icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
7. mar 2013

@kavaapalma snad to v pondelok bude lepsie, aj ked asi nie o tolko aby si to mala negat :( ta hodnota je dost vysoka hranica je 7,6 - 7,8 :(
@katkalubkova

katkalubkova
7. mar 2013

ved ja som v minul. tehotenstve mala zvys. pec. testy a teraz mam este nizsie, ako je norma, no nejem mliecne a chleba, tak asi preto, mam alergiu. Som zvedava na ten cukor, az ho mam v norme, teraz clovek nevie, ci si pred tym den nieco zjest, ci si dat pozor! Ale podla mna pred tym cukrom sa moze clovek napit cistej vody, alebo horkeho caju - cierneho.... ja bude mat problem tam ist uplne aj bez tekutin, mne bude zle. Ci sa pred tym nesmie pit? Ja si asi zavolam ku lekarke, ze ci pit, ci nie....

willy_wonka
7. mar 2013

@katkalubkova ja som mohla pit,cistu vodu a co viem, tak aj ostatne baby , ak by sa nemohlo pit by sa dal ten test klasifikovat ako filtracia tehotnych jedincov, by sme im tam mreli :D

katkalubkova
7. mar 2013

@willy_wonka tiez si myslim, ze cista voda by nemala skreslit ten vysledok, kolko ste cakali na vysledky? Ja to urcite hned nebudem mat....

kacoorka
7. mar 2013

@zuzka444 ahoj zuzka, tak ja som mala nachystanu vybavicku prevazne 50/56, 50tku nemala vobec, 56 necely mesiac, hned sme v podstate presli na 62jku, tak som zvedava ako to bude teraz s druhou babulkou, ci bude ako Terinka 😀 ale aspon mam teraz kopu noveho oblecka a ja teda nekupujem nic okrem jednej osusky s kapuckou aby mala druha babika vlastnu

zuzka444
7. mar 2013

@kacoorka dakujem moja za odpoved bo vcera tu jedna babenka pisala ze nech si baby kupuju hned 62 a mne sa to zdalo velke a Terinka mala vyse 4 kilov tak preto ze ake oblecko si kupovala 🙂..a si ma usvedcila ze staci 56 aj ked len na 2-3 tyzdne 🙂...no ja zatial.nemam.ani jednu osusku dokelu..este mi.chybaju taketo drobnosti ach..ale to asi kupim.hned aj s vanickou aby to mala pokope 🙂..ale odlozila som malej jednu osuskh.co sme dostavali v praci heh a to bude jej aj ked je velka aspom ju tam zababusim riadne :D

kavaapalma
7. mar 2013

@katkalubkova to neviem

kacoorka
7. mar 2013

@zuzka444 nie isto hned 62 nie to je blbost, lebo aj mojej ked by som hned dala 62 by jej bola velka po mesiaci ano uz bola dobra,ale zalezi aj co za oblecko lebo par kuskov sme mali z kik a tie su vacsie cize ked pise 56 je to 62jka, aspon mne sa to tak javi ked porovnavam s ostatnymi co mame, no aj ja mam take velke osusky co manzelino nosi z robotky, su uzastne ale jednu s kapuckou chcem, pri Teri som ju vyuzila maximalne je uzastna aspon podla mna 😉

delica
7. mar 2013

@kavaapalma mrcha jedna skareda cukrovková :(

qtinka77
7. mar 2013

@kavaapalma Ale neeee :o( Ty kokos...a ake si mala hodnoty? Jasne zle alebo hranicne? Juuuj, tak si davaj pozor na papanie...drzim palce!

qtinka77
7. mar 2013

@marilliana No ved hej - vela maminiek nema na vyber...aj ked, aj my sme na tom boli velmi zle, fakt ze od vyplaty do vyplaty, ale aj tak som bola s malou doma, lebo to proste ma zmysel - Ty si vychovavas to dieta a nie niekto iny...
No bodaj by sme nikto neboli odkazani na to, ze "musime"...do prace kvoli finanaciam...

zuzka444
7. mar 2013

@kacoorka ja si tiez myslim.xi xi..inak.ja som nasla teraz take paradne teplacky v kik po 3 ecka som kupila 2 bo nemam nic take ze ked bude chladnejsie dam teplacky ponozky a bude 🙂..ja si tiez jednu kupim s kapuckou sak.uterakou nikdy nieje dost 🙂...

martoska
7. mar 2013

@katkalubkova jeeej dievčatá..asi excelujem..ja mám 110 cm 😕 je tu niekto väčší?

kacoorka
7. mar 2013

@zuzka444 ja som tam teraz terinke kupila usper jarne gatuse za 5,50 a jarnicek taky chutny ze som si ho hned zamilovala tiez za 5,50 sebe tricka po 2,99 som velmi spokojna, maju dobre ceny len tehu gatuse nemaju co ma sklamalo, ze skoda ☹ ale inak ceny dobre a vyber tiez

zuzka444
7. mar 2013

@kacoorka no jasne inak.aj dost casto davaju novy tovar..sa mi lubi..dost veci tam maju peknych len keby bolo aj tolko financii...ma teraz dost sklamala moja marodka ze za 31 dni dostanem 229 eur :/

martoska
7. mar 2013

@kavaapalma držím palce nech kontrolný odber dopadne lepšie

kacoorka
7. mar 2013

@zuzka444 to je dost malo, si robila ci si si platila DNPO?

zuzka444
7. mar 2013

@kacoorka robila som..no a neplatila bo sa mi zdalo moc platit mesacne 119 eur...a ani by velku marodku ani matersku nemala bo to je z minima cize dvnp by bolo len 14 eur a ja ked som si ho platila tak som si platila vyse 30 eur.a stalo to tiez za houby :/...co narobis to je stat...

