icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
8. mar 2013

@misza1 sak hned ako dokojis, mozes ist na zurku 🙂 a dievca/chlapec, no treba to brat ze vzdy je to na 50% a to si zial nikto nevybera, a nikde nie je povedane ze druhe nebude baba 🙂

misza1
8. mar 2013

@janka_k to jsou racionalni vysvetleni, ktere se sama sobe snazim vsugerovat, ale porad mam toho smrada na rameni, co nasepkava presny opak🙂 pritom ja jsem stastna ze to bude kluk, zdravy krasny a nas🙂 ted jsem dokonce cetla ze se ztraci chromozon Y, tak splodit kluka je vcelku umeni 😅 doufam ze jen co opustim brany roboty, tak me ty chmury prejdou.

martoska
8. mar 2013

@pavuciatko a si na niečo alergická, napr.na peľ? Pýtam sa len preto lebo ja tiež teraz riešim neskutočné svrbenie, ale ja to mám chronické spojené s astmou+ekzém, a dnes som bola u dr. tak mi povedala že mám brať naspäť svoje lieky keďže som ich úplne vysadila.A teda tým že začala vonku sezóna, tak vyzerá to tak že u mňa sa to začalo prejavovať na koži 😠 a keby že nemám gelové nechty tak sa doškriabem do krvi

martoska
8. mar 2013

@katuska54 ja som chcela veľmi Lily..kým sme nezistili že to bude chlapček 🙂

katuska54
8. mar 2013

@hobit hej na vysehradsjek ma byt v tej novostavbe...skusim tam zbehnut a opytat sa.

katuska54
8. mar 2013

@martoska ja dufam,ze mm sa stotozni s Lilly a nebude vymyslat 😀

pavuciatko
8. mar 2013

@martoska nie som alergická na nič. aspoň doteraz som nikdy nebola. ja mám nechty ostrihané úúúplne na kratúčko, ale aj s tými pahýľmi sa viem teda riadne doškriabať.

martoska
8. mar 2013

@pavuciatko viem o čom hovoríš 😒 kto nezažil nevie.. mne nepomohlo ani úplné ostrihanie, len krátke gelovky. Tak potom fakt neviem, skús teda čo ti poradí dr.

pavuciatko
8. mar 2013

@martoska ak to zázračne neprejde do pondelka, tak za ním zájdem. aj keď to som si hovorila už niekoľko pondelkov...

delica
8. mar 2013

@misza1 no aj mne chybali tie ruzove vecicky, ked som pre maleho ukladala jeho vybavicku.

misza1
8. mar 2013

@delica vsak to, obcas to na me tak dolehne... tak snad to ta priroda ma dobre rozmyslene a nasi chalani budou velci braskove nasich princezen🙂

willy_wonka
8. mar 2013

@katuska54 Lilly je pekne,mile meno , ale bude sa vam hodit k priezvisku? Krstena by bola Liliana? Samotne meno Lilly mi pride take detske,pri 40 rocnej zene by mi meno lilly znelo divne 🙂

martoska
8. mar 2013

úplnou náhodou samozrejme som si otvorila next-ovú stránku s oblečkom pre novorodencov....a slintáááám

katuska54
8. mar 2013

@willy_wonka k priezvisku je ako usite 🙂 a krstena by bola Lilly,nie Liliana. No a ked bude mat 40,tak nam to uz bude jedno 😅 aspon bude stale ako dieta 😀

willy_wonka
8. mar 2013

@katuska54 🙂 no je to na vas... ale ber ohlad aj na ten maly poklad,este sa nemoze branit :D

delica
8. mar 2013

@misza1 kamoska zas caka babu a narieka, ako chceli markusa :D.
Jasne, ze tych nasich drobcov budeme milovat a bude to krasne, casom pridu aj sestricky alebo bracekovia dalsi 🙂)).

