icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

majaon
23. júl 2013

Ahojte tehulky...ja uz neviem co mam jest,zo vsetkeho ma napina,aj od hladu,ale len tak naprazdno,dam si nejaky keks,trochu to pomoze,ale iba na chvilu...dufam,ze po 12tt mi to prejde...
@matabah ja idem tiez vo stvrtok na prvu poradnu - krv,moc,a dufam aj knizka,tak som zvedava,aj sa tesim,aj bojim ci je vsetko ok 🙂
vsetkym krasne tehulkovanie 😉

cerimi77
23. júl 2013

@cukrik580 aj s tým chudnutím pri kojení je to individuálne, niekto chudne parádne, ani nevie ako a niekto nie... ja som kojila vlastne doteraz, skoro 2r a kilečká síce išli dole ale veeeeeľmi pomaly, po pôrode mi ostalo +10kg a keď som teraz otehotnela, tak som mala -2kg menej ako pri prvom tehu v rovnakom čase.. ale vtedy to bolo po vianociach, to vždy priberiem nejaké to kilečko a už nebolo kedy ich zhadzovať 😉 teraz som otehu + prestala kojiť, tak som tiež zvedavá ako pôjde váha hore 😝 v ničom sa neobmedzujem, len sa snažím pravidelne, každé 3h jesť....
@ejkapod @cukrik580 @aplless mne doki tiež pri prvej návšteve, ako spravil sono a potvrdil tehu, zobral odbery, na druhú kontrolu idem 2.8. a už budem nosiť pravidelne moč....
@matabah ja som vo februári potratila a sestičky mi vypisovali knižku ešte som ani u doktora vnútri nebola, stačila im informácia, že je zatiaľ všetko ok - že nekrvácam a už mi ju vypísali 😀 som kukala ako puk, ale brala som to za dobré znamenie, lebo jasné, že som mala teraz väčší strach čo bude 😔

e.l.i
24. júl 2013

Ahojte tehulky...tak my sme mali včera veľký deň...konečne sme dostali tehu knižku. Naša bábika ma leharo v brúsku podľasona sme 10+1 a ppodľa ms 10+0 a máme 3,2 cm 😉..asi nejaké tri dni mi je uz kúsok lepšie konečne sa viem aj najesť. Ja som pred tehu mala 65kg minulý tyzden -3kg a včera som mala +1🙂 a bruško mi dalo vypuklo my uz riflivky nezapneme :-P

barcelona94901
24. júl 2013

@cerimi77 k tomu kojeniu sa pripájam ,ja som neschudla napríklad ani gram ,kojila som dlho ,kámoška kojila iba pol roka a pribrala a su kočky čo chudnu o stošesť ,my také šťastie nemáme 😀

katkanova
24. júl 2013

@figurka1985 ked som si tvoj prispevok precitala asi pred tyzdnom som nad tym krutila hlavou a dnes rano ked som sa prebudila stalo sa mi to isteeee :D ked som mala este celkom ploche brusko som nahmatala na jednej strane nie gulicku ale rovno nieco podlhovaste co velkostou presne zodpoveda plodiku 🙂 tak som ho kym sa nepresunul ochmatkavala ako o zivot 😀

matabah
24. júl 2013

@cerimi77 ja tiež tak papkám každé 3 hodky pomaličky a potom sa to dá prežit,aj ked mne nebolo tak zle,ako som očakávala,že to budem horšie prežívat,ale nič,v podstate ma nadrapilo len pri umýv. zubov.. 🙂
a tiež po tom potrate som mala obavy,aj dnes ma napadlo,či je všetko ok...dnes ma prsia nebolia..ale viem,že sa to strieda,tie dni..
@e.l.i no super!!!tešíme sa s vami!!! 😉
@majaon a nie je ti lepšie,ked si dáš mlieko??tie moje slabé začiatky mi to celkom ulahčovalo..a pravidelne papat skús nasilu a nepi minerálky,vraj to nie je dobréé....ja som pila len vodu čistú,alebo trošička sirupu...a nebojkaj,prejde to..aj tieto teplá sú navyše pre tehu🙂

