icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
23. feb 2014
kazunomiya
23. feb 2014

@nadanka @hulahop @saxxxana @anaja81 @zuzkafuny tak my to máme tiež už spočítané... buď sa rozhodne pekne sám alebo vo štvrtok indukcia.
Rozmýšľam, ako toho malého lenivca presvedčiť 🙂

Inak má vraj cca. 3500g.

barcelona94901
23. feb 2014

sevaste baby ,tak nás nafukuje aj z ničoho 🙄 zajtra máme poradnu a cez den sme dospávali noc a doobedie ,tak a kupanie sme mali s plačom čo sme zase tlačili a pri kojení zaspala a už sa pomaly budíme,z obeda bola večera a už sa teším do postele 😀 no verím ,že bude zas lepšie ,keby nemáme nafukovanie,je to paráda,no takto sa jedujeme a potom zase je z malej smejo ,no dnes mám dosť 😝

barcelona94901
23. feb 2014

@cukrik580 spokojný fešák 🙂

nadanka
23. feb 2014

@kazunomiya my sme mali minuly tyzden 3017g a to uz ja mam vyse metrak tak sa cudujem ze je taky maly ale ani prvy nebol velky ked sa narodil...mal 3350 a 49cm ale ten aspon prisiel o tyzden skor na svet tak som tak dufala.... bo podla ultrazvuku som to uz mala mat 18.2. za sebou a nic 🙂 .... no a dnes ma svokra dorazila ze ty mas este brucho vysoko to bude este 2 tyzdne!!!

nadanka
23. feb 2014

ale mne fakt to brusko neklesa a ani neviem co je to tvrdnutie....

cukrik580
23. feb 2014

@barcelona94901 nooo vacsinou, aj ked teda on ani spat nevie bez pohybu 😀 staaaale sa mrvi 😀
inak baby...otazka 😀 ten pupek...ta chrasticka, na polovicku sa nam odlupila a trosku krvicky vybehlo...je to normalne??? liehujeme...
a este nieco 😀 v porodnici som nechala nejakych 7-8 kg a doma zatial dalsie 4 🙂 len tak dalej 😀 este aspon 100 😀

kazunomiya
23. feb 2014

@nadanka no vidíš... a ten môj vraj zodpovedá 39tt, čiže je o týždeň menší... a predsa 3500.. som zvedavá, koľko bude vážiť v skutočnosti, ja ani manžel nie sme nejakí veľkí a ani sme neboli, keď sme sa narodili...

kazunomiya
23. feb 2014

@nadanka mne malý nalieha hlavičkou už dávno (asi by sa inak nezmestil), ale krčok sa netvári, že by sa chcel skracovať a otvárať... zmeny minimálne... už by ale mohol.

nadanka
23. feb 2014

@kazunomiya no vsak aj mne dr. povedala ze nalieha a aj to citim dakedy a hlavne to behanie na wecko to je na nervy uz... sa postavim a vo dverach sa musim hned zase otocit bo ma tlaci... a v noci ani nehovorim kazdu hod a pol pravidelne...

oli
23. feb 2014

@kazunomiya tak to my dve sme na tom úplne rovnako, prvý termín som mala už 18.2 a krčok úplne rovnaký už vyše dvoch týždňov, a to teda už bude moje tretie bábo, som vôbec nečakala, že to bude celé takto dlho trvať. Až na to, že ja ešte ani vyvolávanie stále nemám naplánované a tiež sa obávam tej pôrodnej váhy, keďže už druhá dcéra mala pri narodení 4 kg. Doteraz som bola relatívne kľudná, ale už sa všetci dookola vypytujú iba jedno a už mi to fakt lezie na nervy. Tak teda spoločne do vyháňania tých našich krpcov, aj keď ja už som teda vyskúšala hádam všetko a nepomohlo zatiaľ absolútne nič.

nadanka
23. feb 2014

@kazunomiya budem musiet pockat na chlapa este kym dojde po dvoch tyzdnoch z roboty... sa to mozno rozhybe :D

cerimi77
23. feb 2014

@nadanka ja som pribrala pri oboch tehu +20kg a dcérka mala 2760g a teraz Simon 3000g, ale išli pred termínom... a pri oboch mi pôrod začal odtečením plodovej vody, tiež som nemala padnuté brucho, ani žiadnych poslíčkov, ani nič čo by nasvedčovalo blížiaci sa pôrod, tak nezúfaj, pôrod môže prísť hocikedy 😀
@cukrik580 hej, tá krvička je normálna, nám teda nešla, len zaschnuté tam mal trošku, ale sestrička mu tam niečo dávala, aby krvička nešla, tak liehuj zatiaľ 😀

vieraft
23. feb 2014

Ahojte baby,diky za gratulacie.este sa vyvalujeme v porodnici, normalne sa tu nudim.mala je dobrucka.tak oddychujem.
@nadanka ja mam teda normalne max.50kg a mala vazila 4300g,vobec som ti netusila,ze bude taka velka,brucho neklesalo,ale asi preto,ze nemalo ako a kam.
@kazunomiya ja som pred porodom umyla okna,povysavala cely dom,tepovala koberec,o 3 este z poslednych sil sex,o 5 zacali kontrakcie a o 6,39 sa mala narodila.

kazunomiya
23. feb 2014

@vieraft tak taky nejaky program si dam na zajtra 😀

kazunomiya
23. feb 2014

@oli aha ho, ak dobre počítam, siedmy samuraj 😀 😀

či ešte je tu niekto? príp. niektorý malý samuraj sa už narodil?
Dajte vedieť baby 🙂