kacoorka
7. mar 2013

@zuzka444 no ved asi sa natreme boxom a dostaneme vsetko, svine jedni hnusne, nam nic nepatri a aj ked makas tak nic nic nemas,. ja som si zacala platit v 2008 v 2009 som potratila ale mala som pnku sice vtedy len 150ecka ale lepsie ako nic,potom som si zdvihla zo 14ecka na 30mesacne a to mi uz pri Teri urobilo 350pnku a 450matersku este ze som to stihla chvala bohu teraz dostanem 200ecka na dve deti a musim byt spokojna to je strasne

katkalubkova
7. mar 2013

@martoska mozno vela plod. vody, alebo riadne chlapisko 🙂

anjelicek26
7. mar 2013

@kavaapalma - moze to byt aj tym, telo pri nedostatku spanku spaluje uplne inak, mne doky nakazala 8 hodin povinne pred tym 😅

zuzka444
7. mar 2013

@kacoorka heh dobre napisane s tym.boxom :D..ale mas pravdu ja som rozmyslala ze vyuzijem.tu ich vetu ze to je rasizmus :D..joj chuda moja ze 200 ecok na dve deti co ti sisi..toto neni normalne kks..ze sa nehambia..rada by tu nasu vladu dala na nase miesto aspom na 2 mesiace nevyzili by z nasich platov abo z materskej ani 2 tyzdne ...a nije my musime uzivit rodiny a neviem co kks.a nikto nevidi ze treba platit aj skolku oblecko a jedlo..jaj pri tomto sa vzdy tak rozculim inak..velmi.rada by si to vymenila aspom na 2 mesiace s nasou vladou...z ich mesacneho platu by som.vyzila rok :D..heh a to v luxuse ...xi...ozaj co este budes kupovat miminku?ja uvazujem nad tymi klobucikmi na bradavky ci to mam kupit abo ee...porad.

kacoorka
7. mar 2013

@zuzka444 ja uz asi nic, kupila som jej zavinovacku jednu taku sumnu z bazariku za 7eciek uplne ako nova inak mam uplne ze vsetko uz aj plienky 😀 no klobuciky?takto ja som na zaciatku pri malej pouzivala lebo som mala jednu bradavku vtiahnutu a ked mi ju vytiahnla tak ma neskutocne bolela a klobucik mi pomohol, lepsie ked budes mat, nestoji to vela a ked nepouzijes predas, ja som pozerala minule veci po Terinke, mam aj nenosene kusky, nic znicene, takze ma vsetko akurat na zimu jej kupim overalcek cizmicky a neviem mam tri krabice veciciek 50-56-62, potom dve 68-80, no apotom velke,som zasobena aj na dvojicky 😀 co sa tyka vlady vies co to je presne akurat na rozculenie ☹

anjelicek26
7. mar 2013

@kacoorka - juj babule ze mate vsetko, ja nemam vlastne nic okrem par dupiek a setu do postielky som uplne na nule 😅 Jedine kocik mame objednany a dnes dorazila autosedacka, ale bazu este musim dokupit, no proste sme na tom este paradne biedne 😀 😀 😀 Ale drahy vravi, ze ved to objedname na jeden sup, nech nestresujem, pritom ja mam zoznam na dve A4 co nam treba 😖

zuzka444
7. mar 2013

@kacoorka super kks ta zavinovacka sa oplatila ja si tiez musim nejaku kupit bo zatial mam len jednu co mi preda kamoska a nech mam aspom dve 🙂..ale rozmyslam ze si tuto kupim asi novu sak su neni drahe tu u nas okolo 14-16€ to je celkom.fajn cena nie?...tak asi si ich kupim teda...ja zatial nemam vtiahnute bradavky ale to sa moze asi este zmenit ze?..tak to mas super zasobky heh ja budem mat prve takze vsetko kupujeme kks a clovek by ani necakal co vsetko potrebuje kks..ide ma porazit z toho ze furt nieco heh...ale ked si zase vezmes v takycho diskontoch to oblecko neni drahe a jedine ta kozmetika plienky flasky a veci podobne stoja cely majland...kks.ozaj aky budes mat kocik?ja rozmyslam.nad dorjanom.svagrina.ho ma a nasla som za super cenu novy aj s vajickom za 345 eur :D

delica
7. mar 2013

@anjelicek26 anjelicek, prosim ta, ako sa povie anglicky tvrdnutie bruska? Mam pocit, ze sa ma to dnes pytali, ale ja som odpovedala na neico ine :D

anjelicek26
7. mar 2013

@delica - to teda netusim 😀 Ja som sa stahovala v 35.tyzdni, v nemocnici sme boli 1x v 37.tyzdni sa prihlasit, ze tam budeme rodit a do 12h sme boli nazad, lebo sa maly pytal na svet 😅 😅 😅 😅 Som ti nepomohla 😖

anjelicek26
7. mar 2013

@zuzka444 - ak mas vtiahnute bradavky, urcite si kup klobuciky, babu sa nebude dat prisat... po par tyzdnoch sa normalne vytiahnu a budete fungovat bez klobucikov. My sme tak kojili prve tri mesiace, potom sa to uz samo upravilo. Mala sa totiz prisala vo vani ako pirana bez klobucikov, tak vravim ej potvorka vie to aj bez a uz sme kojili bez 😀

delica
7. mar 2013

@anjelicek26 to nic :D som sa asi dnes vyhanbila, aspon zaspim v sladkej nevedomosti. googlit to nebudem 😀.

anjelicek26
7. mar 2013

@delica - ja som tak rada, ze mi teraz brusko netvrdne, pekne to chcem doklepat do juna a uz ziadne rodenie pred terminom, prvy letny den sa mi zda fajn termin 😅