netrufam a umieram od nudyyyyyyyyyyyyy a len spekulujem,ze aspon po obchodoch,ale ked uz ani to nevladzem ☹,ale uz len tyzdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen 😀
@bambulka12 ved prave, sprcha wc a navstevy su tie dovody ktore nas vedu k nadstandartu, nebudem si platit lekara tak tych 18e zvladneme 🙂
@biba u nas to je 35 €,ale su rozne druhy,aj lacnejsie,tak to musim zistit 🙂
@bambulka12 jatiez len revem furt za secko.za uplne kraviny...ach tie hormooony 😀 mne uz je uplne vsetko tak luto aj sa tesim aj sa bojim aj sa mi chce aj nechce ja uz neviem co so sebou 😀 a potrebujem sluzku bezpodmienecne! 🙂
@bambulka12 na antolskej je nadstandart,kde su dve baby na izbe 18e a ak by som na tej izbe chcela byt sama s moznostou ubytovania blizkej osoby, bolo by to 40 e,ale zase sama tam nechcem byt,predsa len. . . aspon mam moznost si s niekym pokecat a pri tom tam nie je az tak vela ludi 🙂
😀 😀 😀 aj ja potrebujem sluzku 😀 😀 ,dobry napad 😀 .Presne toto iste prezivam aj ja,uz som zmatena sama zo seba a mm nechape a len ma ukludnuje,aj vecer ma to chytilo a on ze ved uz len tyzden,no by som mu dopriala ten tyzden,ked je to take jednoduche 😀
@biba tak to mate super,to by som aj ja tak prijala,ze dve na izbe a ani ta cena neni taka vysoka a hlavne kvoli navstevam,lebo neviem,ako sa po sekcii budem suchtat cez celu tu dlhu chodbu 😝
no ja som dneska v robote , rano som bola na poradni ale to bola taka rychlovka bol tam iny dr. tak ma len popocuval s tym lievikom zobral ster a krv mi brali a bola som vybavena ani sono ani nic a o 12 idem do nemocnice na tie pasy tak som teraz v robote nejake papiere porobim a idem tam . sa ma pytali na epidural ci chcem za ak hej treba este nejake predoperacne a tak porobit tak vravim ze nechcem aj dceru som bez toho rodila tak snad prezijem
@bambulka12 neviem ci davaju nejake oblbovaky, ale dufam ze ano, lebo inak asi tak lahko nezaspim. aj ja sa bojim uz teraz. Ozaj a zaplatis si manzela pri sekcii? inac je to potrebne? pri samotnej operacii aj tak byt nemoze a nepustili by ho tak, ci tak odfotit babo este predtym ako ho umyju?
A co sa tyka tych izieb, mne je tiez luto vysolit za noc 35 eur a ked tam budem nejake 4 noci... Dufam, ze bude volna ta za cca 20 eur. Navstevy aj tak cez noc nepotrebujem, lebo muz musi byt s malym a cez den skoci narychlo bez maleho. maly za mnou ani nepride, lebo potom by sa nechcel odo mna odtrhnut a bolo by mi to luto. je na mna dost naviazany.
Kde si bola na interne vysetrenie? nevies ci je nieco aj na Chrenovej?
@bambulka12 ved totok, ale na izbu budem prijimat len mojich rodicov,pratelovych a jeho, ostatni budu musiet ostat na chodbe,nechcem aby mi za malym v prvych dnoch chodilo tolko ludi a verim,ze coskoro sa postavim na nohy a zvladnem ho odtlacit do akvarka aby si ho pozreli, a nadstandart je jedna z prvych izieb,takze ta chodba nebude az taka dlha 🙂 uff len aby mali volnu tu izbu ked tam budem 🙂
@blondi2 tak ze vraj nedavaju nic,pytala som sa v skupine sekcia,tak to budeme muset nejako zvladnut aj bez toho,uz si to viem predstavit,celu noc hore,ale nevadi,aspon po tom tych 24 hod.prespime,tak vsetko ma svoje pre,aj proti 😉 .Ano,budem tam mat mazela a som zvedava,ako sa to bude platit,ked bude len vedla v miestnosti,ale mam tam kamosku,sestricku co robi na anesteze,tak ona bude pri mne a aj malu mi pofoti hned,aj vsetko,ak sa bude dat.A tie izby,neni su tri druhy,mne sa nieco mari,ze ta najlacnejsia j tusim za 15 €,ale neviem,ci je to pravda 😝 .Na interne som bola v nemocnici u dr.Balka,ale potom ma poslal na tu kardiologiu na klokocku a na chrenovej neviem,viem len ze na klokocke je jedna,neviem,ako sa vola,ale vraj je velmi neprijemna.
