Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
chcem sa ešte opýtať, viem že ste tu už preberali tému monitorov dychu a väčšinou asi máte Angelcare..má niekto aj iné napr.Babysense? Alebo poznáte výhody/nevýhody?
@martoska me se na podpatcich neda chodit od asi 2 mesice... asi se mi posunulo teziste, ale chodim jak po... kdyz mam i jen trosku vyssi podpatek. perfektni bude, kdyz si budu davat tenisky, nebo cokoli,pri cem se nemusim ohybat 😀 pripadam si jak potapec, nadechnout a rychle ohnout k botam...
@katkalubkova moja gyn. odporuca mat zbalenu tasku od zaciatku 7. mesiaca, nikdy nevies, co sa moze stat... takze ja si uz pojdem asi do lekarne v najblizsej dobe nakupit... 🙂 pre istotu. tiez sa nechystam skor rodit, ale ved lepsie byt pripravena skor ako nepripravena... 🙂
dievcata, ktore mate uz aspon jedno dietatko a rodili ste v lete, ake oblecko beriete pre babo do porodnice? mne sa dcerka narodila v zime, takze naozaj neviem, ako obliect drobceka... 😕 len opalovacky alebo treba overalik s dlhymi nohami a rukavmi?
výborne, pozerám na čas a už dobré 2 hodiny sa chystám umývať kúpeľku.. namiesto toho čistím účet objednávaním ďalších prepotrebných vecí 😀
@misza1 @martoska.. to pozicanie je super..viem ze na svk to robi jedna poistovna, tusim union, ale tam nie som takze nic, a porodnice v BA take urcite nerobia..takze preto kupujeme.a. navys emy tie vysielacky potrebujeme, kedze babo bude spinkat hore v spalni, a my dole cez den.a.by sme ho poculi 🙂 a ja samotne vysielacky su dost drahe, a preto ked som nasla kombi. toho s monitorom dychu tak sa mi to hned zapacilo 🙂
@martoska ak budete cela robina poistena v unione, dostanes na 6m monitor dychu, na zvysnych 6m za poplatok.
@hubenourova dík za radu, keď budeme čakať tretie budem múdrejšia 🙂 .Náhodou nevieš či Šaca poskytuje to zapožičanie monitora?

@danielle no dnes vraj hlásia miestami až 15 st. tak sa teším 🙂. Ja už mám objednané riflové kraťasky a nejaké tričká a balerínky, sa neviem dočkať, len keď tak budem pokračovať s tvrdnutím brucha a puchnutím nôh neviem či to vôbec využijem 😒