@katuska54
mam dve zname, maju Lilly----jednej hovoria pekne Lilly, druhej Lilka a to je čudné

katuska54
8. mar 2013

@willy_wonka ale ved este nieje rozhodnute 😕 zalezi to od mm..takze som zvedava..ale ja sa zasa bojim,ze ked bude Kristinka tak jej budu hovorit Kika alebo nedajboze Krista..

katuska54
8. mar 2013

@delica aj my sme chceli chlapca Lucasa a je z toho baba...ale uz sme sa stotoznili s tym,ze je to dievcatko a druhe bude mozno bracek 🙂 musime verit 🙂
No mne sa Lilly paci ale keby jej hovorili inak,bola by som nahnevana...sice toto meno sa neda ani nijak skaredo povedat

anjelicek26
8. mar 2013

@kacoorka - ved ano, ale stvu ma take blbosti ako plachty do postielky, bavlnene plienky, teplomer ci lehatko do vane, proste vsetko od piky, to som si fakt mohla aj nechat, no ale plany boli ine ako teraz 😀

willy_wonka
8. mar 2013

@katuska54 ani nehovor, mne kolegyna hovori Kristy,to je take no,divne.....ale inak mi vsetci hovoria Kristinka alebo Tinka, sem tam kikus :D
Moje dievcatko,ked raz bude, tak bude Ella 🙂 a kym bude drobunka bude.Eli:)

anjelicek26
8. mar 2013

@martoska - to hej, ja mam od nich uz nejake pyzamka doma pre maleho kupene a este urcite dokupim xixi

katuska54
8. mar 2013

@willy_wonka ved to,ze Kristinka sa da skolonovat...moja sestra ma Elu 🙂 aj som hovorila,ze aj my dame malej meno Ella,ale zase ona by to nechapala,ze preco sa jej sesternica vola tak isto 🙂 este je nato mala aby to pochopila 🙂

willy_wonka
8. mar 2013

@katuska54 my prinesieme do uzsej rodiny prve babo, tak mame z coho vyberat 🙂 mm sesternica ma dvojicky dievcatka,ale tie netusime ako sa volaju :D

kacoorka
8. mar 2013

@anjelicek26 no ja som mala v plane tiez zriesit vecicky reku popredam ruzove a bum dievcatko 2 tak mi ostalo nastastie, my tiez teraz staviame dom tak by to boli velke vydavky to asi aj u teba nie ked prerabate, ale co narobis, vsak to ze sama prkotiny ale suma sumarum hromada prachov 😒

katuska54
8. mar 2013

@willy_wonka sestra ma dve baby,takze nasa bude tretia 🙂 chudak moj tatino, ma tri dcery a teraz uz bude mat aj tri vnucky 😀 a tak sa tesi na vnuka...tak bude nabuduce 😀

anjelicek26
8. mar 2013

@kacoorka - ved to aj drahy vravel, pri tej sume, co dame za prerabku su tie veci pre babo uplne male obnosy... a asi ma aj pravdu... Nejako to neriesim, kupime co treba, ale az zaciatkom aprila, ked sa vratim z dovolenky na Slovensku... to uz by mala byt prerabka viac-menej dokoncena, uz len stolar a maliar by tam mal behat 😅

anjelicek26
8. mar 2013

@katuska54 - moj tatino ma tiez tri dcery a teda sestry zatial nic a ja babu a dvoch chalanov, tak sa moze vyzivat 😅 😅 😅

katuska54
8. mar 2013

napisem Vam moj dnesny pribeh 😉 bola som na sone prsnikov a dr mi hovori,ze mate rozsirene mliecne zlazy..a ja nato,ze asi preto,ze som tehu 😉 a ona na mna pozera a pyta sa ma..kde mate brusko 🙂 mi to prislo smiesne...ved ten pupok mi tam trcal 😀 ale dostala som najlepsiu radu na svete od nej 😵 treba kojit co najdlhsie,to je zdrave pre dieta a aj pr Vas 😀 bola taka zlata 😉 😉

anjelicek26
8. mar 2013

Tak baby padla ja letim z prace, aj tak tu uz neni zivej duse po deti a s nimi k lekarovi, maly je ukaslany, tak radsej nech ho pred vikendom pozrie 😝

katuska54
8. mar 2013

@anjelicek26 ty to mas aspon aj aj...ale dobre mu povedala jeho sestra...ved aj ty si vedel spravit iba baby tak sa nestazuj ze mas vnucky 🙂