Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@martoska už som niečo našla 🙂
@pavuciatko - ja som nosila len kojo podrpsenku a pyzamove nohavice cele leto, co som kojila, v zime to uz potom bolo jedno, urcite nie nocnu kosellu, to nenosim ani teraz 😀
@anjelicek26 inak, asi máš pravdu, aj to by mohlo stačiť. ale potrebovala by som niečo, do čoho sa natrepem už teraz s tým bruškom. teraz spávam v tehu teplákoch, ale vždy sa zobudím na to, že mi spod trička aj tak vytŕča bruško 🙂
@pavuciatko - ja spavam naha 😀 😀 Klidek tabacek 😀 😀 😀 Len pocas ocistkou ked clovek beha s vlozkou je to lepsie mat na sebe tie pyzamove gate xixi
@anjelicek26 aj ja najradšej tak, hlavne v lete v tých horúčavách, ale len keď nie je svokra doma, lebo to sa nedá predvídať, kedy doletí k nám :-/
@willy_wonka taka tabulka tu uz je niekde.. tusim ze ten nick sa vola junovky2013 ale nevidela som tam ani seba, ani vas tutu take znamejsie nicky co diskutujeme..takze neviem ako to funguje a kto to vytvoril.. je tam aj napisane meno porodnice atd..
@silsil jaj Ano,.tu maju baby zo sukromky, tam nechodim. Myslela som sumar z nas, co sa tu "pozname" 🙂
@silsil - tie junovky sme v sukromnej skupine, je nas tam tiez hodnee 😀
@pavuciatko - jaj tak, toto je vyhoda, ze k nam sa ziadna navsteva len tak neprihrnie, sme prilis daleko 😀
@anjelicek26 juj, ako vám je 🙂
@willy_wonka aha to som nevedela ze je tu aj sukromka 🙂 ale kludne si mozeme spravit nasu vlastnu..to by bolo super 🙂
@silsil spravis? :D
@pavuciatko - ma to svoje vyhody a aj nevyhody... clovek musi vsetko zmanazovat sam a to uz pri dvoch detoch je niekedy umenie, miesto rodiny si vypomahame s kamoskami alebo opatrovatelkou, drahy robi od nevidim do nevidim, spolahnut sa na nejaku velku pomoc neda, pri troch detoch to bude zahul 😖 Vidim to na dlhsie letne dovolenky a vylozene nozky na Slovensku 😀 😀
@qtinka77 ja tiez som ako kacica, furt pijem, ale dalo sa to vydrzat bez vody. vysledky mam az zajtra, ale krvny obraz mali do tych dvoch hodin, co som tam sedela. dnes je nejaky hrozny tlak, mna tak berie spat, som aj pred chvilou zadriemala, ale to mi nerobi dobre takto popoludni, obycajne ma rozboli hlava ☹ ale citim sa akoby bola polnoc 🙂
@misza1 pocuvaj, tebe ta dnesna 99 spravila nejak dobre, som sa tu rehotala na tvojich prispevkoch :D, co si dnes popisala :D. Dneska si dala aj vtipálka @willy_wonka
@willy_wonka no ved kazdy den nie je nedela 🙂.
Inak dnes som stravila den s jednou Ruskou, co som tu mala na zaucenie, mi hovorila, ze isla robit 3 tyzdne po porode, ze previazala prsia, nech nema mlieko a šup do prace.
No a potom sme si preberali nejake social conditions a vyslo z nej, ze materska je na naše 74 Eur 1,5 roka a potom nič.
@willy_wonka aj sa ti tam nejaka kosielka pacila? objednala si si?
a tebe sa nechce urobit tu tabulku? aspon by som mala prehlad kto,kde, s kym,kolko... 😀
Ahojte bambule, myslite, ze je ok ked mam uz teraz (27+6) unik mocu najviac pri kychani, smiechu...joooj a ja sa tak rada smejem🙂 🙂 🙂
@delica tam maju defaultne stanovemu matersku tych 74€? uf, to je neprijemne...niekde to je normalne, zr zena kratko po porode uz ide do prace, teda.zo zakona..my v tomto mame vyhodu(asi jedinu) co ma aj nevyhodu, ked.sa zena.rozhodne.dobrovolne skor do prace je.uz zla matka...
@katuska54 ano pacili, vela:D este hadzem do kosika,mam tam zatial supravu aj so zupanom, , taku kosielku, co zrovna nie je na kojenie, ale je pekna,vyzera.ako satocky,aby som bola fesanda v porodnici a este vyberam z.tych veselych farebnych🙂 Dakujem🙂)
@katuska54 k tabulke, ja by som ju aj spravila, ale 100% casu na nete som cez telefon z postele, nb je mi nepohodlny...ale aj ty si PN.... nespravis?🙂" aspon by som mala prehlad kto,kde, s kym,kolko..." 🙂
baby kolko mate kileciek od zaciatku +?ja uz 9,asi prestanem jest ☹
@kacoorka akurat vcera som pisala babam, aby neriesili vahu🙂 9 nie je tak hrozne.hrozne, u mna bola vychodzia vaha 44-45kg, teraz? 58kg:D

@martoska tak poraď