icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

bea00
5. sep 2013

@ejkapod aj moja kamoška sa mi sťažovala že si pýtala od dokyho fotku a sa jej spýtal že načo jej bude aj tak tam nič nevidí. Môj mi dá zakaždým keď idem aj keď na poslednej je iba chrbtica a hlavička zozadu

cukrik580
5. sep 2013

@ejkapod to mi je luto :-/

cukrik580
5. sep 2013

@bea00 ale je tam 🙂 ja chcen hlavne pre manzela a moju mamcu.to su najvacsi zvedavci 😀 ved ja uvidim v priamom prenose 😀

kazunomiya
5. sep 2013

@ejkapod moj sono robi, kontroloval vcera ci je vsetko OK, aj babo, aj placentu pozeral, ale ani mi nic neukazal z toho ani obrazok mi nedal a myslim, ze ani pre seba nevytlacil. zatial mi robil okrem tohto vcerajsieho 2 ultrazvuky, a vzdy mi poukazoval aj obrazok dal, ale teraz asi kontroloval len ci babo zije lebo jedine poznamky boli ze akcia srdca je, a ze placenta je na prednej stene (minule vravel ze na zadnej, ale to je jedno 😀 ) a potom este skontroloval zvlast placentu, ci nie je prilis nizko/vcestna. asi nebola, lebo uz mi nic potom nevravel.
ale nevadi, hovorim, uz mam termin na morfologicke sono tak potom sa vynadivam. asi neodolam a priplatim si a vezmem aj DVD. aj ked, teraz mam velmi tazko s peniazkami, tak neviem...

bambulka12
5. sep 2013

@cerimi77 super,dakujem za info,lebo uz som z toho zmätena 🙂 ,Prve dietatko som mala letne a uz dost davno,takze uz som aj zabudla,co treba 🙂

bambulka12
5. sep 2013

@kazunomiya mne moj doky vobec nic nepovedal o placente,ked som bola na poradni a ked som bola v nemocnici na sono,kvoli genetike,tam mi povedala dr.,ze mam vcestnu placentu,skoro som odpadla ☹ .

bambulka12
5. sep 2013

@barrilla ja som bola minuly tyzden v piatok na amniocentezu a vobec nebanujem,tiez ma kvoli veku,mam 38.ale radsej som isla,nebudem riskovat.20.9. by som mala mat vysledky a verim,ze budu urcite dobre 🙂 .Mne geneticka povedala,ze morfo sono nenahradi amniocentezu,nakolko tam z toho rataju tie chromozomy,alebo tak nejak.Ale pokial si presvedcena,ze si babatinko nechas za kazdych okolnosti,tak potom to nema zmysel.Ale podla mna sa absolutne nemas coho bat,neustale ti monitoruju babo,ked to robia a trva to velmi kratko.

majaon
5. sep 2013

@kazunomiya no musime to nejako zvladnut...dnes mi dal zubar antibiotika - ze nejake co sa mozu aj v tehu - lebo mam zapal z toho zubu mudrosti a nemozem ani usta otvorit,des 😢 zajtra som si dala v praci volno,tak dufam,ze cez vikend sa z toho dostanem...Inak dost rozmyslam o tom pristroji na pocuvanie srdiecka malinkeho,nemas nieco take?

barcelona94901
5. sep 2013

@ejkapod veľa kočiek nakupuje v pl ,normálne značkové kočíky v ich obchodoch,ktoré su "len " lacnejšie než u nás ,ked nakupia kadečo,čo treba ušetria na nákupe zopár stovák
ja sa nebojím reklamačky,kamka kupila kočík u nás v obchod.centre ,drahý,značkový,chválený a riešila reklamačku už po mesiaci používania.. 😝 stať sa može skutočne čokoľvek

kazunomiya
5. sep 2013

@majaon nemam sice take, ale videla som jeden taky pristroj tu v bazariku predavat 😉

kazunomiya
5. sep 2013

@bambulka12 no vraj aj vcestna placenta sa este moze posunut... to som tusim kdesi tuna vo fore citala. verim, ze ti ju este budu kontrolovat, ked sa bude blizit porod. je fajn, ked o nej vedia a mozu naplanovat cisarsky. ale osobne sa tejto komplikacie celkom bojim a dufam ze ju nebudem mat.

majaon
5. sep 2013

@kazunomiya ano,nasla som,cakam na odpoved... 🙂

majaon
5. sep 2013

len medzi recou - baby neviete ci je to nebezpecne ked mam znizene trombocyty? norma je 150-400 a ja mam 127...moze sa to pocas tehu zhorsovat?