matabah
24. júl 2013

@katkanova aj ja to cítim,da sa to nahmatat,krásny pocit🙂🙂🙂

cukrik580
24. júl 2013

@katkanova aj ja som si vcera a dnes nasla daco 😀 aj ked cez slaninku, ale slaninka je makka 😀 a toto bolo pevnejsie 😀 drobcek sa nam ukazuje 😀

figurka1985
24. júl 2013

@katkanova 😀 no vidiiiiiis 🙂
ja som tu moju gulicku uz par dni nehladala, mam pocit, ze sa mi brusko pomaly straca.. ale to bude asi tym, ze som zas schudla.. :-/
tak si uzivaj tvoje vajicko! 🙂

amanda683
24. júl 2013

Ako ste sa tu rozpisali 🙂 Kooolko stran uz.Ja fakt nemam cas sem zaskocit.Ked bude po svadbe tak snad 🙂 Ale odratavam dni,lebo 5.8.idem na sono.Tak sa tesim,snad bude vsetko ok 🙂 Drzte sa,babule.

katkanova
24. júl 2013

@figurka1985 vies ze aj mne splasklo? som sa tu predtym stazovala ze je mega velke a tusim @cerimi77 mi vtedy pisala ze jej sa tiez najskor nafuklo a potom zmensilo, a presne tak aj mne 🙂 ale prave preto sa mi cervicka podla mna podarilo najst 🙂 a ty zvracias ze si schudla? 😒

figurka1985
24. júl 2013

@katkanova nezvraciam, len ma kazde rano napina na vracnie, je mi strasne zle- min do obeda, tak nic do seba nedostanem.... niekedy az vecer sa normalne najem...:-/ ale aspon ze tak. vecer to dobieham, miesam vsetko, co sa da 🙂
ty sa citis dobre? 🙂

lucia795423
24. júl 2013

Dobry den baby...neda mi zareagovat na to co citam..nechcem vam brat iluzie ale je dost nemozne aby ste v tomto tyzdni nahmatali babatko a to mozte byt akokolvek chude, ked si uvedomite ze babo je v maternici kt. tiez ma nejaku hrubku...som 3x tehotna, dost som toho o tehu precitala a v zivote som za 34 rokov svojho zivota o tomto nepocula...nechcem sa robit mudra len to je moj nazor...samozrejme v mieri...🙂

cukrik580
24. júl 2013

@lucia795423 tak si mozno nahmatame maternicu 😀 neni to jedno? hlavne ze sme spokojne 😀

ale to som nechcela 😀 babyyyyyyyy aj vas svrbi brucho??? mna niekedy strasne :-/ mam na nom dost suchu kozu, ale vacsinou len vecer, tak po sprche kremujem, ale aj cez den, napriklad aj teraz ma dost svrbi, ale skor hore, nad pupkom...mozno mam len nejake blchy alebo co 😀

katkanova
24. júl 2013

@figurka1985 ja som mala opacne stavy ze mi bolo zle ked som nic nezjedla - lenze mi skoro nic nechutilo, takze som prezivala na jablkach a ryzi viacmenej, ale uz je lepsie ... akurat papriku, redkovky a milion dalsich veci nemozem doslova ani vidiet lebo sa mi hned obracia zaludok 🙂 mozno by ti bolo lepsie keby si sa prinutila aspon daco zjest a nemala prazdny zaludok ale viem ze sa lahsie povie ako urobi 🙂

mrnousjana
24. júl 2013

Zienky mne je dnes strasne zle 😨 Kedy to prejde ja som uz zufala chcem februar...

ejkapod
24. júl 2013

@cerimi77 , ja už nosím moč pravidelne, teda druhy krat čo som bola teraz 😀 , ja mam taky strach z tých testou bože..tieto stresi či bude babo oki su hrozne a to čakanie..

