icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

bambulka12
3. feb 2014

Baby,ked budete kojit,tak odporucam na bradavky MULTI MAM balm,je to perfektne na bolave bradavky 😉

lucul
3. feb 2014

@bambulka12 ten som mala a jediny mi pomohol, uzasna vec mam aj teraz nachystany 🙂

cukrik580
3. feb 2014

@majaon nooo vidis, tak to nakoniec supersky dopadlo 😉
@bambulka12 no ved mne je jasne, ze tam nechces trcat 🙂 aj ja dufam, ze budem co najkratsie, ale tak ked bude treba, nenavyberame si 😉 ja uz by som chcela prispiet nitrancanom, len ten nitrancan sa nejak nechysta 😀 alebo neviem co tam tolko robi, asi ma este nejake vybavovacky alebo co 😀
nove? no vselico a nic 🙂 nikto nerodi, takze nic podstatne 🙂 ta blondi tam neprisla za tebou? neozvala sa, tak ani nevieme co a ako a co barcelona? nic nevieme 🙂
a na bradavky kamoska vravela aj babypanthen 🙂 ja mam zatial kupeny z DM dajaky kremik na bradavky a od kamosky som vyfasovala od aventu co ona nedominala asi polovicka tam je, tak uvidime a taky maly bepanthen mam tak budem skusat 😀

lucul
3. feb 2014

Inak baby ja stale nist, uz neviem co vymysliet, presli sme aj do utoku a slecnu podplacame ale ani kabelecka ani boticky nezabrali tak neviem 😀

lucul
3. feb 2014

@cukrik580 z toho bepanthenu mi mala grcala

bambulka12
3. feb 2014

@cukrik580 bepanten neni dobry,teda aspon mne nepomohol,tento multi mam je zazrak,vies ake som mala bolave bradavky a vyliecil 🙂 .Nebol nikto za mnou,ani barcelona,ani blondi.Barcelonu neviem,ako vyzera,ale blondi sa mi zda,ze poznam,dnes ma napadlo,ze u krjaka sme sa stretavali.

cukrik580
3. feb 2014

@lucul akurat v piatok nam hovorila na tej predporodnej priprave, ze aj ked pisu, ze netreba zotierat, tak aby sme utierali, lebo ze moze byt problem s grckanim, ale aj na tom kremiku sa usadzaju nitky a spinky z podprdy tricka a potom to babatka papaju a nerobi im to dobre, ze aby sme aspon namocenou plienockou utreli 🙂 ja som kupila len taky malicky ten bepanthen 3,5 g ci kolko
@lucul u nas tiez podplacanie nepomaha 😀

cukrik580
3. feb 2014

@bambulka12 ved toto, ze barcelona sa nam zatajuje, ani fotku neda ani nic a chce aby sme sa stretli...cssss co su toto za moresy 😀 dufam, ze vsetko dobre dnes dopadlo 🙂

lucul
3. feb 2014

@bambulka12 na sposob multimam som kupovala aj v tt v bambini ci ako sa vola ten obchod, francuzska znacka a trolinku redsie to bolo ale tiez super a lacnejsie

lucul
3. feb 2014

@cukrik580 len ja som mala jednu bradavku komplet odkusnutu a bepanthen na figu a ten multimum uzasne zahojil

majaon
3. feb 2014

@lucul
@cukrik580 baby ja mam taku masticku,ze HPA Lanolin - to mi v lekarni odporucili,tiez sa nemusi zmyvat,nepoculi ste o nej?

cukrik580
3. feb 2014

@lucul tusim si to zapisem 😀 a co ta sranda asi stoji? nech ma muz nezabije ked mu to nakazem kupit 😀
@bambulka12 ocuj cicaaaa a jako varia? 😀

cukrik580
3. feb 2014

@majaon ee, take nemam 😀

majaon
3. feb 2014

@cukrik580 sak uvidim...asi kazdej zaposobi insie a kazdemu babatku tiez 😉 A inak som sa docitala,ze aj masirovanie bradaviek moze vyvolat porod,hm....zajimave 😀

bambulka12
3. feb 2014

@cukrik580 varia tu jak v 4* hoteli 😀.Dnes sme mali na veceru kapustne fliacky,super,pre kojace mamicky,nie?Je tu na grc vsetko 😠 .

cukrik580
3. feb 2014

@majaon ano aj to nam v piatok hovorila na priprave 😀 este som neskusila 😀

cukrik580
3. feb 2014

@bambulka12 no uz vidim ako nakazem ocinovi nech mi nosi aspon rozky so sunkou kazdy den 😀 lebo ten jediny nas bude moct asi chodit pozerat 😀 mamina v robote, muz v robote, jedine novopeceny dedusko bude moct chodit 😀
to aj kamoska vravela ze na druhy den po porode ze sosovicovy privarok...uplna parada... tusim si nakupim chipsy alebo co aspon 😀

lucul
3. feb 2014

@majaon uvidis aj ten multimum je lanolin, mne dokonca teta poradila z kauflandu tiez nejaky lanolin ale neviem ako sa to vola kauf tu nemame

bambulka12
3. feb 2014

@cukrik580 bud rada,ze nikto nebude chodit,ja som navstevy dost obmedzila,lebo chces mat taky svoj klud a stale tam niekto chodi,ved uvidis,co to tam je,ked su navstevne hodin SODOMA GOMORA 😀

cukrik580
3. feb 2014

@bambulka12 stacilo mi pred tyzdnom akurat ked sme mali tu exkurziu cez navstevne hodiny 🙂 no ved mozno to zakazem, len igelitku so zranicou nech mi donesu a odchod .-D

sophialeo
3. feb 2014

Ahojte 😉ja vas tu sledujem uz od zaciatku.. 😉 ten multi balm mam je fakt dobry.. Teraz maju nan zlavu v lekarni, stoji cca 13€ inak je normalna cena 18€ aj nieco..

