Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka cooo do tretice 🙂 no mne by stacilo aj jedno ale mm chce dve,ze aby sa pohrali spolu 🙂 som mu povedala,ze druhe bude rodit on 😀
@katuska54 a na to sono si bola preco? To sa chodi?
@katuska54 ja som si hovorila, ze tiez stacia dve, ale mm vymysla nieco so statistikou zachovania rodu + rozsirenie, cize tri :D
babulky ktora z vas ma poistovnu dovera?reku ze kolko.stoji sono u doktora bo minule mi povedal ze to je posledne sono co mi hradi poistovna :/
@katuska54 tak u nas ja som tie lady prelomila, my sme boli dve sestry, sestra ma dve dcery a ja som myslela ze urcite my len baby budeme mat, a kdeze uz v 12.tyzdni, ze chlapec na 99.99% 😀 len zas ziadne babske veci nemozem tympadom podedit, to by bola vyhoda, nemusela by som nakupovat
@janka_k ak sa mozem opytat brali Ti pecenove testy, koli svrbeniu brucha?
@katkalubkova ano len som povedala ze ma svrbi brucho, tak hned ze mam prist na krv na dalsi den, ale tak podla toho co citam to asi nebude, myslim ze to musi byt take horsie svrbenie na tu pecen
@katuska54 - ved baby su super 🙂 Ja by som kludne brala aj tri 😅 Ale chalani budu v prevahe ;) Aj mi je luto tych krasnych ruzovych veciciek, ked to vidim v obchodoch.. Saska uz z toho vyrasta, pacia sa jej ine veci...
Maly nastastie iba kasel, mi odlahlo, keby dostane dalsie antibiotika tak to asi nerozdycham. Takze len oddych cely vikend a mal by byt v pohode.
@janka_k - no to s tym kojenim neviem, ono teta dostala rakovinu presne do miesta, kde mavala zapaly pri kojeni 😝 Podla mna toto velmi neovplyvnis, zvrhnut sa to moze tak aj tak, dolezita je prevencia.
@janka_k asi ano, no pri tej peceni svrbi cele telo aj nohy a ruky, dokonca aj vlasy...Tak to bude urcite dobre, drzim palce
@katuska54 hej, aj mne vravela lekarka na sone, ale uz davnejsie, ze najlepsie co moze byt ako prevencia proti rakovine prsnika, je kojit, kojit, kojit, ze to robi dobre prsnikom 😉 , tak uz len, aby sme mlieka vela mali!
@slavka_a_maros mna sleduju lebo pred dvoma rokmi mi nasli cystu a min.rok som mala ist na kontrolu,len som bola na umelom tak som to zrusila...tak ma tam poslala dr teraz...a vsetko je ok..cysta sa vstrebala 🙂 takze som happy 😀
@janka_k tak druhe aby islo lahsie splodit 😀
a na sone som bola len tak na kontrolu,lebo mi nasli cystu pred dvoma rokmi..ale teraz uz nebola,ze sa vstrebala 🙂 takze je to ok.
ja budem teraz dedit po sestrinych malych...jedno je julove a druhe junove...snad nieco bude este nositelne 😕
@anjelicek26 na baby som uz naucena od sestrinych,tak to snad zvladnem. ale predsa sme chceli prveho chlapca v rodine 🙂 ale snad nabuduce 😀 no ja vsetko kupujem ruzove a uz mi hubuju,ze mam aj ine farby vyberat 😀 ale ta ruzova je taka babska 😅
@katuska54 ja milujem ruzovu aj na sebe....normalne ja davam vzdy jednu samostatnu pracku prat a tam mam ruzove veci svoje a bledofialkove :D
takze nas chlapcek nedojde o tento vnem :D
a prenho mam kopec bielych veci, lebo kedy uz bude nosit biele, potom ide zelena, modra, zlta a mam aj take nieco ako do fialova, bezova(?)

@katuska54 presne tak ako hovoris, chlapec bude nabuduce 🙂 u nas sa nabuduce bude robit dievca a do tretice to bude bud alebo 🙂)