aplless
24. júl 2013

neviete kedy su v lidli tie tehu veci????

skuste1983
24. júl 2013

@aplless tehu veci sú od zajtra 25. júla

aplless
24. júl 2013

@skuste1983 dik no ta podprska a leginy su za fajn cenu

skuste1983
24. júl 2013

@aplless ja potrebujem poriešiť tepláky s tým pásom. Doteraz som vždy prežila v obyčajných s pásom pod bruchom s dlhším tričkom, ale treba sa šetriť 🙂. Inak ani tá podprda nie je na zahodenie 🙂

barbora84
24. júl 2013

Ahojte, tak mame po vcerajsej poradni, dostala som aj tehu knizku. Mam urceny novy termin a to 1. marca, tak teraz neviem kam patrim, asi budem navstevovat februarovky aj marcovly. Brusko pekne rastie, kopu nohavic a sukien uz nezapnem. Zacina ma chytat panika ako to budem zvladat s 2 detickami, kedze mi ten nas nezvednik dava zabrat a bude medzi nimi rozdiel 23mes. Snad bude vsetko o.k ;)

aplless
24. júl 2013

@skuste1983 no ja nemam vobec nic po dcere mi ostal len golfac a pra veciciek velkosti 0-3 mes. vsetko som dala preč :( ani teu veci nemem vtedy som tiez prezila co som mala ale teraz si aspon dovje gate a tie podprdy aspon dve na vymenu planujem dlho kojit , a budem robit vsetko preto aby sa mi to podarilo, dceru som kojila 6 tyzdnov a ten sunar nehorazne je drahy, materrska je slabá :(

skuste1983
24. júl 2013

@aplless no 10 rokov opatrovať veci sa nedá 🙂. Ja som po mojej už veľa rozdala, neplánovali sme ďalšie... Ale ako poznám ľudí okolo seba, keď sa rozkríkne, že čakáme, hneď mám všetko späť 🙂 a ešte niečo naviac...
S tým kojením Ti to dúfam pôjde. Naši sa odstavili sami cca v 10-11 mesiacoch.

janeita
25. júl 2013

@mrnousjana ja sa nalievam vodou s citronom a nejak zle mi odvtedy nie je 😅

janeita
25. júl 2013

@skuste1983
@aplless
my tiez nemame ziadne vecicky pre babo (mame par po mojom bratovi ale ten je letny cize velkostne to sediet nebude), a co sme sa pytali sesternice ktora ma deti tak ona nam nic neda lebo asi budu planovat dalsie.

aplless
25. júl 2013

bola som v tom lidli kupila som dve podprdy kojacie,leginy a rifllove tehu leginy bude na zimu aj ako pancusky vyuzijem za 25eur som osatena

janeita
25. júl 2013

@aplless a sedia ti tie veci velkostne podla toho co jena obale? ja sa bojim dost kuovat veci v lidli ci mi vobec sadnu

eliska07
25. júl 2013

@mrnousjana Sme na tom podobne 😉 Mne je tiež stále zle... Raz mám lepší deň, ale väčšinou je to zlé... A moja imunita je na bode mrazu, ak nie aj v mínuse... Mám pocit, že sa len pozriem na niečo studené alebo bublinkové a už ma bolí hrdlo, mám teplotu a všetko ostatné... Ale pevne dúfam, že to čoskoro prejde. Ja od zajtra začínam 11. týždeň, tak dúfam, že keď prejde aj ten 12., tak potom už bude len lepšie a lepšie 🙂
Držkaj sa, aby Ti to rýchlo prešlo 🙂

cukrik580
25. júl 2013

@aplless ja sa chystam zajtra, len neviem ci este daco bude a ci budu mat vobec na mna daco :( dufam, ze aspon teplaky...na leginy si s mojou postavou netrufam, jedine ked tak na zimu a podprdu pre mna isto nebudu mat, to ani pozerat nemusim 😀