Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Hlasim,ze rozširujeme rady dievčatiek 😀
čaute!! tak už doma z poradne🙂,všetko v poriadku a dnes to vyzeralo ako dievča,pred mesiacom chlapec,tak budeme len čakat 😉 😉 😉 čo si ten červík na nás na koniec vymyslí🙂
o 2 týždne ho pomeráme a potom ten cukrovkový test a už sa hádam aj ukáže...
@matabah ajoiioj.no my paradicka.downov 1:2000 tak mi odlahlo...od pol tretej som nespala a mala som tlak jak nikdy ze 130/90 co ja vrchny mavam pomaly taky ako teraz spodny.vsetko super.doky chvalil drobcek uzasny trosku sa predviedol aj fotecku mame.uz ma menej miesta tak tak nevystraja jak naposledy 😀 mne sa zdalo ze na prvom zabere vidim gulky ale doky nic nepovedal 😀 najblizsie poradna az 7.10 ☹ neviem ako vydrzim ☹ ale moze prist aj manzelik a bude velky utz tak aj pohlavicko nam hadam prezradi 🙂 ja to nevydrziiiiim dovtedy 😀
@cukrik580 ahoj tak super ,že máš výsledky ok 🙂 mne brali krv na tie genetické testy len v stredu tak uvidím budúci týždeň 😉 v pondelok sme boli na 3D ultrazvuku a máme neskutočný zážitok 😀 stále to pozerám dookola 😀 ja idem do poradne 16.9. ale to bude len poradňa bez ultrazvuku ☹
no cavte, normalne sa sem neviem dostat na napisanie 😀
.. ked ste tu chvalili to polsko, tak sme boli s nasimi v sobotu v pl, ze pokukame.. a kym mozem ist, tak pokupime ak bude co 🙂 ... no a na trhu v NT som natrafila na tehotensky stanok.. .tak som "musela" kupit rifle 40tky za 20e {kus vela, nie?}.. kus su sice kratsie, ale na moju vysku 183 je tazko zohnat vobec nejake gate... takze som celkom rada.. .potom som kupila jedny leginy tehu... a kojenecku pyzamu.. dokopy za 30e... ale uz asi nechcem kupovat nic tehotenske... mam predstavu ze s tymi gatami vydrzim do konca tehu.. co si myslite??? 🙂
... a boli sme kuken aj do toho obchodu v meste... ja ze tam aj tehotenske budu a to vsetko babatkovske... takze ked daco budem chciet, viem kam mam poslat ludi pokupit 🙂
... dnes ma kus pobolievalo bruskoooooo :( aj picha, aj krce... idem v utorok na poradnu, tak uvidime co doky povie...
a.. dnes mam chut na to, ze zajtra sa pustim do velkeho upratovania... uvidime jak to bude zajtra :D
@barrilla je to velmi tazke rozhodnutie a neviem,co by som urobila,ale nebudem sa tu hrat na hrdinku,ze mne nerobi problem mat chore dieta,pretoze to nie je utrpenie pre rodicov,ale pre to dieta a neviem si predstavit,ked by sa stalo,ze mna by nebolo,co by bolo s tym dietatom.To nechcem riskovat,aby raz moje dieta nemuselo ist do ustavu a nebolo odkazane na cudzich ludi,pretoze nie som uz najmladsia.
@kazunomiya ano,hovorila mi to aj dr.,ale mne sa pravdepodobne zachytila o jazvu,co mam po operacii ☹ .Ja som radsej ani necitala o tomto vela,lebo kazda napise nieco ine a potom mam len stres 🙂 .A inak,tie rifle,co som ti pisala,ze si chcem objednat z bazariku,tak uz mam doma a su super 🙂
Baby, koľko ste doteraz pribrali?...Ja do 4 mesiaca nič a potom za mesiac 2 kg....
ahojte tak ja mam nervy na jednu vec kazdy sa ma pyta co to bude sakra ved ledva som tehotna a uz chcu vediet ide mi to na nervy ked sa ma to furt pytaju ako ste na tom vy?
