Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros ty uz mas doma zoznam do porodnice?
pozerate niektora na jojke super mamu? hovoria o rizikovych tehu...
@qtinka77 No ahoj, tak mam to za sebou, zajtra pre vysledky. pit som mohla, to mi doktor povedal, nech sa rano dobre napijem. len ja rano byvam taka hladna!!! takze aspon som sa "najedla" z toho. dalo sa to vcelku. a to som dostala zarobene v lekarni, aj bez citrona. taka cudna zmes. dve hodky som tam posedela, pocitala, vzali znovu krv a domov. rovno som sa potom napila caju, som si zobrala so sebou. sestricka ma potesila, ze mam dobry krvny obraz a to som po tej chorobe... som darca krvi, takze sa o to viac tesim, ze som stale v pohode. konecne som bola aj trochu vonku, som sa presla, uz sice fukalo, ale super 🙂 takze radim sa dobre rano napit, aj pol litra ked vladzes a zobrat si potom so sebou. dalo sa to. 🙂
@katuska54 z casopisu 😀
@katuska54 hej, chvilku som pozerala, ale tam sa hovori ale o zdrav problemoch uz pred tehu..to som nemala:D
Tak, veci do porodnice objednane:D
@slavka_a_maros ja som myslela,ze od dr. a v akom casopise to bolo?
@willy_wonka baby vy tu pisete co uz mate do nemocnice 😕 a ty si co objednala...daj mi zoznam co potrebujem 😨
@katuska54 teraz v mama a ja je taky odskrtavaci 🙂 ale to sa vsade opakuje, maju to tusim sj na stranke. Aj antolska ma zoznam na svojej stranke...
@slavka_a_maros jeee dik idem kuk tu antolsku 🙂
@katuska54 ale nemusis stresovat🙂 to len v klube skratenych krckov nie je co robit, tak riesime taketo blbosti 😀
@katuska54 nemam zoznam, len som si pamatala co tu baby riesili, takze poporodne nohavicky, vlozky, jednorazove podlozky a chranic(?) na bradavky 🙂este potrebujem nejake nocne kosele pokupit
@willy_wonka aha...ja tiez musim kupit poporodne nohavicky,vlozky. podlozky mam 2 baliky a mam aj take latkove... a nocne kosele som objednala z netu za 10€ a teraz ich maju v tu na mk v shope za 15€ 😒 inak presne tie com kupovala maju v podchode na mierku 😉
@katuska54 @willy_wonka baby co rodili na antolskej mi hovorili, ze im tie nohavicky nedovolili 🙄 kosele som objavila v jednom obchode v avione - lyrex . Mali rozne, nie len tie s macikmi
@slavka_a_maros fiiha,tak to sa musim opytat. to si ma nepotesila...a nechapem preco to nechcu dovolit 😠
@slavka_a_maros
@katuska54 uvidime ci dovolia,nedovolia,prr istotu mat🙂 ved ako by potom drzala vlozka...🙂 katka,odkial si objednala kosele,daj mi link prosim
@katuska54 no lebo im je to pohodlnejsie, ked chodia pozerat pacientky... Vraj maju taku dlhu pinzetu na tu vlozku 😀 no nechutne
@willy_wonka ved ja tiez mam nachystane 🙂 aj v tom kurze na antolskej ti na tuto otazku odpovedia: "no stehienkami si ju budes drzat" 😖 true story
tu je zoznam do porodnice z mama a ja:
http://www.mamaaja.sk/tehotenstvo-a-porod/porod...
V jedom albume tu na MK som videla, ze mamicka mala v postielke ako keby polohovatelny rost, teda babatko lezalo trocha sikmo,vraj to je dobre pre babatko..ale nikde na nete neviem najst, nieco ako polohovatelny rost do detskej postielky. stretli ste sa s tym niekedy?
@katuska54 dakujem,idem poxriet🙂
@slavka_a_maros no, len nech mi to povedia... 🙂
na Kramaroch pred 2 rok som asi 2 dni pouzivala take poporodne-sietkovane nohavicky (lahko sa oprali, rychlo vyschli) ale potom uz moje klasicke bavlnene, vsak ako by vlozka drzala, rano pred kontrolou nas obehla sestricka, ze ide kontrola, nohavicky dole ( museli sme byt osprchovane), vlozku som si drzala stehienkami a ked prisli ku mne, tak vlozku odlozit sama a odokryt sa 😠 😠 ale po 2 dnoch uz kontrolovala len izbova doktorka a ta bola mila, takze urcite aj nohavicky, vsak cely den si ma uz ani nevsimli, ako by som chodila 😖 ci stehna pri sebe a ledva cupitat...... a aj terz do MT si beriem aj nohavicky
@danielle no hovorim, toto je to iste, co je teraz v casopise🙂
@katuska54 ake chutne kosielky, teraz si neviem povyberat,kolko si si objednala ty?🙂
@willy_wonka prinajhorsom ti vypadne🙂 ja si to tiez neviem predstavit a dufam, ze to tak nebude... Nuz co, bude sranda

Dievcata, viete, ktore plienky maju vpredu vyrez na pupok? Citam zoznam do porodnice a tam pisu, ze je dobre zobrat take...