Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
jinak by jste neverili, jaky mam dnes problem napsat logicky vetu 😀 dost, ze mi vypadavaji slova, nevim se vyjadrit, tak jeste kdyz neco napisu, tak to pak jeste musim upravit aby to davalo smysl😀
@misza1 😀 vidím že sme na tom dobre. Ja už mám niekedy pocit keď príde mm z práce že aj by som sa chcela veľmi rozprávať ale už neviem načať žiadnu inteligentnú tému okrem bábetkovania 😉 .Aj čo sa týka toho strašného množstva aktivít čo som chcela počas PN začať robiť, zatiaľ som sa dala len na klavír, to bol môj detský sen 😎 ,nič iné nie som schopná začať
@martoska
@misza1 myslite, ze sa da naucit hackovat z netu? mne sa tiez hackovanie paci, ale v mojom okoli nikto nehackuje... ☹ aspon ciapocky by som sa rada naucila... 🙂 nasa Ninka ma teraz obdobie kvietkov, motylikov, princezien a ruzovej farby... 🙂 chcela by som sa naucit hackovat aspon ciapocky a drobne aplikacie... 🙂
dá sa určite aj z netu, ja keby že mám dievčatko háčkujem ostošesť 🙂. skúste popozerať aj tieto stránky
http://www.mimibazar.com/navod.php?id=81
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=9855
Návod na háčkovanou čepičku
www.mimibazar.com
vyšlo sluníčkoooooo 😎 😎 😎 ideme sa slniiiiť 🙂
@misza1 - hackovat sa naucis z youtube uplne v pohode 😀 Ja viem len odtial, na kazdy vzor su tam videa, hlavne v anglictine 🙂 Je to fajn, ja uz hackujem prckovi ciapocky na jesen 😉 V lete na to pri troch detoch nebude cas 😀 V albume s dcerkou mam tricenko, co som jej dorobila vcera, este to musim odfotit s ramienkami 🙂
Inak ja mam za sebou poradnu, vsetucko v poriadku ♥ Prcek nechcel ukazat tvaricku, vystrkoval nam chrbatik, inak stale si sedi na zadku, co som cakala 😅 😅 😅 Cely brat 😀
@anjelicek26 ale co som pozerala tvoj album, ty si sikovna na rucne prace... 🙂 klobuk dole, ako si si vynovila kocik... 🙂
@danielle - tak som kupila kocik za 70 evri z bazaru, potahy nie boh vie co, tak to chcelo upgrade 😀 Drahy sa uz teraz desi, ze dam tisic evri za novy kocik, ze co s tym potom porobim 😀 😀 😀 Aj ked teraz ma nic nenapada, kupila som presne farby, ake som chcela 😀 😀 😀
@anjelicek26 super to vypada🙂 asi v nedeli zacnu🙂 jak se znam, tak jak zacnu tak uz neskoncim🙂 takto jsem zacala s gelovkami, nejdrive sama sobe a ted pomalu rozpoustim klientelu🙂
@misza1 - veru je to zavislost, ja mam doma tonu vlny od vymyslu sveta, latky, doplnky 😅 😅 😅 Ale tak lepsie ako kukat po veceroch pasivne na telku 😀
@anjelicek26 to mas velku pravdu... 🙂
@martoska tak to neviem ani nahodou. Ale este to poskytuje ina poistovna, stalo by za opytanie, to zistit vo vasej, ci to nahodou neposkytuju tiez, lebo sa to dostava az pri prihlaseni novorodeniatka, tak nie ze budes mat dva.
takze dnes som vymenila gyn.za novu dr. som nadmieru spokojna...sice dr. krutila hlavou nad tym byvalim gyn,ze co je on zac...tolko vysetreni mi nespravil,tak teraz to musim dohanat. ale som nadmieru spokojna s nou 🙂

@silsil myslis ze v BA porodnice nepujcuje? podle me je to kseft pro vsechny nemocnice, tak proc by si nezarobili?🙂 a kdyz uz i Trencin pujcuje...