Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
dnes konečne sono, akurát do toho tepla sa mi nechce,neviem ako vám,ale mne sa v týchto horučavach nedá spávať 😝 pijem litre vody
kupko som veru neriskla ,ani ma to neláka ,nerada by som nejaku infekciu,zápal a čo ja viem čo všetko dovliekla domov
@bambulka12 mna čaká prvé ,na každej poradni určite nerobia ,ja myslím,že tak cca tri počas celeho tehu
ja si myslim ze na kazdej robia ci sa babo vyvija mne zatial vzdy robila uz 4x a to som bola len ka kontrolu ci rastie na prvu poradnu idem v stredu.
co sa tyka kupka infekciu mozes chytit aj ked nie si tehu aj hocikde inde. ja sa zatial ani necitim tehu robim vsetko a nebudem sa obmedzovat pokial nemusim
Baby, tak my sme to tento vikend oficiane oznamili nasim rodicom, a na moje prekvapenie, radost bola velikaaa, trochu som ocakavala, aspon u nasich, ze ci to nie je priliz skoro, (sme spolu od januara), a klasika od tatina som cakala jemnu vyhrazku od tatina, predsa musi si trochu branit dceru, ale vooobec nic, len velke vykriky a potom poriadne zapijanie 🙂 . . . tak som prevelice rada 🙂 a co sa tyka lekara, tak neviem, zatial je to take vlazne, na prvy odber krvy idem az 9.8. ale tak snad je vsetko vp ohode. . .ja sa citim uplne dobre,zle mi nie je, chute nemam, proste nic, len sem tam pichnutia v podbrusku. Tak si hovrim, ze keby sa nieco zle dialo, tak by to malo asi iny priebeh a hlavne ine priznaky 🙂. . . baby drzim nam palce
@bambulka12 noooo,mna kukne na každej🙂
@aplless my sme boli tiež,nenamočila som sa,len po stehná,ale veru som tým ludom závidela,a ležkala som tiež v tieni,no ale aj tomu ostrému slnku som sa trocha nevyhla.. 😒
...v pohode som sa cítila,len v noci som mala také divné pocity,ako keby sa mi črevá krútili,no len som sa mrvila a mrvila,hladila si brucho,lebo to mi pomáha,,,ale zostala som vystrašená,za 2 tt ideme do Chorvátska,dúfam,že to budem v pohodke zvládat....ked aj v tieni je horúco...čo ja viem...mám z toho trošku bobky...musím zaviest nejaké chladiace metody... 😕
tiež si vravím,že ved nie som chorá...tak hádam bude ok...ešte sa poradím s Dr....
Ozaj baby,ja som bola vo štvrtok na sono...vývojové chyby atd,....všetko je v poriadku aaaa medzi nožkami sa nám hojdalo veeelkéé čudo,Dr. sa hádam tešila z toho viac ako ja 😉 ,že už teraz to vyzerá na chlapca,lebo to neboli ani črievka,ani pupočná šnúra....že to ešte možu byt zdúrené ženské orgány,ale vyzeralo celkom ako pipík 🙂 🙂 🙂
no ja som zvedavááá...a tak sa držme baby a baby🙂 paa
@matabah nám pohlavie nebolo vidieť,malo nožičky pri sebe,ale doki sa smial,lebo nám mávalo ručičkou 😀 to bolo také zlaté 😀 termín máme 14,2
@matabah jeeeej, aj ja sa chystam o dva tyzdne do chorvatska. a velmi sa tesiim. neviem sa dockat mojho prveho ponorenia do slanej cistuckej vody..... odkedy som tehu, len o tom snivam 😵
nic sa neboj, porad sa s lekarkou... pokial sa budes drzat tiena, a budes vyhybat horucavam okolo obeda (ale to vtedy je hotova samovrazda aj pre akehokolvek cloveka ist na priame slnko).... voda bude aj okolo 4. teplucka, plaze budu volnejsie.... 🙂
ja idem zajtra na poradnu. a netusim, ci bude doktorka pozerat na mimco. ale pred tyzdnom mi brali krv na vsetky tie testy (rh, hiv, rubeola, protilatky.....). tak velmi duuufam, ze sa aj pzrie na mimco. aby som si bola ista, ze je vsetko ok 🙂
do ktorej oblasti chorv. idete?
