icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

lucul
14. aug 2013

@lubica1979 aj ja idem zajtra na krv ma triple testy a k tomu mam zapalene ucho tak som zvedava ale neboj vsetko dobre dopadne 😉

lubica1979
14. aug 2013

@lucul držím palce 🙂

cerimi77
14. aug 2013

@ejkapod pekné brušenko už máš? ale ty si chudučká, tak to je hneď vidno potom 😉 ja som nemala a ani nemám žiadne nevoľnosti ani iné nejaké zmeny, jedine mi prestala chutiť káva, akože vypijem ju bez problémov, ale nie je akosi chuť... pri prvom som nemala tiež absolutne nič, len bruško mi rástlo a prsia sa mi zväčšili... a aj káva mi chutila tak ako predtým, tak teraz mám aspoň tento rozdiel 😀

nijka
15. aug 2013

Mne narástlo bruško tak,že niekedy mam podozrenie, že sa tam skrýva druhé 😀

eliska07
15. aug 2013

@biba Ja by som brala aj termín 16.02. - to by bol darček pre nás aj pre moju maminu, tá ma v ten deň narodeniny 🙂. Pri malom sme sa trošku oneskorili, môj ocino oslavuje narodeniny 2.5. a malý sa narodil 9.5. 🙂 Ale aj tak oslavujú spoločne, tak snáď aj tu bude bývať spoločná oslava 🙂 Však uvidíme 🙂

eliska07
15. aug 2013

@nijka Ja tiež vždy na sone u doktora pozerám na ten monitor, či tam vidím len jedno 😉

barcelona94901
15. aug 2013

ja som si všimla,že som nejaká precitlivená,tieto dni 😕 asi to patrí k tehu ,len dufam,že to prejde

mrnousjana
15. aug 2013

No baby dnes som si merala obvod prs a riadne sa mi zvacsili mam teraz 98cm tak som zvedava na akom cisle skoncim 😀 vaha stale stoji aspon to ma zatial tesi ale brusko uz vidno 🙂

barcelona94901
15. aug 2013

@mrnousjana ja som si všimla,že mám o niečo tesnejšie podprdky ,som myslela najskor ,že to praním 😀 😀
ale 😎 si tiež všimol zmeny 😀

kika2710
15. aug 2013

ahojte baby;)
chcem sa opytat ake velke je vase babo...ja som v 13 tyzdni a malicky na 5.8 mm.
tento tyzden sme sa dozvedeli ze to bude chlapcek a uz teraz mam dilemu ake mu dame meno;)
nemate nejaky typ? paci sa mi ich dost len vsade v okoli v susedstve je vela matusov,šimonov,kristianov,jakubov,adamov....
Chceli by sme nejake netradicne. uz mate vybrate mena ?

cukrik580
15. aug 2013

@kika2710 ja som bola v piatok 12+4 a mali sme bez pol mm 6 cm 😀 ako ti tak skoro povedali pohlavie? my budeme mat bud Misku alebo Samka 😀

cukrik580
15. aug 2013

@kika2710 asi si chcela napisat 5,8cm 😉

kika2710
15. aug 2013

cukrik580
Jasne ze cm ;)
som sa pomylila.... samko je kraaasne meno.vzdy som chcela dat synovi meno samuel.
Ale manzelik si kupil sibirskeho huskiho aj s paiermi a volal sa samo.no takze s tym menom uz nepocitam.
jedine co sa mi zatial pozdava je lukas.
v utorok som bola na vysetreni NT v Ziline a tam mi doktor povedal ze na 65% to bude chlapcek. takze si myslim ze ma pravdu.Sestre to ten isty doktor povedal takto skoro ze bude mat chlapca a mal pravdu... ze sa to zistit podla polohy mocovej rury...no ja sa tomu moc nerozumiem;)

gabinka79
15. aug 2013

Ahojte, aj Vás bolieva hlava? Ja som s bolesťami hlavy mala vždy problém, ale dala som si tabletky od bolesti a bolo to. Ale teraz je to ťažké. Silné tabletky nesmiem brať a už som mala aj taký stav, že som už vážne váhala, že volám pohotovosť. Čo robievate, ak máte bolesti hlavy?
Nám sa páči chlapčenské meno Marko. Dievčenské ešte nemáme isté. 😉

veroninika
15. aug 2013

Pridávám sa k vam, termin je 28.2.

