Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka Hej z UK :o) Neviem preco je to tak, ale v niektorych krajinach sa predava s jednou a v niektorych s dvoma...tiez neviem preco je to tak :o)
@willy_wonka Ja osobne to vyskusane nemam, ale myslim, ze jedna bude stacit...ako hovorim, vsetky su s jednou.. Ja sa skor obavam o ine - my budeme mat babybay a to som pocula, ze to skresluje, tym, ze je ta postielka pripevnena k maminej, tak monitor potom snima aj mamin dych, co je blbe, lebo to potom je na figu :o( Tak uvidime, musime to vyskusat...
inak.co som kukala.na amazone tu snuzu co.chcem tak tam nevyde o nic menej ako tu na.svk...to asi zalezi ze co to je 🙂....a inak.k.tym podlozkam.do postielky.ze su lepsie 2 ako jedna skrz to putovanie po postielke.ale zas podla.toho aka je velka postielka aj to treba brat do uvahy...🙂ale ja by radsej kupila asi s 2 platnami ako len s jednou 🙂
@willy_wonka tak ja beriem len magnezium a to 3x2 tablety denne, ale to kvôli tomu že mis župa niekedY tlak a ma boli v podbrusku. A od piatka aktiferin, ale ten uz brat nebudem, dnes si to vydiskuzujem u lekárky. A akurát som dostala aj antibiotika, zapálil sa mi zub a mi ho rezali tak ako mám uz dosť toho :(
@katkalubkova ja síce tiež nemá skúsenosti so sekciou ale mám kamošku ktorá má za sebou 2 sekcie, veľmi rizikové tehotenstvá a je po nich v pohode a jedna kamoška má dokonca 3 sekcie a to s odstupom 2 rokov čo teda človek nevie či má krútiť hlavou či obdivovať a je tiež OK
@willy_wonka
@qtinka77 netusim preco, ale je uplne v pohode, monitor sme pouzivali 7mesiacov a chuvu este teraz pouzivame...akurat sme pre monitor vymenili matrac za molitanovy, s kokosovym to blblo...dokedy chces pouzivat monitor? Lebo polrocne babo ti zas tak velmi necestuje, mozno sa otoci maximalne a to nevadi...navyse, Tobi potom cim dalej castejsie koncil v posteli pri mne kvoli kojeniu takze monitor uz bol zbytocny, doteraz neprespal sam noc 😄
Ahojte, tak som bola so sebou spokojna, ako som si pekne vybavila v robote home office a uz som aj pn ☹ a to mozem byt rada, ze som ho ukecala, aby ma este nehospitalizoval. Podlozit postel a lezat. Krcok skrateny, CS:1 (vo stvrtok som mala este CS: 0) ale take bolesti, ako ma dnes zobudili, to neprajem nikomu:( je v tomto stadiu CS:1 normalne? Kolko mate vy?
@slavka_a_maros panebože, na bolesť si išla lekarovi? aj si špinilila? Ja mam zatial 0 :-/.
@delica no bolo to take brutal pichanie v podbrusku, ze som sa ani hybat nemohla:( ziadne spinenie, nic, len ta bolest.
@slavka_a_maros Ake bolesti si citila? Nemala si nahodou aj problemy s crevami? Ja som raz takto na zaciatku roka, myslim, ze to bolo v 18.tyzdni prezila celu noc tak, ze som az v predklone chodila ake som mala krce - a aj som citila, ze to ma boli maternica...a uz som si aj myslela, ze je koniec :o( Potom ma rano prehnalo 2x, isla som k lekarke a ona ma skontrolovala, aj babatko a vsetko bolo OK - jedla som oskvarkovu pomazanku a z toho som mala problem s crevami a tak mi to vysvetlovala, ked som jej hovorila, ze ma jasne bolela maternica - tak, ze teraz to vsetko na seba tlaci a ze to z tych criev ma bolelo...
Ale ked mas velke bolesti, radsej chod aj 10x zbytocne k lekarovi ako raz neskoro...
@slavka_a_maros hrozne mi je to luto, hlavne pekne lez a opatruj sa. Ziadne stresy.
@slavka_a_maros ahoj...no ja neviem mne doktor nic nepovedal tak hadam to je ok 🙂...a nebooj bude vsetko dobre uvidis...kolko je vlastne ked je uz skrateny je zle?alebo by mal doky upozornit?
@qtinka77 tak toto to nebolo 🙂 krce obcas mavam, ale toto bolo ako keby ma rezali... Tak som radsej isla
@slavka_a_maros Ale ved ja tiez mavam, ked mavam s crevami problem, uplne ine bolesti - toto bolo vyslovene, ze maternica... a co lekar na to?
@qtinka77 on ma chcel nechat pn uz minule, lebo mavam krce a tvrdne mi brucho, tak si to len potvrdil a nediskutoval.
@slavka_a_maros Aspon on ma rozum :o)))))
@hobit mne zistili anemiu (chudokrvnosť) už ako dieťaťu a trvá to doteraz. Teraz sa to zhoršilo,keďže drobec tiež potrebuje dostatok železa, tak mi lekár nasadil Maltofer, užívam 1 tbl každý večer, uvidím dokedy. Začalo to náhlym búšením srdca, kardiologička zistila menší šelesť v dôsledku chudokrvnosti. Okrem toho sa snažím jesť jedlo bohaté na železo. A ty si na tom ako?
@slavka_a_maros drzkej se, on si clovek neda rict, dokud ho to uplne nepolozi... ja jsem uplne stejna...
@slavka_a_maros tak len pekne lez a oddychuj,pre babo vsetko. Drzim palce.
@slavka_a_maros pekne oddychuj a ziadne namahanie. pre drobca vydrzis lenosit 😉
@slavka_a_maros vitaj v klube skratenych krckov🙂 ziadne behanie po obchodoch, ani upratovanie, iba wc, sprcha a postel. Bude to v poriadku 🙂 ver,ze tymto extra oddychovym rezimom,nacerpas tolko sil k prichodu babatka🙂
@willy_wonka organizuju sa v tomto klube nejake zbesile vecierky? 🙂 tak toto si ten moj muz vypije...ja som mu hovorila, ze treba nakupovat pre babo a on stale, ze je este skoro. No a tu to ma! Som zvedava, ako budekupovat postolky napriklad🙂
@slavka_a_maros mavame pravidelne zurky v posteli pred telkou...moj mm uz konecne pochopil, ze treba dat vsetko dokopy skor, teda ja uz chcem byt od maja pripravena na vsetko🙂
telefon,tablet dor uky a objednavaj🙂
@willy_wonka no tak to asi aj bude 🙂
@willy_wonka
@slavka_a_maros no devcata pekne si to uzijte to lenoseni...
me mm vymyslel, ze kazdy den budeme chodit na prochazky aspon na hodinku, abych nezlenivela🙂 venku je sice paradne, ale vcera jsem po 20min fucela, jako bych lezla na teriho chatu :D a to nova dubnica je na rovince...
@slavka_a_maros
@willy_wonka teda baby, nie ze by som vam zavidela tie skratene krcky, ale na par dni by som sa svami vymenila 😀

@hobit
@qtinka77 ja len rozmyslam preco sa u nas predava s dvomi.....