@bambulka12 no to milujem, utesuje utesuje, pritom sa niekedy tvari nechapavo, co celkom chapem, lebo ani ja niekedy neviem preco revem 😀 ale ten pocit, to on bude prezivat az ked maleho uvidi, ked ho chyti, bude vidiet co dokazal, dopriala by som mu ho mat v brusku aspon jeden den aby vedel ake je to krasne a teda aj bolestive, lebo nas maly dokaze divy 😀 aby zazil ten pocit ze nevie ako si sadnut lahnut vstat ist hybat sa a vsetko aby som malemu nejako neublizila, lebo sa uz teraz onho bojim a co este po porode a do konca zivota...len on to zatial este tak nechape, jasne ze sa boji aj tesi, ale tak inak.,.. dnes mam dokonca pocit akoby sa pretacal ten krpec, tak dufam, ze nic nevymysla na mna 😀
@biba aha,no tak to je dobre,u nas je taka dlhokanska chodba a pri mojom stasti ma buchnu do poslednej 😀 ,ale nie,hadam po sekcii budem niekde na zaciatku 😉
baby ja potrebujem rodit vo stvrtok alebo v piatok 😀 a potrebujem len sprchu na izbe, ja som skromna 😀 lebo ked porodim tak mm aby si nemusel brat dovolenku alebo co alebo aby som nemusela otravovat sestricky ze by prisiel az po pol siedmej 😀 cize vikend by sme dakko zvladli a potom uz nejako by prisiel pre nas, to si vezme volno 😀 pisem jak madar ale sak nevadi, ja sa aj tak lubim 😀
@cukrik580 ja som vcera mm vycitala,ze sa vobec netesi a revala soooooooooooooom a on mi povedal,ze kedze neni zena,ze to tak nemoze citit 😀 ,ale aj tak viem,ze sa tesi,ale nedava to nejako brutalne najavo,ako by som si to predstavovala.Vies,ja by som chcela,aby mi stale vyvolaval,ci je vsetko ok,ako sa citim a on mi zavola mozno 2 krat denne a aj to,ze vsade chodim sama,chapem,ze nemoze stale so mnou,lebo ma vela roboty a vsetko na starosti,ale on sa o mna ani neboji ☹ ,asi .A uz mi je zas do revu
@cukrik580 😀 😀 😀 mozno sa ti to podari a najlepsie by bolo,keby sa ti to podari buduci tyzden 😝
@biba
@bambulka12 Tak baby v Nr ta najdrahsia izba (35e za noc) je uplne na konci chodby 😀 😀
Ano je aj izba za 15 eur, v nej som ja bola pri prvom porode. Aj ta je super, podla mna uplne staci. je tam plazma, chladnicka, kanvica, kupelna so sprchou, ale bez wecka a pri posteli sedacka s konferecnym stolikom. ozaj mozem pridat foto. mam ju tusim odfotenu. pozriem sa. Neviem, ako to je teraz, ale ked som tam bola ja, na tuto izbu navstevy chodit nemohli.
@blondi2 TAk my sme boli na prehliadke priestorov v nemocnicii takze nam vsetko poukazovali a povysvetlovali, takz epohoda,a le nechapem, preco izbu,ktora ma neobmedzene navstevz davaju na koniec, predsa len tak zbytocne chodia cudzi ludia po oddeleni, ked je na zaciatku tak aspon sa tolko bakterii po oddeleni nepohybuje 🙂
@blondi2 no mne by asi uplne stacila ta za 15,ked tam je aj sprcha,aj telka,aj vsetko v podstate okrem wecka,nevadi,mohla by byt volna,ked tam budem a ta je blizsie ?Skus prosim ta pridat foto 😉

@kazunomiya ako sa volaju tie aplikacie do mobilu na sledovanie kontrakcii??