barcelona94901
15. aug 2013

@kika2710 my máme také meno pri prvom,nájdeme aj pri druhom 🙂 v školke aj škole ,,v podstate všade je sám s tým menom a teraz aj povie,že jééj mama ja som tak rád že sa nevolám Tomáško alebo Lukáško,lebo by som sa musel stále otáčať 😀 😀 😀

biba
15. aug 2013

@eliska07 Ja by som bola rada na 14.2. pretoze, je to sviatok lasky a aky krajsi darcek ako Lili by sme si mohli zelat a moji rodicia maju v ten den vyrocie svadby 🙂 ale hlavne aby to bolo zdrave 🙂

barcelona94901
15. aug 2013

@biba my máme 14,,termín 😀 ,ale ja myslím,že budeme mať skorej 🙂

biba
15. aug 2013

@barcelona94901 tak ja mam termin vyratany na 19.2. tak dufam, ze to bude skorej . . . 😀

nijka
15. aug 2013

My sme podľa ms 5.2.ale podľa drobca mi dr.píše 11.2. Inak na 24.9.mame termin u Holana,nestretneme niekoho? 😉

nijka
15. aug 2013

@kika2710 nase malo v 13tt 6,69cm ale podľa kalkulačky som bola 13+6. Dr.zohladnila moj dlhší cyklus,tak počíta stale podľa drobca.

ejkapod
15. aug 2013

@cerimi77 , ja som kavu prve tri mesiace nepila teraz ked si urobim tak slabunku s mliekom, rano v robote na prebratie 😀 , dnes ma prišerne boli hlava...mne sa akosi zhnusuje kuracina bože až ma nadrapuje, neviem prečo 😀

pacna
15. aug 2013

Ahojte kočky Ja mám termín 16.2 a pod la ultrazvuku 17.2. Dr.sa smiala ide som jej povedala ze presne Vilém kdy sme to babo zamiesali. Testy dopadli dobre chvala. Len mám malo krviniek tak mám jest každý den maso 😖

barcelona94901
15. aug 2013

@pacna haluz,mne maso nekázali ešte nikdy
mna aj moja doktorka upozornila na to,že to volakedy sa odporučalo,ale že dnes to maso neni tak kvalitné,že by som ho musela jesť na kilá aby mi to pomohlo
a mne odporučali červené hrozno,ostružiny, čierné ríbezle ,,,,cviklu jesť,zvýšiť céčko,béčko ,potraviny so železom ,tých je dosť veľa a strukoviny,mak,...,ale záleži aj prečo máš málo ,tam je tiež viacej dovodov

beat
15. aug 2013

@gabinka79 ja používam pri bolestiach hlavy kapsaicínový krém, ale ja mávam hrozné migrény z krčnej chrbtice, tak si to s tým ponatieram trošku to páli (veď chilli papričky 🙂 ) a potom len ľahnúť a skúsiť sa trochu uvolniť a spať. Inak na bolesť je dovolený len Paralen.

cerimi77
15. aug 2013

@mrnousjana ja som len teraz prestala kojiť, tak ja si stále "užívam" ten pocit, že nie sú také veľké 😀
@barcelona94901 a meno prezradíš?... tiež sa snažím vyhýbať tým frekventovaným menám, ale nechcem ani žiadnu exotiku, lebo takých tadeáškov, matyáškov, je už tuším tiež veľa 😕 takže chlapčenské meno tiež netuším... drahý by chcel janka, ale teda ja s tým nie som akosi stotožnená a ak by to bola druhá baba, tak by som chcela elu 😉
@ejkapod ja som prvé týždne v pohode pila kávu, 1-2 denne, tak ako som bola zvyknutá aj predtým, tiež pijem s mliekom, ale prestala mi jednoducho chutiť 😕 bolesti hlavy našťastie nemávam a ani teraz nemám 😉 tak hádam to u teba rýchlo prejde 😉

gabinka79
15. aug 2013

@beat tiež používam Paralen, ale skúsim si kúpiť aj tú masť. Ja mávam tiež migrény a s veľkou pravdepodopnosťou je to z krčnej ☹.

lubica1979
16. aug 2013

@lucul Ahoj, tak ako ste dopadli včera, verím , že výborne. My máme tripple test negatívny, veľmi sa teším. V koľko si týždni? My sme podľa sona o týždeň skôr ako podľa MS. Sono 15/5 a MS 14/6.

barcelona94901
16. aug 2013

@cerimi77 nemáme žiadnu exotiku ,
meno sa hodí k nášmu priezvisku ,nemá meniny spolu s narodeninami a neni ani v jednej rodine ,tak budeme hľadať aj druhé..ked sme pozreli význam mena ,tak sa mu hodilo aj k znameniu ked je už vačší celkom na neho sedí a potešilo ma,že sa mu páči ,že sa nemusí otáčať ,aj jeho ročník má veľa Tomáškov ,Adamkov,Lukáškov,atd ...uvidíme toto druhé meno či sa nám podarí vybrať 😀

lucul
16. aug 2013

@lubica1979 ja som bola na krv vysledky az pri morfo utz budu tusim, ale prepichla mi zilu tak ma ruka boli. A ja som 15+4tt zatial mi to podla sona vychadza presne na den aj pri malej som to tak mala 😀