kazunomiya
5. sep 2013

@majaon neviem viac nez ze to znamena ze mas znizenu zrazanlivost krvi (trombocyty su krvne dosticky) takze moze byt problem ak budes krvacat (ale neviem aka zla je tvoja hodnota). ine zeny zas maju zrazanlivost vysoku a musia si potom pichat lieky na riedenie krvi cele tehotenstvo. kamaratka to zazila. to by som fakt nechcela 😝

majaon
5. sep 2013

@kazunomiya dik za odpoved,hadam to nebude take zle,asi je,, lepsie" mat znizenu ako zvysenu zrazanlivost... 😒

amanda683
5. sep 2013

dnes mi brali na poradni krv na genetiku.Tak snad buduci tyzden nebude zvonit telefon...........

cukrik580
5. sep 2013

Jujha babyyyy.myslite zajtra na mna 😀 doky caka 🙂 pevne verim ze bude vsetko ok 🙂

matabah
5. sep 2013

@cukrik580 nebooj,zajtra aj ja idem,a už sa teším🙂....včera večer som prvýkrát cítila,ako sa mi hýbe,ked som si natierala brucho 🙂 🙂 🙂
vo vnútri to necítim ešte velmi,alebo neviem presne,že to je ono...kedže mám nadváhu,ale pod rukou sa mrvil-a ako šlak...úúúúžasný pocit to bol ,velmi!!!
a aj mne bolo blbo,len ked som, vyhladla a tiež som musela vela jest,teda často,aale nepribrala som dovtedy nič,skor ubrala trošku🙂,taak som zajtra tiež velmi zvedavááá 😎 ,a držíme aj Vám palce 😉 😉 😉
aa camarelo sa aj mne pozdáva...nie je na nete vela kritiky nan....ešte riadne omrknem tú športovú čast a uvidíme teda,však vanička bude doležitá na začiatku a potom radšej ,nech je ten športak lepšejší🙂

matabah
5. sep 2013

@ejkapod aj mne robí sono stále,ked idem....a ten červík sa hmýri a hmýri a potom na fotke je to tažko rozoznat,že kde vlastne je 😉

matabah
5. sep 2013

@majaon rýchle uzdravenie...mna zuby teda nebolievajú,akurát teraz len viac dasna krvácajú,ale teda zub múdrosti je svinucha,tak sa držkaj-te 😉

ejkapod
5. sep 2013

@cukrik580 , teraz by som mala isť k inemu tak dufam že ten bude prijemnejší , prijemnejšia 🙂

ada252
5. sep 2013

@kazunomiya tiez mam vysoku zrazanlivost, takze cele prve tehotenstvo som si pichala denne injekcie do brucha a teraz to musim absolvovat opat ☹ no co by sme neurobili pre tie male zlaticka... 😉

kazunomiya
6. sep 2013

Dievcata, mate niektora v noci krce v nohach? Mne sa to stalo uz trikrat, naposledy dnes v noci. Co na to pomaha? Lebo beriem magnezium a aj ked som si vecer dala, dostala som krc. Doteraz si tu nohu citim ☹

bea00
6. sep 2013

@kazunomiya ja to mam tiez uz asi tyzden , vcera som zacala brat magnezium tak uvidim ci zaberie.

barrilla
6. sep 2013

@kazunomiya Ja sice nemam krce,ale niekedy citim v noci, ze mi opucha hlavne lava noha. Je to velmi neprijemne. Na lavej nohe mam krcove zily.

barrilla
6. sep 2013

@bambulka12 A co nechces riskovat? Uvazujes, ze pojdes na potrat, ak bude 99% pravdepodobnost, ze dieta bude chore?

barrilla
6. sep 2013

Tak vcera sme boli s manzelom pozerat kociky. Teraz sa rozhodujeme medzi Cam Dinamico 2013 a Cam Pulsar 2013 v prevedeni so vsetkymi nafukovacimi kolesami. Ked mate s nimi skusenost, co mi poradite, ktory je lepsi?

katee18
6. sep 2013

Baby mi už máme kočík 🙂)) BOl za dobrú cenu, tak síce sme len v 4. mesiaci, ale kočík je už doma :D

barrilla
6. sep 2013

@katee18 Chcela som si pozriet, aky je to kocik, ale neviem ho najst na nete. Nie je na nejakej stranke?

barcelona94901
6. sep 2013

tak vyšetrenie mám za sebou,len nechápem tomu
takže najskor sa opýtaju,či ste mali ako dieťa všetky očkovania povinné? načo si sami aj odpovedaju,že za komoušov mali všetci a potom vám oznámia,že to je dobrý výsledok toho očkovania po rokoch,že iba vdaka tomu si telo vytvára potrebné pritilátky a že vlastne všetko je teda v poriadku,tak ako má byť 😀 tak kvoli tomu toľko behačiek a konečne už sedím na chvíľu na zadku
nebolo mi príjemne ,byť medzi chorými ,s kadejakými chorobami ...iba kvoli tomu,aby som počula ,že je všetko ok 😝