Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@matabah ahoj,no praveze mlieko som hned vyvratila,odvtedy ho nechcem ani vidiet 🙂 ...dnes som mala poradnu,knizku mam,aj dalsiu fotku,mame 41mm,inak z tohto prveho odberu krvi sa co vsetko zistuje?aj mi to sestricka hovorila,ale pamatam si len hepatitidu B,nevies prosim ta co este?
ja mam L 38 leginy som kupila 40 a su mi ok len na pase velke ale brusko doraztie podptdu som kupila 80B nosim 75B ezte som neskusala ale hadam bude
@matabah tak ja sa snažím jesť každé 3 hodiny bežne, lebo je to tak lepšie a zdravšie, mne zatiaľ podobne ako pri prvom tehu nie je vôbec zle, z ničho ma nenapína, neviadia mi žiadne pachy, nemám žiadne zmeny chutí, jednoducho nič, len mi rastie bruško 🙂
@katkanova tak tak, ja som to tu písala aj dávala foto, mala som mega bruchu najskôr, potom spľaslo skoro úplne a odvtedy to ide tak pozvoľna, bruško je už vidieť, mám ho teda oveľa väčšie ako pri prvom tehu, ale zatiaľ pohoda, ja teda nám prečo chutnúť, nakoľko mi nebýva vôbec zle a keďže som tehu, tak si predsa len doprajem viac ako inokedy 😀 som sa zhrozila keď som sa postavila včera na váhu, +2kg 😠
@ejkapod ja som bola u dokiho len 1x a to som moč neniesla, ale odteraz už budem vždy... a akých testov sa bojíš? AFP testov, či? všetko sa dá poriešiť, neboj, v tehu telo prechádza rôznymi zmenami a tie testy sú na to aby sme s tými zmenami vedeli niečo spraviť a tie nežiadúce vedeli korigovať, ale dnes už ide všetko "spraviť" 😉
baby ja som si dnes tiez pokupila par veci,nasla som v sekaci tehu rifle site ako na mna za 1 euro,no nekup to! a dvoje tristvrtove teplaky po 5 eciek u cinanov,jedno letne tricko za 6 eur a som vybavena,aspon zatial 😉 moje stare rifle uz nezapnem,vsade mam gumicky 😒
@orchidejka2014 ahoj veru mysli pozitívne a len ležať a ležať...ja som mala hematom 2 cm nad babím v 7tt a ležali sme v nemocnici 5dni mala som injekcie a utrogestan...a našťastie sme to zvládli ale samozrejme že sme doma ležali este 2tyzdne...a dobre je brať magne b6 mne to dr. naordinoval je pekne drahý ale účinný 😉
baby moje , je to normalne že stale vraciam a že som začala len cca pred 2týždnami?? každe rano ani zakašlať nemôžem lebo mam pocit že sa pogrcam...
@e.l.i ahoj eli. citala som tvoje spravicky v profile. ja som na tom presne tak ako ty. a tiez som bola min rok v auguste na cisteni. v 11tt mu prestalo byt srdiecko. teraz mam dalsieho drobca na ceste. a verim, ze tento krat to bude vsetko ok. tiez stale lezim doma, som od zaciatku na pnke. moc drzim aj tebe palce a tesim sa, ze mas knizku. ja som si ju este nebrala 🙂, idem na kontrolu buduci tyzden tak uz mi ju sestricka nanuti 🙂
Baby bola som v tom lidelovi vcera a kupila som teplaky a su mi dobreee 😀 neuveritelne 😀 dnes si idem este jedny kupit asi a mohli by mat tu bezsvovu podprdu vylozenu...vcera uz boli len s vsetko a tam ani jeden cicik sa mi nezmesti 😀
no ja tie leginy riflove kludne ponosim aj teraz ten siroky pas ked si prehnem tak su mi ok
@lucia795423 no a co ty na to ked mi ho songrafka nasla presne tam kde som jej ukazala? 🙂
@cerimi77 mne v podstate nebolo nejako špatne,ale tento týžden,ked niečo spapám,je mi furt tažko....čo to.... ☹ a to len tak zobkám po troške....len varená kukurica je v pohode🙂🙂🙂
@cukrik580 aj ja som si kúpila tie tepláky...a total mi sadli,len brucho volné ešte...sa teším,ked už na vianoce zostanem doma,dám tepláčky pohodlné,vyložím nohy a pozrieme rozprávky...v krbe zakúrenéééé,,,júj teším na tieto Vianoce,,,moooooooooc...na tú pohoduuuu🙂🙂🙂
@matabah kupila som este jedny, chcela som najprv modre, ale nepacili sa mi tak mi manzel hodil do kosika cierne, ze nech nevymyslam furt 😀 tak mam este jedny...ale to ja zoderiem dovtedy, ja milujem teplaky, mohli byt dolu trosku sirsie, ale inak som spokojna 😀 a podprdu nevylozili :-/ nevadi 😀
@janeita su to tak fajn ceny si myslim, ze aj ak ti nesadnu, tak kludne este predas 😉
@aplless tak ja nosim 90G takze ja asi budem chodit bez po porode, lebo nikde nezozenem...ja len dufam, ze ich potom poriadne vykojim a zmensia sa 😀
hm ja asi az po vianociach pojdem na nakupy budu vypredaje pred vianocami je vsetko predrazene
Ajojte , normalne ste ma tu inspirovali nakupom tehu oblecka v Lidli, tak som si vcera kupila tehu leginy a teplaky, cena super, tesim sa ;)
Zajtra ma čaka sono už sa teším kedy zas uvidím svoje babuliatko krasne, a kolko narastlo.. 😀
ahojte baby,ako casto vam doki robi sono,na kazdej poradni?

Ahojte dievčatá, tak aj ja sa pridávam k Vám februárovkám 🙂 termín máme 21.02.2014. Veľmi sa tešíme 🙂 Momentálne ale musíme ležať, pod bábätkom je hematóm a k tomu mierne krvácanie, ktoré už ale našťastie prestáva...dostala som lieky - duphaston a musíme čakať. Tak ma to vystrašilo 😒 Ale myslíme pozitívne!