Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@kacoorka heh ja nemam zatial ziaden ale kupim teto dva 🙂..a uvidim.xi xi....bo ani ja ked bola babo ano segra sme nechceli dudle :D.tak uvidime co si bude priat mala 🙂..no vyskusaj s tym syrcekom dobre to zjemni tu pomazanku a je fakt chutna 🙂..inak vcera som nad.nou uvazovala.heh 🙂...ale kedze sa nemozem prejedat chleba ani peciva tak nebudem radsej pokusat 🙂..
@kacoorka mozem vsetko len z toho moc priberam vies?a doky ma minuke zvozil ze som moc pribrala tak tento mesiac sa musim.drzat aby som nepribrala vela..bo ja mam taky divny zaludok ze nemam konca kraja a hltala by som od rana do vecera a necitim sa najedene vies?tak ani sladke moc nemozem heh...tak musim tak zdravsie trosku xi xi a hlavne sa neprejedat :D..mnam kapustove rezance 🙂...v blizkej dobe si dam asi kapustovu zabijackovu polievku xi bo moj drahy nelubi kapustu 🙂...heh tak som si pozavarala tak akurat pre mna xi xi.
@slavka_a_maros ja vim ze to neni smesne, ale ta predstava opuchnuteho oka 😀
@zuzka444 no co narobis ved kedy mozes spokojne jest ked nie teraz?ked bude mala na svete potom budes rada ked za cely den daco zobnes,ideme my papat, a potom ma caka nuteny oddych s malou, lebo mi uteka z postielky tak musime buvat spolu inak by mi nespala aj cely den opica jedna 😀
@misza1 keby aspon obe 🙂 ale vyzerala som ako by ma niekto zmlatil 😀
@janka_k, @slavka_a_maros, @zuzka444 ja už asi 2 - 3 mesiace používam iba detský umývací gél na celé telo, detský olejček alebo ten olejček pre mamičky proti striám(teraz som ho vymenila za ten excipial) a periem len v pracom prášku pre bábätká - dokonca aj všetky mužíčkove veci 🙂 ale jemu je to jedno.
a jeden čas som vynechala všetky citrusy, bola som iba na jablkách - a ani to nepomohlo.
alebo žeby to bolo z tých jabĺk? tých zjem strašne veľa + detské výživy. alebo zo sladkého to môže byť tiež, ale ak sa vzdám sladkého, čo budem jesť? ja celý život jem veeeľa sladkého, je to moja hlavná obživa, hlavne sladké pečivo.
a ďakujem za rady.
ak to neublíži bábu, tak ja si to už nejako pretrpím.
@slavka_a_maros ja si musim zatukat, me se alergicka reakce projevuje jen na rukach, vetsinou prsty mi olezou a svrbi... ale to oko... 😅 😀
@pavuciatko neboj moja neublizi babu 🙂.no skus teda jablcka obmedzit a to sladke aspom o nieco mozno sa to zlepsi..a ked mas vysledky dobre tak sa nemas coho bat uvidis 🙂..bude to asi z papania ...alebo aj z toho deckeho ...neviem treba vsetko poskusat a uvidis 🙂
@pavuciatko no ja napriklad jablka mozem len osupane, inak ma svrbia usta 🙄 skus si tie jablka supat
@zuzka444 @slavka_a_maros tak skúsim ešte obmedziť tie jablká
@pavuciatko vyskusaj 🙂..moja kamoska pocas tehu nemoze kysle bo sa hned vyhodi ale ked nebola tak jej to nic nerobilo...🙂
@willy_wonka aj my chodime s Tobim na Strecniansku, Dr. Bartekova
tak dnes mi drobec namichal hormonoy koktejl trosku hořký... normalne na me leze depka ci co...
@pavuciatko ja som mala taketo svrbenie, ked som mala malo tekutin. ja napriklad nemozem pit cistu vodu, hned ju vyvraciam. mala som to aj pri prvom tehu a teda bolo pre mna dost tazke dodrziavat pitny rezim.... daj si pozor na to, ci dost pijes.
@danielle super postreh, ja naozaj pijem dosť málo. doslava sa nútim piť. takmer nikdy necítim smäd. ďakujem
@pavuciatko no ja tak liter som mozno teraz na zaciatku tyzdna som pila a mala som ketony v moci, tak som si na to mala davat pozor, vypila som 2l za den a dnes bol moc v poriadku, takze pit treba vela
@pavuciatko ak je to nedostatkom tekutin, za 2-3 dni sa ti to zlepsi, ak budes pravidelne pit. 🙂 ja som na tom bola hrozne asi v 4. mesiaci...
@slavka_a_maros ani nehovor o tom zhorseni alergie... som na tom podobne... 😒 nemam alergiu na perie, ale teraz, ako som tehu, mi vadi...

K tym alergiam, mne sa teda v tehotenstve vsetko total zhorsilo :( dokonca som alergicka aj na to, co mi predtym nevadilo... Minule som zjedla paradajku a opuchlo mi oko 🙄