Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@danielle presne tak, ja som mala premyslené meno pre chlapca a pre dievča ešte skôr ako som otehotnela, manžel si "dáva na čas", tak tiež čakám na jeho vyjadrenie. Budeme mať dievčatko, ale zatiaľ bábätko voláme všeobecne DROBČEK 🙂 Na druhej strane je výhoda neoslovovať dieťa konkrétnym menom (kým je v brušku), lebo stáva sa, že sa narodí opačné pohlavie ako povedia lekári.
@kavaapalma ja som tiež doma na PN a občas som rada, keď sa môžem pekne obliecť do mesta v čase vychádzok. Pomohli mi známe, ktoré prepožičali tehotenské oblečenie (nohavice), ostatné oblečenie zatiaľ nepotrebujem meniť za tehotenské. Už predtým som nosila vrchné oblečenie, ktoré neodkrývalo brucho a nebolo moc obtiahnuté.
@wudz ja som si teraz cez bazár kúpila tehu tričko s nápisom a 2ks brušných pásov, ešte mi zatiaľ neprišli, dúfam, že mi sadnú 🙂
Startovacia sada AVENTalebo tommee tippee??? Ktora je podla vas lepsia?🙂vo vseobecnosti,ktore flasky su lepsie: avent ci t.t?:)
Podla mna naj flasky babule.... dieta tam nemusi pustat ziaden vzduch, tym padom neprehlta vzduch, nemusi odgrgat, je to podobne kojeniu...
https://www.youtube.com/watch?v=e-7hRfFp-M8@zuzkad85 ved ja sa normalne tesim na vychadzku,lebo potrebujem pohyb,ovela lepsie sa citim... ja mam nejake tuniky to mi staci,vela som nepribrala,takze v pohode... V pondelok idem na poradnu a za ten mesiac som pribrala len 1,5kg,tak uvidim co nato dokina... lebo minuly len kilo...myslim si,ze je to v pohode...
@danielle - my maleho aj tak stale oslovujeme zabiatko ♥ Asi mu to aj prischne ako prezyvka 😀
Komplikujete mi to:D idealna situacia,ked sa.snazite vybrat medzi dvoma znackami,mysliac si,ze tie su najlepsie a.druhe mamicky pridu s dalsimi znackami:D mm to vyriesil, nebude balik startovacej sady, ale z kazdej znacky "opacime" 🙂
@wudz ja som tiez kupila aj leginy za 5 eur, tiez v kiku a o par cisel vacsie. Par veci mam este z lidla, par veci tu z bazaru, a jedny tehu gate do roboty.
su vseliake flasky aj vyrobky , aj protikolikove a neviem este co vsetko, vzdy to mimi sa z vzduchu nadycha, z casti poprehlta a vzdy to miminko treba dat ODGRGNUT!!! To nie je pravda, ze je ten vyrobok 100perc. Uz len kto je s cim spokojny. A ked si mimi zvykne, povacsinou sa potom pouziva len jedna znacka a jeden druh, ako je cumel, tak aj flaska.
@willy_wonka ja som kupila tommee tippee 😉 ale aj co anjelicek26 odporucila su dobre...len t.t. boli teraz v akcii tak som to kupila..aj tie su antikolove,tak dufam,ze malej sa bude dobre pit 😉
@willy_wonka to som ani nemyslela na take meno...pockaj opytam sa mm 😀 lezi tu pri mne a hra hry.
@willy_wonka jeho odpoved...hmmmm to nieje skarede meno 🙂 takze asi to bude Kristinka 😀
@willy_wonka uz ma ziadne mena nenapadaju...uz som mu ich tolko navrhla 😒 a Vas maly uz ma meno?
@katuska54 ...a neskor budes rozpravat malej Kristinke, ze jej meno vybrala teta willy_wonka vlastnym menom Kristinka:D
@willy_wonka @katuska54 - Kristinka je nadherne ♥ Ja som straaasne chcela Izabellu, ale co uz, ked to skvrna ma pipika 😀 😀

ved to... mm ma este cas (on ma vzdy cas...) a ja neviem, ako mam drobceka oslovovat... a hlavne mame 3-rocnu dcerku a ona ho vola chlapcek, lebo nevie meno... 🙂