biba
3. feb 2014

@lucul skus sa spacirovat po schodoch,zevraj aj to pomaha,ja byvam na 3 poschodi bez vytahu takze ak bude nutne,budem chodit stale hore dolu 🙂

lucul
3. feb 2014

@biba byvame len na prvom a vytah nepouzivam mam z neho paniku 😀

vieraft
3. feb 2014

mne na bradavky pomahala aj calciova mast. baby, vam tu veselo odchadzaju zatky, ta moja drzi ako prilepena, ale teda teraz fakt musim este pockat, ked su decka chore.
@cukrik580 ty mas teda napady, vies si predstavit, ze by sa ti maly tlacil napsät dovnutra? fuu, teda nechcela by som 😀

cukrik580
3. feb 2014

@vieraft naaa sak uz ked jednym smerom by to islo, tak aj druhym by to muselo 😀 ale sak to uz by som nepustila, prekrizim nohy a hotovo 😀 ale pssst, to je tajne 😀

katty137
3. feb 2014

no dievčatá, zase ste toho riadne popísali, než som dočítala od môjho posledného príspevku, skoro mi oči vypadli... nie pre texty, ale som hotová, dnes úplne KO, ale keď vravím úplne, tak do bodky... dnes by som asi ani neporodila, keby som mala... kto by to za mňa vytlačil :(
Boli sme dnes lyžovať, naposledy sme boli min. týždeň cez víkend, je to hodina cesty tam a späť, malá sa učí... Min. týždeň total pohodička, teraz som myslela, keď som tam stála hodinku, že sa cítim tiež úplne super, nič ma nebolelo, vonku nádherne slniečko, vôbec zima, parádička, ešte som potom malú sama vytiahla na menší kopec nech si ešte zajazdí, nakoniec cesta domov a po príchode som navarila, najedli sme sa, ľahla som do postele a doteraz som sa nevedela zobudiť... všetko ma bolí, strašne bolí, bruško, nohy, medzi nohami, chrbát, ruky, všetko...ale desne... keby som nebola s malou sama doma, tak od tej pol piatej spím až do zajtra... ale veď s malou pôjdeme dnes skoro, malá sa teší na karneval zajtra v škôlke, tak ju presvedčím, nech ideme už o chvíľu chrňať 🙂
Som sa rozpísala, že? ja som sa len potrebovala niekde posťažovať... nohy ruky od únavy úplne naliate a mm je v robote, tak nemám komu inému 😀 😀 😀 😀 nehnevajte sa....

cukrik580
3. feb 2014

@katty137 kludne piiiiiis 🙂 nech aj ja mam co citat, ked furt len pisem 😀 no tak oddychuj, s malou date sprsku a pojdete obe unavene do hajan 🙂 ja som dnes s prepacenim hovno urobila, a to som s takym nadsenim dnes vstala 😀 oprala, vyvesala, oprala a caka to tam na mna stale 😀 az ked uz bola tma, tak som si spomenula, ze ved ja som chcela okna umyvat 😀 a to bolo tak kraaaaasne 😀

vieraft
3. feb 2014

@katty137 fuu, to kde beries energiu na taketo cinnosti? 😕 ja som rada, ze vstanem z postele, pomotam sa po dome, za uplny vrchol povazujem prejst do obchodu a spät. ja by som asi len pri pohlade na lyze porodila. ani syn nechodi do skolky, je teraz sice chory, ale ja by som denne 2x tam a spät nepresla. ale zas on je rad, on skolku neznasa.
@cukrik580 mozes dobehnut umyt aj moje okna, uz cez ne takmer nevidiet von 😀 .

katty137
3. feb 2014

@cukrik580 som rada, že som tým nenahnevala 🙂 tak aspoň si si prečítala 🙂 aspoň niečo dobré na tom mojom rozpisovaní sa 🙂 xixi 🙂

@vieraft To je asi tým, že som odjakživa takto aktívna... mala som obdobie kedy som musela mať doma kľudový režim kvôli tehu a to bolo pre mňa totálne mučenie, neviem oddychovať, teda viem, ale vždy si lepšie oddýchnem aktívne ako polehovaním, aj keď niekedy sa ani tomu neubránim... dnes by som to ležanie už potrebovala :D ale mám chuť na palacinky, tak si idem spraviť tie 2 posledné, čo ležia v chladničke :D

Ale som aj rada, že sme s malou samé doma, aspoň sa bude zase "ceconiť" :D milujem, keď máme večerné chvíle pre seba :D

vieraft
3. feb 2014

@katty137 ved to je super , ze si taka aktivna 🙂 . ja som tiez inak stale v pohybe, ale tehotenstva su pre mna hotove utrpenie, ako sa meni tazisko tela, tak ja som uplne nemozna, vsetko ma boli, ja mam pocit niekedy, ze mi to babo uz pomaly trci von 🙂 a tie pohyby, vsade pisu, ze ku koncu sa babo menej hybe, u mna je to pri vsetkych detoch opacne, tie pohyby su silne, bolestive, podla mna to musel napisat chlap 😒