icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

katty137
13. feb 2014

@saxxxana no a mne zase všetci naokolo hovoria, že keďže som síce druhorodička, ale až po 6 rokoch, tak je to všetko skoro ako keby som ani ešte nerodila 🙂 xixi ... tak si vyber, ale ja to neriešim, raz to príde a kedy a ako, to sa uvidí 🙂

hulahop
13. feb 2014

@saxxxana @aplless nie ste v tom len vy dve, este aj ja obcakaaaaaaavam 🙂

saxxxana
13. feb 2014

@hulahop @katty137 My to dáko dáme. Ja sa s malou denne rozprávam, a dohováram jej. Včera sme uzavreli dohodu, že ja teda do toho 19.2. počkám ale potom už všetka lenivosť a pohodlie stranou a ide sa na vec 😀 Len teraz je otazka či rozumie po slovensky.... 😉

kazunomiya
13. feb 2014

@saxxxana presne, aj ja čakám do 19. 2., potom malého "pustím" a som zvedavá, čo on na to 😀

hulahop
13. feb 2014

@saxxxana @kuzunomiya @katty137 sme sa pekne zhodli, aj moj ma cas do 19teho, potom sa uz do toho zapoja vonkajsie vplyvy :D

vieraft
13. feb 2014

@hulahop
@kazunomiya
@katty137 ahojte, ja tu tiez este strasim 😒 . tim krpcom sa od nas nejako nechce. @apless sa neozyva, takze asi tiez uz isla. ja sa mam prist ukazat zase zajtra, mam taky pocit, ze uz si ma tam dr. bude chciet nechat, ale ja vyvolavat nechcem.

vieraft
13. feb 2014

@nrmajky ako sa ma @cukrik580 ? nic nove?

nrmajky
13. feb 2014

@vieraft nic nove vsetko po starom stale v nemocnici 2v1 zvlada to vramci moznosti 😉

sonulka81
13. feb 2014

@nrmajky že ju pozdravujem,viem čo je ležať v nitrianskej nemocnici...mám za sebou nejakých aj skoro 7 týždňov...pevné nervy a rýchly návrat domkou(aj so Samkom už)

vieraft
13. feb 2014

@nrmajky tak ju pozdrav, bez nej tu nie je tak veselo 🙂 . mame rovnaky termin, tak som zvedava, ktory drobec sa vypyta skor 😉

os
13. feb 2014

@ada252 ahoj... neboli sme naaahodou spolu v pondelok na ortopedii o 9tej? 😀

lucul
13. feb 2014

Baby mam otazku,neviem sa dovolat dr. a malej sa odtrha pupcek a ms ho akoby zakrvaveny aj sa to otlaca o plienku ta krvicka. Je to normalne a zbytocne stresujem alebo co?

20erika07
13. feb 2014

@lucul určite to nič nie je mojka,ale plienocku by som vyhla aby sa neotierala o to, dala by som kosielku nie body,nech sa to vetra, nech to zaschne... Aj keď na noc asi táto varianta nie je celkom možná,ale nech sa to kus prevetra a zaschne krvicka kým pôjdete buvat...

miky132
13. feb 2014

@lucul Buď kľudná stáva sa to, neťahaj jej to nasilu,nech jej to odpadne samé, plienku ohýbaj ako v pôrodnici a poriadne jej to poliehuj...Keby jej to mokvalo tak asi jej dajú framykoin....ale kľud!🙂

lucul
13. feb 2014

@20erika07
@miky132 dik baby jasne ohybam len dnes mala polodupky tak je to asi tym. Zajtra ju necham v pyzamku. Dnes sa jej ak krvavy vytok objavil ale to su vraj hormony zo mna este

cerimi77
13. feb 2014

@lucul z toho pupčeka môže tiecť krvička, ale zavolaj doktorke, oni majú na to nejakú vecičku, ktorou pupček premažu aby tá krvička toľko netiekla a potom ak sú nejaký zbytky zaschnutej krvičky tak vraj liehom vytierať, ale ja som to liehom vytierala asi 3x len v pôrodnici, inak našťastie nebolo treba, hneĎ na druhý deň ako sme prišli z pôrodnice, tu bola pedina a ten pupček mu ošetrili a ešte nemal odpadnutý ten suchý koniec, tak v pondelok prišla sestrička ešte raz, aby mu to zatrela tým niečím, aby mu krvička netiekla....a tiež, plienočku som dávala tak, aby sa pupčeka nedotýkala, ale ako mu to odpadlo a nič mu netečie, tak už ju toľko neohýbam

matabah
13. feb 2014

Tak ahojte babeny......tak som sa sem dostala na chvíločku...náš porod bol vcelku fajn...od pol 10tej do 16tej sme to zvládli,aj sranda bola,aj bolest a všetko čo k tomu patrí,aale všetko to bolo úžasnéé a HLAVNE TO,že byt matkou,ty kks,tak to už je iný level..naj,naj,naj.....
všetky pozdravujeme a prajeme veeeeeela zdravíčka aj mliečka a síl,aby sme vychovali parádnu generáciu🙂🙂🙂
@lucul tuším si písala o tej mastičke na bradavky....je super!