@aplless mne liezla väčšina ľudí okolo na nervy vrátane rodiny,kolegov lebo som niekoľkokrát týždenne počúvala ako to určite bude chlapec ako to vedia,tušia,cítia,snívalo sa im a iné nezmysly a čuduj sa svete je to baba 😀 . Teraz len čakať kým prestanú s tym,ze sa lekárka pomýlila alebo zle videla 😒
@jessy212 ja som doteraz pribrala 5 kg...a mam vysku 157 a povodnu vahu 43 kg 🙂) a normalne problem pribrat
@jessy212 ja som tiez utlej postavy a pribrala som doteraz skoro 6 kil... ale vobec mi to nevadi, praveze sa tomu velmi tesim. Podla mna mi bolo treba pribrat, lebo som mala podvahu. To mam normalne stale, lebo to je moja normalna hmotnost 😉 A ked si clovek uvedomi, ze mu pribudne kilo (liter) krvi, pol kila na prsiach, potom nejaky tuk, a este babo a plodova voda (hoci to zatial nie je velmi vela), tak sa tym 6 kg ani velmi nedivim.
@bambulka12 aj ja co mam rifle od kamaratky tak su super (jedny z tych co mi dala, ostatne su mi privelke).
tou placentou sa netrap, ved lekari vedia co robit. Nie je to ziadna katastrofa, akurat mozno budes musiet mat cisarsky. Ale to je dnes uz taka bezna vec, ze toho sa asi obavat netreba.
no, ja som sa vcera vazila... od "furt" som mala vahu ze 66 pri vyske 183, co bolo malo.. min. roku som schudla!!! na 62... takze fest maaalo som mala .. a teraz... mam zase 66 :D ... takze mam staaale malo, ale uz mam "svoju" vahu :D
... tiez sa mi nijak neda pribrat 🙂
@kazunomiya ved jasne,ja sa nebojim cisarskeho,lebo aj tak kvôli tej operacii by som musela tak rodit a mala by som ho mat naplanovany,tak ja si predstavujem,ze pridem do porodnice bez bolesti a na druhy den porodim sekciou 😀 ,ale tak uvidime,ci nebude este skor,aj prve som mala o tyzden skor,tak som zvedava,ale aj tak to je jedno,len nech uz mam svoje babtinko zdravucke pri sebe 🙂 a kazda jedna z nas 🙂 .Uz som pozerala na bazare aj saticky a svetriky,take malinke 🙂 ,nech mi uz len povedia pohlavie a zacnem kupovat 🙂
@bambulka12 🙂 no ja som zvedava ako to bude u mna.
Co sa tyka veciciek, ja asi nakupovat vela nebudem, lebo som toho od tej kamosky jednej dostala tolko, ze asi az privela. Dnes som to vytiahla ze idem potriedit na mensie a vacsie a pozriet co tam vlastne je... Este mi planuje dat dalsie, ked poviem, ci bude chlapcek alebo dievcatko.. ale to budem az o mesiac vediet. Keby som nieco potrebovala, vraj nemam kupovat, ale staci jej povedat a zozenie. Dake "drobnosti" si asi ale predsa len kupim.
@kazunomiya jeej,no to mas teda super.Mne tiez jedna kamoska povedala,ze mi pozicia nejake veci,ale väcsinu si budem musiet pokupit.Kedze penazi nie je vela,tak viac budem z bazariku a nieco aj nove.Chcem zacat postupne nakupovat od velkeho sona,kazdy mesiac nieco,aj plienky 🙂
@bambulka12 kedy mas velke sono?aj ti povedala sestricka ze moze aj mm prist? 🙂 ja az 7.10. neviem ako do vtedy vydrzim ☹ ale dako to zvladneme 😀
@cukrik580 aj my mame velke sono 7.10. a zda sa mi to neskutocne daleko 🙂
@cukrik580
@mimamijami ja mám 8. 10. 🙂 Vydržíme, určite 🙂

@barrilla to nie je značka sa mi podaril preklep, malo byť bol nie BOI