@nadanka @hulahop @saxxxana @anaja81 @zuzkafuny

cukrik580
23. feb 2014

@cerimi77 no sak neleje sa, len jak sa mu dolu pupok oddelil, teda ta chrasticka, tak tam mal trosku zaschnutej krvicky 🙂

oli
23. feb 2014

@kazunomiya Jaj, no veru, som sama zvedavá, ktorá z nás to tu ukončí.... 🙂

nadanka
23. feb 2014

@cerimi77 ja keby som toto druhe odrodila ako prveho tak sa mozem tesit...ja som sla do porodnice ako prvorodicka len s takym pichanim v bruchu v sobotu vecer o 22.00... vsak som nevedela co moze byt kontrakcia ani nic ale ma doma poslali ze za to nic nedam vsak v kazdom pripade ma poslu domov...no a nemocnici tiez ze otvorena na 1prst .. kontrakcie ze este ziadne a dr. povedal ze tak do troch dni mooozno porodim ale nechali si ma tam uz a ja zhrozena ze nechcem byt v nemocnici ani o jedbu noc viacej...tak mi sestricka cosik pichla ani neviem co a povedala chodte si pospat na vzdycharen...no ale kdeze tam ja nemohla zaspat 15min polezala a musela letiet curat kazdu chvilu a bolesti len take mini...o 3.00 ako som sla zas na wecko tak som sa postavila a len tak voda zo mna vysplechla no a od vtedy som uz bola furt na monitore ...bolesti sa dali stale vydrzat a o pol 8 rano som 2x potlacila a maly bol na svete..... a to som mala vraj cakat este 2-3 dni podla dr. 🙂

nadanka
23. feb 2014

@kazunomiya @vieraft to si aj ja asi naordinujem na stredu ale musim pockat na mangela bo bez toho to nepojde...

nadanka
23. feb 2014

@oli neboj ja mam posledneho termin...ja mozno nebudem ani ku vam patrit ale som mala ist rovno ku marcovkam
:D

biba
23. feb 2014

@cerimi77 tak co sa tyka techniky nic mi nepomoze,lebo moj syn neotvara pusinku az tak vela,ak by som mala cakat a drazdit ho tak by bol asi hladny 🙂

sonulka81
23. feb 2014

@cukrik580 neboj nič tá krv nič neznamená ani to nebolí drobcov...no ja už pôrodné nemám ale po staršej mám ešte 17kg...☹ ale touto dietou žlčník+kojenie hádam niečo ešte pojde dole,len sa bojím o mlieko čo z toho nič čo môžem bude mať dosť...☹

cukrik580
23. feb 2014

@sonulka81 moja zlata...ja skoro nic nepapam, lebo mi nechuti,len tak sa premaham vacsinou...to mam z nemocky, ...tam som jedla len ich stravu, teda ak sa dala jest...napriklad cerstve rozky s maslom musia byt aj doma 😀 hlavne vela pi ostatne si vezmu z nas 😉 no ja viem ze ho to neboli, ale som sa zlakla, ze nech mu to hnisat nezacne alebo co...bude mat dierku ako aj ja 🙂

anaja81
23. feb 2014

ahojte dievcence,
ja som sa s vami prisla rozlucit ako kinderko....zajtra rano o 7,30 sa mam hlasit uz na lacno....takze hned zajtra mi aj budu robit sekciu, len neviem presne o kolkej....ani vo sne sa mi nesnivalo, ze porodim presne na termin...ak budem mat pristup na net tak sa ozvem z porodnice a ak nie tak az neskor z domu... 😉

vieraft
23. feb 2014

@anaja81 tak vela stastia na zajtra 🙂

katty137
23. feb 2014

No ahojte dievčatá, tak idem trošku k nám, akosi sa sem neviem dostať... Dnes mala naša princezna týždeň a boli sme aj prvýkrát vonku... čo sa nás týka, ja som opäť a zase ako dojka... snažím sa čo najmenej odsávať, nech sa mi netvorí nadmerne, ale odsávať musím, malá nestíha... papá každé 3 hodinky... dnes sme to mali trolinku rozhádzané, ale večer sa skľudnila... ako pri prvej, vôbec nevieme odgrgnúť, ale musíme, inak grcká, prdí, bolí bruško, plačká, tak my sa trápime zase s týmto... ale inak si privykáme, ešte stále som taká akási slabá, ešte stále to dole pobolieva, ale proti prvej som úplne fit...

Vôbec vás nestíham prečítať spätne, idem sa povenovať trošku aj mm... zatiaľ pa, zajtra sa ideme fotiť na pas 🙂 naša staršia chodí 3krát týždenne na tréningy do čiech, máme to 11 km od nás, tak musíme vybaviť pas čo najskôr 🙂

Dobrú nocku vám aj detičkám

nadanka
23. feb 2014

@anaja81 drzim palce a skore zotavenie 🙂

zuzkafuny
23. feb 2014

@kazunomiya ja uz som myslela že poobede pôjdem, ale nejako má to prešlo... Tak snad do rana? By som mohla ísť. Ale cítim sa fajn.

kazunomiya
23. feb 2014

@anaja81 veľa šťastia, nech to všetko ide dobre, tešíme sa...
a ja dúfam, že sa k tebe čím skôr pridám 🙂