ada252
13. feb 2014

@os
@os ahoj, my sme boli az v utorok a potom nas prepustali domov...

ada252
13. feb 2014

@os sranda, ze ty si porodila vecer a ja hned po tebe rano... skoda, ze som to nevedela... a nie si ty nahodou taka brckava a nosis okuliare?

miky132
13. feb 2014

@matabah gratulujem prajem veľa síl,zdravíčka a mliečka!!!🙂)
@lucul to je tzv.pseudomenštruácia ak sa to bude opakovať tak je dobré dať vitamín K(kanavit) tiež sa toho neboj býva to bežné, áno je to z tvojich hormónov....

anies10
13. feb 2014

@matabah srdecne blahozelam 🙂 prajem obom vela zdravicka aby ste boli cim skor doma
Chcem sa este opytat na nazov tej masticky. Ja mam kupenu cicadermu, ale pre istotu 🙂 , pri synovi sommala fakt jednu hrozne rozkusanu a nic nepomahalo 😒

biba
14. feb 2014

Ahojte kocky,oznamujem vam,ze nas Leonard sa narodil 13.2. o 8.21 za pomoci chirurgov,je zdravy,vazi 3540g,len dlzku nam nevedia povedat,pretoze ako kp-cko mal pokrcene nozicky a chcu ho nechat nech si ich vystrie sam ,je vlasac po maminke,kefku a hreben budeme vyuzivat hned 😀
Operacia bola celkom mesiarina,teda aspon mne sa zdalo a po 12.-tich hodinach ma sli vstavat na nohy,v zivote by ma nenapadlo,ye vylet 4 m do sprchy bude tak narocny a bolavy,dalsie vstavanie ma caka dnes doobeda a potom ma presunu na obycajnu izbu,vip je uplne plne,ale je mi to uz jedno,hlavne nech rana prestane skoro boliet a brusne svaly zacnu fungovat,lebo ani smiat sa nemozem a neviem si predstavit kychnut si alebo zakaslat 😉 ked budem mat lepsie foto,dodam,zatiaĺ pa 🙂

saxxxana
14. feb 2014

@biba Veľká gratulacia!!!! Hlavne nech ste zdraví. Tesime sa na fotecky. 😉

veronikapodolska
14. feb 2014

@biba jej tak blahoželám, už to máš za sebou 🙂 prajem skoré uzdravenie a veľa mliečka 🙂

lucul
14. feb 2014

@biba gratulujeme a rychle zotavenie vela zdravicka a mliecka prajeme 🙂

@miky132 jj to viem dakujem 😉

@matabah gratulujeme k malickej 😉

@anies10 multimum to je uzasna vec 😉

katty137
14. feb 2014

@biba jeeeeeeeeeej, tak už ste aj vy spolu 🙂 zatiaľ síce len na svete, ale určite budeš čoskoro fit a budeš mať malého fešáka pri sebe... má krásne meno... Moja dcérka je Leonie, tiež keby som nemala ju s takým začiatkom, budem bojovať u chlapca za Leonarda, takto by sa nám to už nehodilo 🙂 Veľmi gratulujem, hlavne veľa síl, trpezlivosti a skoré uzdravenie, aby všetko prestalo čo najskôr bolieť a mohli si už vychutnávať len krásne chvíle... držkajte sa...

Baby, ja chcem dnes porodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiť, dnes je tak krásny dátum, pre našu rodinu magický a s rodinou veľmi spojený a toto naše malé "lenivé" nie a nie skôr ísť 🙂 ach joooooooooooooo 🙂

anies10
14. feb 2014

@biba blahozelam, vela zdravicka a rychle hojenie, 🙂
Mna to caka o tyzden 😒 Aj sa tesim aj bojim 🙂

anies10
14. feb 2014

@lucul to kupim normalne v lekarni?

veronikapodolska
14. feb 2014

@katty137 aj ja chcem dnes porodiť, už od začiatku tehu som hovorila že sa malá narodí na valentína 😒 ale tiež to tak nevyzerá ani tomu nič nenasvedčuje ☹ A dnes som sa zobudila s nádchou asi ma porazí ☹

lucul
14. feb 2014

@anies10 nie vsetky lekarne to maju ale popytaj sa a uvidis
Odkial si?