@matabah My sme boli pred 2 týždňami v Taliansku, vtedy som bola cca. 9-10 týždeň a v pohode som sa kúpala. Doktor povedal, že nie je žiadny problém, len si nemám opalovať brucho. Takže som bola väčšinou v chládku, priame slnenie aj tak nemusím a vo vode bolo super. Ublížiť to podla mňa nemôže. Cesta je horšie - vydržať to sedenie v jednej podobnej polohe stále, ale však dajú sa robiť prestávky. Tak nech vám vyjde počasie a cítite sa hlavne dobre a ste zdraví 🙂
Sa nam to tu tak pekne rozbehlo 🙂 . Nás caka zajtra prve veľké sono,dozviem sa výsledky prvých odberov co boli ako darovanie krvi 😀 . Tiez by mi mala vziať krv na tie vrodené vady. Ale babulky ja sa tak bojím ci je vsetko v poriadku,zase budem pol noci hore ako pred prvým sonom ☹ . Co robíte pre upokojenie sa?
Tu na tej stranke vysvetluju preco nie...ja sa neopalujem hlavne koli tym pigmentovym skvrnam...mam par kamosiek ktorym ostala nepekna spomienka... http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo-...
@amanda683
@mirka_st ani u mna nesedí termín ms a sona,ale je tam malý rozdiel,navyše aj tak,2týždne su plus či mínus ,bud bude január alebo február 😀
@figurka1985 aj ja sa teším k moru na vodu,s morskou vodou nemá ani gyn.problém práve naopak,ale kupko mne napríklad neodporučal a známa si prniesla z kupaliska infekciu,ako tehulka brala aj lieky,to by som ja nerada,nohy si ovlažím ale na kupko nelezem ,more je super ,bruško tiež opalovať nebudem
Ahojte, dnes sme boli natom sone babo je v poriadku všetko je ako ma byť, chcela som sa aj fotečkou pochvaliť len my ju nedal lebo babo bolo akčne a sa hybalo nedalo sa mu ho zachytiť a nechcelo sa ani otočiť bolo dolu hlavičkou 🙂
@barcelona94901 no,to naše bábatko sa stále strašne mrví,kopalo nohami,také volajaké divé je vždy🙂,aj rukami rozhadzuje atd....Dr. si bola dost istá,že chlapec...ale videla som to aj ja..no uvidíme🙂,termín máme 2. a 3. februára
@figurka1985 doteraz,ked som bola u Dr. vždy ma pozerala...ideme len hore do Novi Vinodolski...-tiež snívam o tej vode,júúúj si to užijem,ale áno,cez obed sa stiahnem,dám pozor...a vy idete kam? 😉
@eliska07 dakujeeme 😉 aj za skúsenost,aj za prianie 😉
@amanda683 jééj,aj mne sa lúbi camarello kočík...tiež o nom rozmýšlam....a najma ten čierny s bielou búdou a čiernymi bodkami 🙂 ,aj dobrá cena je a negatívnych skúseností som prečítala na nete menej,ako tých dobrých...
myslím,že enjaké velké rozhorúčenie by mohlo velmi zrýchlit krv.obeh a mohli by sme krvácat,alebo také niečo...cez ten obed určite nie ,no a potom už uvidíme,ako sa budeme cítit..nie?!
@nijka mne na upokojenie stačí hladkat si brucho,aj ked sa v noci zobudím,tak pohladím a je mi lepšejšie 😉
@mirka_st neviem presne,kedy som mala poslednú ms,ale viem,že na konci apríla a termíny mám 2. a 3. februára... 🙂 tak nejak podobne ako ty..
@ejkapod tak tešíme s Vami 😉 ,len tak dalej!!!
Babeny máte nejaké divné chute??ja ani tak nie,len zo začiatku mi brali hocijaké zapražené polievky na sladko a teraz zase na kyslo v tých teplách je to celkom osvieženie...prišla som o pol10 z brigády a o štvrt na 11 už som mala uvarenú tekvicovú kyslú 😉 a tak si tu papenkám🙂
a dajte rady,niekedy už neviem čo na ranajky atd...skor mám vtedy nechut,aj večer len čumím do chladničky...samozrejme, len ked nemám polievku je problém...

ahojte tak nam sa uz dnes nedalo vydrzat a isli sme na kupko, jaj paradne som sa osvieszila tri krat som sa namocila v bazene troska si zaplavala ink vacsinou som bola v tieni alebo nohy som si opalovala dalo sa vydrzat. a inak sa citim dobre a pokial nekrvacam alebo ma nepicha v brusku tak mozem robit vsetko